Kolumne

Da li pućenje zaista izaziva seksualno uzbuđenje kod muškaraca kao što mnoge devojke misle? Mišljenja su podeljena. Nekim muškarcima zaista proradi mašta kada na slici vide devojku koja je u prvi plan izbacila svoje usne, dok oni drugi misle potpuno suprotno. Jednostavno, ne dopada im se. Takva slika stvara im odbojnost i predrasude u glavi.

pucenje-naslovna-dve-devojke

Ipak, postavlja se pitanje da li se devojke puće isključivo da bi se dopale  muškarcima? One koje su svoje usne popunile implantima, kažu da često to rade vrlo nesvesno, dok žene koje imaju tanke usne, misle da će pućenjem postići efekat koji daje igla u kombinaciji sa silikonom. Međutim, to se ne dešava.

pucenje-naslovna

Ko je prvi počeo javno da se pući, ne zna se. Ali da je vrlo brzo proširio svoj "patent" kako među mlađim devojkama, tako i među starijim ženama - jeste.

pucenje-2

Hteli mi to da priznamo ili ne, pojedinim devojkama lepo stoji kada naprave ovaj čudnovati potez usnama, dok se neke još uvek snalaze u tome - uče. Devojke, ako vam već pućenje ne ide od ruke, nemojte se mučiti. Prirodan osmeh još nikoga nije ostavio ravnodušnim i kako stvari stoje, nikada neće izaći iz mode.

beograd-nocu-shake-n-shake-foto-pr-1435497259-689259-1

A šta ćemo sa muškarcima koji se puće?