Beograd, Poznati, vesti

Premijerno Vam predstavljamo novi spot Slobe Bajića za pesmu pod nazivom “Bivša“, u produkciji Advantagemedia. Bajić je nakon hit pesama “Iluzija“,  “Na obraz je tvoj“i “Neodoljiva” snimio i “Bivšu” koja već nakon prikazivanja tizera pretenduje da postane veliki hit.Autor muzike i teksta je hitmejker Aleksandra Milutinović, dok je aranžman uradila  zajedno sa Nihadom Petonjićem.

milos3_1000x0

Kao glavni akter u spotu pojavljuje se učesnik rijaliti šoua Farma, maneken Miloš Radičević koji je sa svojom partnerkom u spotu, Marinom, snimio više vrućih scena.

Pogledajte novi spot Slobe Bajića za pesmu “Bivša”:

Foto & Video :Advantagemedia.rs

Sloba Bajić rođen je 1978. godine u Prijepolju gde je završio osnovnu muzičku školu za klavir i trubu. Završio je srednju muzičku školu Stanković na odseku klavir i srednju muzičku školu Mokranjac na odseku truba u Beogradu. Diplomirao je na Fakultetu muzičkih umetnosti u Beogradu na odseku truba. Član je Beogradske filharmonije od 1999. godine do danas na mestu treće trube. Pevanje mu je u početku bio hobi, međutim, kako je vreme prolazilo, shvatio je da mu i to dobro ide pa se okušao 2003. godine na Budvanskom festivalu gde je dobio nagradu za najboljeg debitanta festivala. 2003. godine dobija treću nagradu na Banjalučkom festivalu. Učestvovao je na Beoviziji 2004., 2005. i 2008. godine, Budvanskom festivalu 2004. godine, Radijskom festivalu 2008. godine. Duži niz godina nastupa svake subote na popularnom splavu Hua Hua gde ga prati istoimeni bend. Nada se da će 2016. godine zaokružiti svoj prvi album

Izvor: PressSrbija.com