Magazin, Život

Davnih 90-tih bile su najpopularnije patike za trčanje, a onda su sa sportskih staza stigle na gradske ulice gde su postale i ostale nezaobilazne lifestyle patike. Danas, 25 godina od pojave prvog modela, Reebok Ventilator i dalje predstavljaju klasiku, nezaobilazni modni detalj urbanog gradskog stila.
Moderan izgled i udobnost glavne su odlike novih modela, namenjenih svima koji žele da budu primećeni u bilo koje doba dana ili noći. Nove boje donose pravo “osveženje” Classic kolekciji i posebnog Ventilator Day Glo modela, pravi izbor za smele odevne kombinacije. Dame mogu birati između pink i oranž, boje, dok je muškarcima na raspolaganju model u žutoj boji.
Lagane su kao nekada, a unutrašnjost im je obložena penastim uloškom presvučenim frotirnom tkaninom, što stopalu pruža maksimalnu udobnost. Đon je napravljen od otporne i dugotrajne gume, u koju je utisnuta revolucionarna Hexalite tehnologija, koja osigurava jaču apsorpciju udara o podlogu, značajnu stabilnost i kontrolu kretanja stopala. Mrežasti otvori sa strane omogućavaju neophodno hlađenje stopala zbog čega već četvrt veka ovaj Reebok Classic model nosi prepoznatljivo ime - Ventilator.