• Andaluzija
  • 25. jul - 09. avgust
  • 50 Ljudi
  • 384 €

beogradnocu.com nagrađuje prvih 20 prijavljenih popustom od 15 EUR. Nakon vaše online prijave naš operater će vas kontaktirati za dalja uputstva. 

PLAN I PROGRAM PUTA:

Dan 1 (25.07): Polazak iz Beograda u 16h sa parkinga Sava Centra. Dnevno-noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim zaustavljanjima radi regulisanja carinskih formalnosti i radi odmora putnika na 3-4h u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.

Dan 2 (26.07): Dolazak na jezero Komo u prepodnevnim časovima (u zavisnosti od zadržavanja na granicama i dužine pauza). Slobodno vreme za razgledanje, šetnju, šoping i upoznavanje grada i kupanje na jezeru. Mogućnost individualnog odlaska vozom u italijansku prestonicu mode Milano ili šarmantni švajcarski gradič Lugano. Polazak za Barselonu u večernjim časovima. Noćna vožnja sa usputnim zaustavljanjima radi odmora putnika na 3-4h u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.

Dan 3 (27.07): Dolazak u Barselonu, Gaudijev grad, katalonsku prestonicu. Fakultativni obilazak grada: La Rambla, Kolumbov spomenik, Trg Catalyna, Gaudeije kuće Casa Milla i Casa Batllo, Citadela park, Gotska četvrt, plaža Barseloneta. Smeštaj u hostel u popodnevnim časovima. Fakultativno BARCELONA PANORAMICA- Sagrada Familia, park Guelj, stadion Kamp Nou, brdo Monžuik sa Magičnim fontanama. Noćenje.

Dan 4 (28.07): Doručak. Fakultativni izlet u Sitges, turističko mesto sa prelepom plažom u blizini Barselone. Povratak u Barselonu. Slobodno vreme. Fakultativni izlazak u provod. Noćenje.

Dan 5 (29.07): Doručak. Pakovanje stvari, napuštanje soba. Slobodno vreme za uživanje prelepoj Barseloni. Polazak za Malagu u večernjim časovima. Noćna vožnja kroz Španiju sa usputnim zaustavljanjima i radi odmora putnika na 3-4h u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.

Dan 6 (30.07): Lagano buđenje u busu u osvit zore. U susret nam dolaze suncokreti, vetrenjače, isušena zemlja, specifičan miris, doline i brda Andaluzije, flamenko i originalni mirisi i ukusi Španije. Dolazak u Malagu u prepodnevnim časovima. Fakultativni obilazak grada: Stari grad, pozorište Servantes, trg Merced, glavni trg, rimski amfiteatar, citadela Alkazaba. Smeštamo se u hostel u Malagi (u popodnevnim časovima). Malaga će biti naša baza za istraživanje jedne od najlepših regija Evrope. Slobodno vreme za šetnju, kupanje i chill. Noćenje.

Dan 7 (31.07): Doručak. Fakultativni izlet do Gibraltara i La Linea de la Conception, vozimo se uz živopisnu obalu Andaluzije, pored vetrenjača, gledamo Afriku, fascinantna brda do Gibraltara. Kupamo se na plažama gde se Sredozemlje spaja sa Atlantikom. Gledamo stenu koja pripada Velikoj Britaniji i igramo se sa majmunima. Povratak u večernjim časovima za Malagu. Noćenje.

Dan 8 (01.08): Doručak. Fakultativni izlet do Granade. Individualno možete obići Alhambru, kraljevske vrtove i šetati kroz centar, Albyzin, istorijsko jezgro grada sa prelepom maorskom arhitekturom. Pijemo čaj u marokanskim čajdžinicama, udišemo miris nargile, slušamo ulični flamenco… Mediteransko uživanje uz špansku pršutu i dobra vina… Povratak u Malagu. Noćenje.

Dan 9 (02.08): Doručak. Fakultativni obilazak jednog od čuvenih belih sela suve Andaluzije - “Pueblo Blanco” - Antequere. Nastavak puta do Kordobe i popodnevno šetanje kraljevskim gradom sa neverovatnim šarmom, arhitekturom i jako prijatnim lokalcima. Ovde se oseća pravi duh Španije. Povratak u Malagu. Noćenje.

