Poznati, Stefan Braun, vesti

Klub Mr. Stefan Braun je definitivno postao omiljeno mesto za izlazak predstavnika domaće estradne scene, s obzirom da je humanitarni VIP ponedeljak sve posećeniji od strane poznatih ličnosti. Oni koji su propustili ovu prvu humanitarnu žurku u sezoni, imaju prilike da se uvere u vrhunsko veče zahvaljujući našoj galeriji fotografija.

stefan braun6

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Veče se uzburkalo već na početku kada su se svi okupili u šanku "lebdećeg kluba" i prikupljali novac kako bi se pomoglo najugroženijima. Mogli smo da primetimo da se fitnes instruktorka Ana Marija Žujović nije odvajala od svog novopečenog verenika Vlade Stanojevića sa kojim već nekoliko dana zaredom luduje po splavovima.

stefan braun6

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Primetili smo i njen "zanimljiv" stajling - crvena majica, iscepane farmerke i jedna sitnica oko ruke koja nikako nije u znaku podrške vezano za nedavna dešavanja, odnosno sa košarkaškim Svetskim prvenstvom. Dok se bori za zlato sa Amerikancima, Ana Marija "fura" maramu sa printom SAD zastave oko ruke. Možda je to sad moderno, nismo pametni, a možda i sakriva nešto na ruci...recimo tetovažu!

stefan braun6

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Naši fotoreporteri "ulovili" su i glumicu Tamaru Dragičević u klubu Mr. Stefan Braun  Ona je bila u društvu svog izabranika Petra Benčine, a uživali su praveći zajedno selfie fotografije. U poznatoj ekipi sreli smo i Stefana Kokovića koji se zanimao koktelima i donacijama.

stefan braun6

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Provod u klubu Stefan Braun je bio fenomenalan, a mi smo se potrudili da vam dočaramo najbolje momente. Ne propustite i vi priliku da se provedete kao prave zvezde! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne.

 

beogradnocu.com