Premijera, vesti

Slikano u Kafana Premijera (bašta)

Premijerina bašta za najlepši etno kutak.

Baš u centru Vračara u srcu Crvenog krsta nalazi se mesto koje odiše toplinom. Pravi etno kutak koji svojim gostima pruža kafana Premijera idealan je za sve ljubitelje arhaizma, za sve one koji vole da užvaju kao da su daleko od prestonice.

Kafana Premijera

Slikano u Kafana Premijera (bašta)

kafana Premijera

Slikano u Kafana Premijera (bašta)

U prelepoj bašti kafane Premijera možete sa svog stola da posmatrate primpremanje hrane. Preporučuju se domaći specijaliteti i roštilj na ćumur u kojima možete uživati svakog dana od osam ujutru do ponoći. Nastršenica i trščana ograda koja se proteže duž cele bašte garantuju užitak u hladovini i zaštitu od kiše. Tako gosti koji dođu u jednu od najboljih kafana u gradu, kafana Premijera, imaju tačan recept kako da se provedu u duhu starih srpskih boema. Najpre treba da prođete kroz kafanicu i onda ulazite u prelepi etno kutak, odnosno finu baštu u kojoj ćete večerati i opustiti se uz laganu muziku Akustik Amadeus benda kada imate otvorenu mogućnost naručivanja svoje omiljene kafanske pesme. Kada završite večeru i poželite malo adrenalina, gostima bašte kafana Premijera savetujemo da siđu u konobu.

U prelepoj kafanici uživaćete uz muziku modernih tamburaša kada ćete takođe moći da naručite pesme. Radnim danima, dakle, ponedeljkom, utorkom, sredom i četvrtkom uživaćete uz Akustik Amadeus Bend, a vikendom vas čeka Jukebox banda koja pravi u pravom smislu reči dar mar u kafani Premijera.

Kafana Premijera

Slikano u Kafana Premijera (bašta)

Kafana Premijea

Slikano u Kafana Premijera (bašta)

Goste kafane Premijera, međutim, pored raznovrsne ponude hrane koju mogu naručiti do ponoći, i dobre muzike, definitivno jako privlače i cene. Vlasnik kafane Premijera je za svoje goste pripremio i promotivne cene pića po kojima možete piti od ponedeljka do četvrtka. Tako možete piti rakiju po ceni od 100 dinara i točeno pivo u čaši od pola litre po ceni od 150 dinara. Dakle svi sastojci za sjajan provod su tu, na vama je samo da dođete i uživate. Pogledajte slike kafane Premijera i njene baste koja će sigurno u vama probuditi želju da već večeras dođete u ovu kafanicu. Ekipa sajta beogradnocu.com pratiće provod u kafani Premijera gde je već bila i uživala u ručku u bašti, što i vama svakako preporučujemo.

 

beogradnocu.com