Najave

Proglašenje pobednika Instagram konkursa “Budi i ti nova diva”, održaće se u subotu, 16.05. u 14 časova ispred Bilet centra Beograda (Knez Mihailova).
Čak 30 novih malih diva, ali i nekolicina raspevanih dečaka, dueta, pa čak i hor, izveli su refren velikog Indilinog hita “Dernier Danse”, pokazali nam da znaju da pevaju, a prva tri snimka ( sa preko 2 000 lajkova! ) i drugi učesnici , nagrađeni su druženjem sa Indilom i ulaznicama.
Naše mlade dive, učesnice festivala “New Divas,” Sara Jovanović, Nevena Božović, kao i Zoe Kidah i Konstrakta iz Zemlje gruva, družiće se sa najboljima i uručiti im zanimljive nagrade, nakon čega će svim učesnicima i prisutnima prirediti posebno iznenađenje, kao delić onoga što publika može da očekuje 26. maja na “New Divas” festivalu u Kombank Areni.
Kombank Arena je prisutnima obezbedila i popust od 20% na cenu ulaznica u periodu od 14h do 16h na blagajni Bilet centra Beograda.

Festival “New Divas” deo je novog programskog koncepta koji Arena pokreće sa ciljem da domaćoj javnosti predstavi jedinstvene i upečatljive ženske vokale sa svetske, ali i naše muzičke scene! Uz aktuelnu francusku muzičku zvezdu INDILU, na sceni Kombank Arene, 26.05. nastupiće i dve sjajne mlade pevačice Sara Jovanović i Nevena Božović, kao i beogradski bend, Zemlja gruva.

Ulaznice su u prodaji po cenama od 2550 i 3550 dinara i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Šoping centra.

Mogu se kupiti i na više jednakih mesečnih rata bez kamate kreditnim karticama Komercijalne banke na četiri navedena prodajna mesta.