• Barselona & Lisabon
  • 08. avgust - 22. avgust
  • 50 Ljudi
  • 384 €

beogradnocu.com nagrađuje prvih 20 prijavljenih popustom od 15 EUR. Nakon vaše online prijave naš operater će vas kontaktirati za dalja uputstva. 

Putovanje koje će ispuniti sve vaše snove i prevazići sva vaša očekivanja. Obilazak Mediterana i evropskih gradova uz neverovatnu zabavu. Portugalija, zemlja na ivici Evrope, neotkrivena turistička destinacija ovog dela „starog kontinenta“. Lisabon, jedna od najlepših prestonica na svetu! Miris mora i okeana tokom puta opija, a čari Italije i Španije zagolicaće sva vaša čula. Kupanje na plažama Sredozemnog mora i Atlantskog okeana. Dnevne žurke na egzotičnim plažama, sportovi na vodi, prženje na mediteranskom suncu i hlađenje uz koktele učiniće vaše letovanje nezaboravnim. Vrele letnje noći u klubovima Barselone i Lisabona zajedno sa ljudima iz celog sveta. Provod kakav još niste doživeli. Zabavni i aqua parkovi, panoramsko razgledanje metropola, fakultativni obilasci turističkih destinacija i gradova u Španiji i Portugaliji, muzeji, kulturno istorijski spomenici, barovi, pabovi, šoping i još mnogo toga.

PLAN I PROGRAM PUTA:

Dan 1 (08.08): Polazak iz Beograda u 16 časova sa parkinga ispred Sava Centra. Dnevno-noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim zadržavanjima radi regulisanja carinskih formalnosti i radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.

Dan 2 (09.08): Dolazak na jezero Komo u prepodnevnim satima. Fakultativni obilasci, slobodno vreme za šoping, šetnju i upoznavanje grada. Mogućnost individualnog odlaska do Milana ili Lugana. Polazak za Barselonu u kasnim popodnevnim časovima. Noćna vožnja sa usputnim kraćim zadržavanjima radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.

Dan 3 (10.08): Dolazak u Barselonu, temperamentnu mediteransku metropolu. Smeštaj u hostel u popodnevnim časovima. Fakultativni obilazak grada: La Rambla, Kolumbov spomenik, Placa Catalunya, Gaudijeve kuće Casa Milla i Casa Batllo, Citadela park, Gotska četvrt, plaža Barseloneta… Noćenje.

Dan 4 (11.08): Doručak. Fakultativna vožnja busom po gradu: Barselona panoramica – veličanstvena Sagrada Familia, Park Guelj, stadion Kamp Nou, brdo Monžuik… Slobodno vreme za kupanje. Fakultativni izlazak u provod. Noćenje.

Dan 5 (12.08): Doručak. Fakultativni odlazak u Sitges, malo turističko mesto na obali Sredozemnog mora. Uživanje na plaži, kupanje, sunčanje. Noćenje.

Dan 6 (13.08): Doručak. Napuštanje soba i polazak za Madrid u jutarnjim časovima. Dnevna vožnja sa usputnim kraćim zadržavanjima na 2-3 sata radi odmora putnika. Dolazak u Madrid. Deset sati slobodnog vremena u glavnom gradu Španije. Fakultativni obilazak grada: Trg Sibeles, Muzej Prado, Muzej kraljice Sofije, Puerta del Sol centar grada i noćnog života španske prestonice, Plaza Major, Kraljevska palata… Polazak za Lisabon je u ranim jutarnjim časovima narednog dana.

Dan 7 (14.08): Dolazak u Lisabon. Smeštaj u hostel u popodnevnim časovima. Slobodno vreme. Noćenje.

Dan 8 (15.08): Doručak. Fakultativni obilasci turističkih atrakcija Lisabona autobusom sa lokalnim vodičem – Kula Belem, Spomenik otkrićima. Manastir Svetog Žeronima, Bairro Alto, Alfama. Slobodno vreme. Noćenje.

Dan 9 (16.08): Doručak. Fakultativani obilasci gradova Portugalije – mistična masonska Sintra, Kaškaiš, Eštoril, surferska plaža Ginšu, Cabo da Roca – najzapadnija tačka Evrope i kupanje u Atlantskom okeanu. Povratak u Lisabon. Preporuka izlaza u provod u Bairro Alto gde mladi sede na ivičnjacima, provode se ispred klubova, gde ulazite besplatno u načičkane male klubove iz kojih možete čuti muziku najrazličitijih pravaca. Noćenje.

Dan 10 (17.08): Doručak. Fakultativni izlet na plažu Karkaveloš. Sunčanje i bacanje u talase. Noćenje.

Dan 11 (18.08): Doručak. Slobodno vreme do polaska. Napuštanje soba i polazak za Saragosu. Noćna vožnja sa usputnim kraćim zadržavanjima radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.

Dan 12 (19.08): Dolazak u Saragosu u prepodnevnim časovima. Slobodno vreme za odmor, šoping, šetnju i fakultativne obilaske – mavarska palata Alaferia, katedrala Nuestra Senora del Pilar, kompleks Expo 2010. Polazak za Đenovu u večernjim časovima. Noćna vožnja sa usputnim kraćim zadržavanjima radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.

Dan 13 (20.08): Dolazak u Đenovu. Smeštaj u hostel u popodnevnim časovima. Slobodno vreme za šetnju, fakultativne obilaske i upoznavanje jedne od najvećih luka u Evropi. