Najave

Mnogim Beograđanima omiljeni party sastav Silicone Soul ponovo će biti gost naše prestonice ove subote, 30. maja – i to u prostoru u kom se osećaju gotovo kao kod kuće, beogradskoj “Barutani”!

Žurka počinje u 23h uz domaću podršku u sastavu Fakir (Noise Destruction) & Alexandar (iFace).

Nakon što su protekle godine “zapalili” Barutanu, donevši jednu od najboljih žurki sezone, Graeme Reedie i Craig Morrison se vraćaju “na mesto zločina” i najavljuju još bolji provod!

Za ovu subotu pripremili su neke sveže trake, ali i većinu pesama koju su Beograđani navikli da slušaju u okviru njihovih DJ setova. Ulaznice se mogu kupitii u pretprodaji po ceni od 690 dinara i to na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, kao i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com.

Silicone Soul su za dve decenije rada objavili po četiri studijska i kompilacijska albuma, desetine singlova i remiksa, osnovali svoju izdavačku kuću „Darkroom Dubs“, osvojili prvo mesto britanske top liste i upisali nekoliko najvećih nagrada u elektronskoj muzici.

Dan ranije, u petak 29. maja, beogradski hiphop sastav THCF započinje seriju klupskih žurki pod nazivom “Pravimo show” – upravo u Barutani.