Dan 10 (03.08): Doručak. Fakultativni odlazak do Kadiza značajnog lučkog grada odakle su isplovaljavali španski brodovi kroz istoriju u želji za kolonijalnom dominacijom. Razledanje Kadiza, centralnog trga, luke, katedrale, starog grada, kupanje, uživanje u tapasima i hladnom pivu. Povratak u Malagu. Noćenje.

Dan 11(04.08): Doručak. Fakultativni izlet do najbogatijeg grada Andaluzije - Sevilje. Šta reći o ovom prelepom grad-muzeju? Borba bikova, torida, luka, priče o Kristoferu Kolumbu. Povratak u Malagu. Noćenje.

Dan 12 (05.08): Doručak. Pakovanje stvari i napuštanje hostela. Fakultativni izlet do Marbelje. Popodnevno kupanje i odlazak do Port Banusa, najekskluzivnijeg dela Španije koji se rame uz rame poredi sa Monakom: skupe prodavnice, jahte, lamburdžinjiji… Sve to upakovano u centar dobrog provoda! Manekenke i šeici! Povratak u Malagu i kasno večernji polazak za Valensiju. Noćna vožnja kroz Španiju sa usputnim zaustavljanjima i radi odmora putnika na 3-4h u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.

Dan 13 (06.08): Dolazak u Valensiju. Fakultativni obilazak grada: katedrala, Serano kula, rimski forum, crkva Svete Kataline, La Llotja de la Seda, Casa de Marques de Dos Aguas. Smeštaj u hostel u popodnevnim časovima. Slobodno vreme za kupanje. Lud noćni provod u Valensiji. Noćenje.

Dan 14 (07.08): Doručak. Napuštamo sobe, slobodno vreme do popodnevnog polaska ka Italiji. Vozimo se Azurnom obalom i uživamo u laganoj noćnoj vožnji preko Italije i Španije sa usputnim zaustavljanjima na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinskih stanica.

Dan 15 (08.08): Dolazak u Đenovu. Fakultativni izlet u Santa Margaritu i Portofino, prelepa primorska mesta u prepodnevnim časovima. Slobodno vreme za kupanje na peščanim i šljunkovitim plažama, pasta, pizza, italijanski džet-set…Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske sa usputnim zaustavljanjima radi regulisanja carinskih formalnosti i radi odmora putnika na 3-4h u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.

Dan 16 (09.08): Stižemo u Beograd u prepodnevnim časovima. Kraj jedne neverovatne avanture…

ULTRA FIRST MINUTE CENA 379+5 EUR za prijave do 01.06.2014.
REGULARNA CENA 399+5 EUR od 01.06.2014.

Prilikom prijave plaća se avans od 100 eur u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Vojvođanske banke na dan uplate dok se ostatak plaća najkasnije mesec dana pred put (devizni deo koji je uključen u cenu, a plaća se inopartneru na putu iznosi 20 eur)

 

Aranžman obuhvata:

• Kompletnu organizaciju i vođenje puta
• Prevoz visokopodnim autobusima (audio, video, klima) na relacijama navedenim u planu puta
• Smeštaj u hostelu u Barseloni na bazi 2 noćenja sa doručkom (buffet) u višekrevetnim sobama 1/2, 1/6, 1/8
• Smeštaj u hostelu u Malagi na bazi 6 noćenja sa doručkom (buffet) u višekrevetnim sobama 1/4, 1/6 i 1/8, 1/10 ili u guesthouse-u na bazi 6 noćenja (bez doručka) u 1/2 (1 soba na raspolaganju)
• Smeštaj u hostelu u Valensiji na bazi 1 noćenja sa doručkom (buffet) u višekrevetnim sobama 1/2, 1/4, 1/6

 

Aranžman ne obuhvata:

• Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uplatiti u agenciji najkasnije do 20.07)
• Doplate za 1/2 sobe ukoliko ih imamo na raspolaganju (150 eur po osobi za svih 9 noćenja)
• Posteljinu (2,2eur), peškire (2,2eur) i ćebad (3,3eur) u hostelu u Barseloni
• Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno-istorijske spomenike
• Individualne troškove za vreme putovanja

 

Barselona, katalonska prestonica, jedan od najlepših i najposećenijih gradova u Evropi. Grad koji ne prestaje da vas iznenađuje, Gaudijeva dela, moderna arhitektura, gotske građevine... Plaža Barseloneta, luka sa Akvarijumom i šoping centrom Mare Magnum, Monžuik brdo sa magičnim fontanama, trgovi puni ljudi Katalunja i Espanja, Casa Milla i Casa Batllo, park Guelj, Sagrada Familia... Rambla sa uličnim umetnicima, sangrija, pubovi, mlada lica i odličan noćni provod!

