vesti

Provod u Zagrebu.

Zagreb je u Hrvtskoj, baš kao i Beograd u Srbiji centar noćnog provoda. Interesantno je da su mladi zaraženi narodnjacima pa Zagrebački klubovi imaju imperativ kada je reč o vrsti muzike koja će biti na njihovom nedeljnom repertoaru. Klubovi su puni devojaka i momaka željnih "tuluma". Zagreb je mlad, a mladi ljudi najviše izlaze u kultni zgrebački klub Saloon koji se nalazi u strogom centru grada. I ovaj klub pušta narodnjake, ima i žive muzike, a od naših pevača najviše se sluša Ceca, i Ana Nikolić, a cene se i bosanske narodnjačke zvezde, među kojima je njpopularniji Halid Bešlić.

Ipak zagrbačka elita se okuplja u klubovima na periferiji. Parkinzi su prepuni luksuznih automobila ispred kojih kada se završi noć u diskoteci se nastavlja ples. Jedan od tavih klubova je svakako klub Ludnica gde su cene pića znatno više nego u ostalim klubovima u centru, ali sve ima svoju draž. Kada imate elitne cene imate i elitne goste. Međutim, zanimljivo je da upravo ovi najskuplji klubovi puštaju baš one "hard core" narodnjake. Isto kao u Beogradu, devojke plešu, a posle koje čašice ples se nastavlja na stolici i završava na stolu.

Zagreb

Drugi, manji, ali nimalo značajniji deo Zagrepčana izlazi danima kada se sluša muzika najboljih hrvatskih haus dj-eva.

Zagreb provod

U Zagrebu mladi i oni koji se tako osećaju izlaze i u Arenu u kojoj je 30. Marta pevao Masimo Savić. Poštovaoci elektronskog zvuka imaju takođe gde da se provedu  na velikim skupovima jer je baš krajem Marta na Sajmu u Zagrebu United Electronic Sound doveo Džefa Milsa koji je napravio žurku za pamćenje. Sve u svemu, sajt www.tulumarka.com u Zagrebu, baš kao i sajt www.beogradnocu.com u Beogradu detaljno beleži događaje i provod u najboljim zagrebačkim diskotekama, pa možete lako videti kako izgledaju naše komšije u ludom noćnom provodu. Uočićete da se ni malo ne razlikuju od nas kada su bar muzika i đuskanje u pitanju. Ako vas je ova priča navela da poželite da posetite Zagreb i okusite noćni život hrvatske prestonice, nemojte se dvoumiti. Biće vam lepo, baš kao i njima u Beogradu.

 

beogradnocu.com