Najave, vesti

Potvrđeni su svi izvođači festivala “New Divas”! Uz aktuelnu francusku muzičku zvezdu INDILU, na sceni Kombank Arene, 26.05. nastupiće i dve sjajne mlade pevačice Sara Jovanović i Nevena Božović, kao i beogradski bend, Zemlja gruva.
Ulaznice za po cenama 2550 i 3550 dinara mogu se nabaviti od utorka, 31.marta na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Šoping centra.

Festival “New Divas” deo je novog programskog koncepta koji Arena pokreće sa ciljem da domaćoj javnosti predstavi jedinstvene i upečatljive ženske vokale sa svetske, ali i naše muzičke scene!

Sara Jovanović i Nevena Božović su talentovane mlade pop pevačice koje su veliki broj fanova stekle trijumfujući u muzičkom TV takmičenju, po čijem su završetku nastavile vrlo uspešne samostalne karijere.

Zemlja gruva je beogradski bend, prepoznatljiv po specifičnom imidžu, scenskom performansu i samostalnom delovanju na sceni koji u okviru sopstvenog studija “Gruvlend” stvara autorsku muziku.
Očaravajuća pevačica INDILA koja je osvojila muzičku scenu globalnim hitom "Derniere Dаnse" za kratko vreme doživela je ogroman uspeh kako širom Evrope tako i kod nas. Njen prvi singl osvojio je prve pozicije na listama slušanosti u preko 25 zemalja!