Freestyler, vesti

Splav Freestyler

Vaš verni prijatelj sajt beogradnocu.com bio je na Vip otvaranju Splav Freestyler.

Prenosimo vam najekskluzivniji događaj koji se sinoć odvijao u Beogradu. Sinoć je na otvaranje najpoznatijeg house Splav Freestyler došlo more poznatih ličnosti. To more je preplavilo splav i napravilo sjajnu atmosferu. Skoro svi učenici rijaliti šou-a "Veliki Brat" došli su na ovaj Splav Freestyler gde su iz svog separea zračili pozitivnom energijom. Đuskali su, smejali se i pili baš kao da su nedavno "pušteni sa lanca". Žarko Stojanović pobednik ovog serijala "Vip Veliki brat", provodio se baš u duhu pobednika. Pilo so, pevalo i "otkačilo se" za sve pare.

zarko veliki brat freestyler

Splav Freestyler

Aparatu fotografa sajta beogradnocu.com nije promakao trenutak kada su Sindi i Uroš razmenjivali strasne poljupce. Vipovci su radili su baš sve ono što im je nedostajalo tokom boravka u najpoznatijoj kući, kući Velikog brata.

sindi i uros na freestyleru

Splav Freestyler

Pored novopečenih vipovaca, na Splav Freestyler su sinoć su došli i Ana Kokić i Nikola Rađen koji su uprkos zlim jezicima proslavljali svoje pomirenje uz po koju čašicu dobrog pića i uz ukus najboljeg noćnog provoda. Razmenjivali su poljupce, a osmeh na njihovim licima potvrdio je da su supružnici u nikad boljem odnosu.

zurka freestyler 2

Splav Freestyler

Ludom noćnom provodu priključio se i vlasnik "Pinka" Željko Mitrović koji je u krugu prijatelja uživao uz haus.
Splav je bio prepun i anonimnih ljudi koji uživaju ovoj vrsti noćnog života, tako da se može nagovestiti i predstojeća sezona.

zurka freestyler

Splav Freestyler

Organizatori žurki garantuju još bolji provod, a sajt www.beogradnocu.com neće propustiti da svojim fotoaparatom zabeleži svaki momenat vašeg izlaska. Uživajte u galeriji slika sa otvaranja kluba na vodi koji je proteklih godina posetio najveći broj stranaca i rezervišite svoje mesto na vreme. Čekamo vas na jednom od najpopularnijih splavova u Beogradu.

 

beogradnocu.com