Beograd, Ljubav, Najave, Razno, vesti

Restoran Panorama, VII sprat, Hotel Slavija Garni. Dragi naši, bliži nam se još jedan lep praznik možda i za nijansu lepši od drugih pošto slavi ljubav i zaljubljenost, a s obzirom da nakon njega slede dva neradna dana (15. i 16. februar)  povodom dana državnosti Republike Srbije, shvatili smo to kao idealnu priliku i povod za veselje uz raskošnu  svečanu večeru i kvalitetan muzički program.

Kazu da je statistčki najviše veza započeto za praznike ovog tipa kao sto je Dan zaljubljenih, 8.mart itd. Zato želimo da pozovemo sve one koji još uvek nisu zaljubljeni da nipošto ne sede u kući te večeri  i dođu 14.2. na gala večeru i možda baš u intimnoj atmosferi Panorame, sa najlepšim pogledom na novu spektakularnu fontanu i centar Beograda, se zaljube 🙂 ili ako nista drugo izvanredan provod - Garantujemo! 🙂  A vi koji jeste zaljubljeni, proslavite svoj praznik u jednom od najintimnijih i najromantičnijih restorana u gradu, i čašom omiljenog pića nazdravite sa vašim partnerom dok se pod vasim nogama pruza pogled na prelepi centar naše prestonice!

Za ovu divnu ponudu karte možete obezbediti pozivom našeg  Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33. 

slavija

slavija

Svoje mesto u hotelu Slavija rezervišite na vreme a mi vas čekamo da zajedno slavimo ljubav!

Muzika :

IZAZOV bend i Ana Sarić! - Majstori štimunga , mućkaju lagani koktel stranih i domaćih evergrinova uz primese mediteranskih stvari a zatim poslužiti dobru dozu najboljih ex-yu pop rock hitova, pa ćemo polako kroz noć uz zabavnjake doći i do narodnjaka, ali sve sa ukusom i dobrom selekcijom.

Hrana - Svečana večera! Posluga za stolom!

Glavno jelo : - Pileće belo,  Rozbif u sosu od zelenog bibera , Pljeskavica.

Salata : - Salata od kupusa sa paprikom I prazilukom.

Prilog : - Pekarski krompir.

Poslastica : - Voćni kolač.

Piće - All inclusive paket -  Whiskey , Vodka, Domaća rakija (šljivovica, loza, dunja, kajsija...),  Pelinkovac, Vinjak, Vermut, Vino:  Plantaže, Rubin, Tikveš (crveno, belo, rose ) , Pivo – Jelen,  Bezalkoholna pića : Mineralna voda ( gazirana I negazirana )- Vrnjci , Coca cola, Fanta, Sprite, Biter lemon, Sok od naranže, Sok od jabuke, Sok od breskve, Kafa : Domaća i espresso.

+ Kokteli : sex on the beach, Blue Lagoon, Red Frog, Sky Lite!

slavija

slavija

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:

 http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com