Poznati, vesti

Veljko Ražnatović, nedavno je raskinuo višemesečnu vezu sa Mašom Terzić, koju je inače i verio, a vrlo brzo se pronašao u zagrljaju nove devojke - Anđele Vujović.

Izgleda da je Ceca Ražnatović dobila novu snajku, koja je takođe pevačica. Anđela Vujović se na prošlogodišnjem "Beosongu“ pojavila u okviru grupe "Skajs".

andjela

- Ne znamo kada se tačno to desilo, jer su Veljka spajali sa mnogim devojkama koje su govorile da su u vezi sa njim. Ali, on se već neko vreme viđao sa Anđelom i tako je njihovo druženje preraslo u romansu. - rekao je izvor blizak mladom paru.

Njih dvoje ne kriju svoju vezu, u šta smo se uverili na njihovim Facebook profilima. Zanimljivo je da je Veljko napravio još jedan novi profil, sa drugačijim nazivom, kojim se povezuje sa novom devojkom. Uostalom pogledajte sami.

veljko fb

A kako će Maša Terzić reagovati na novu vezu svog bivšeg "verenika, ne znamo, ali izgleda da ima i onih koji je brane, s obzirom na komentare ispod zajedničke fotografije Veljka i Anđele.

- Kakvu si ti devojku ostavio zbog ove....Kako te nije sramota? Maša zakon!...Ja Mašu mnogo volim i krivo mi je što više niste zajedno, ali ako ti Anđela više odgovara tu više nema priče... - Ovo su samo neki od mnogobrojnih komentara Veljkovih pratioca koji se izgleda ne slažu sa njegovim izborom nove devojke.

 

beogradnocu.com