Malaga je posle Sevilje drugi po veličini grad Andaluzije i peti u celo Španiji. Okružena je planinskim vencima, na obali Sredozemnog mora i leži na dve reke koje se ulivaju u more. Pikasov rodni grad, stotine starih kuća, uske ulice sa dućanima, kafićima i restoranima. Krovovi u ulici Svete Lucije, glavne pešačke zone, preko dana su povezani sajlama koje drže bele prekrivače kako bi se štitili od jakog sunca. Uveče se prekrivači skidaju da bi pogled ka zvezdama bio pravi. Plaža Malageta, Pikasov trg, Katedrala „Jednoruke dame“ samo su neki od lokalite koje treba obići.

Valensija je treći grad po važnosti i broju stanovnika u Španiji. Leži na reci Turiji koja je vekovima zbog izlivanja pravila probleme u gradu, dok u drugoj polovini XX veka nije promenjen tok reke. U koritu su napravljena igrališta, parkovi, Palata muzike i „Grad umetnosti i nauke“, remek-delo moderne umetnosti (nalik sidnejskoj „Školjki“). Trg Virhen i Nuestra Segnora de los Desamparados (zaštitnica beskućnika) i Katedrala koja dominira Kraljičinim trgom nezaobilazna su mesta za posete turista.

Sun and Moon hostel se nalazi u centru Barselone, u Gotskoj četvrti na 2 minuta od glavnog šetališta – La Ramble. Sobe su 1/2, 1/6 1/8 i svaka ima svoje kupatilo. U hostelu se rentiraju posteljina (2,2eur), peškiri (2,2eur) i ćebad (3,3eur), a u dvokrevetnim sobama su uključeni u cenu. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.

Hostel Oasis backpackers Malaga se nalazi u centru Malage, 300m od katedrale i 10 minuta pešice do plaže. Prostrani krov na kome svi mladi gosti vole da uživaju, piju kafu, chilliraju. Sobe su 1/4, 1/6, 1/8 i 1/10. Kupatila su zajednička. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.

Guesthouse La Casa Mata se nalazi u centru grada. Sobe su 1/2 i svaka ima svoje kupatilo. Može se koristiti besplatan wi-fi. Usluga je na bazi noćenja.

Hostel Purple Nest Valencia se nalazi u centru grada, na 10 minuta od Plaza de la Virgen and Plaza de la Reina i na 5 minuta od mestro stanice. Pripada lancu Nest hostela koji važe za moderne i čiste sa odličnom uslugom. Sve sobe imaju klimu. Kupatila su zajednička. Sobe su 1/2, 1/4, 1/6. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.

 

Napomene:

- Organizator putovanja je JUNGLE TRAVEL sa licencom OTP 266/2010
- Organizator putovanja zadržava pravo promena pojedinih sadržaja u programu
- Agencija ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja vize
- Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava
- Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska
- Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti
- Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
- Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju
- U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja I sva odgovornost prelazi na njega.
- Putnik ce prihvatiti sedište koje mu agencija dodeli. Agencija određuje raspored sedenja, mesto polaska, mesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom prevoza, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
- Putnici koji nisu državljani Republike Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju
- JUNGLE TRAVEL zadržava pravo da pravi raspored smeštaja u sobama. Ukoliko budemo u mogućnosti, potrudićemo se da Vašim željama izađemo u susret, molimo vas da imate razumevanja, budući da smo ovo putovanje i zamislili kao nesvakidašnje dobru zabavu
- Aranžman je rađen na bazi od minimum 50 putnika
- U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana,krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 10 dana pre datuma polaska
- Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.
- Za ovaj aranžman pored Opštih uslova putovanja JUNGLE TRAVEL–a, važi i poseban uslov : u slučaju nedobijanja viza ili odustajanja od putovanja od strane putnika, agencija zadržava minimalno 50 evra u dinarskoj protivrednosti na ime troškova rezervacije a u slučaju kasnog otkaza primenjuju se OPŠTI USLOVI PUTOVANJA


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Putovanja

Galerija

Mapa - Andaluzija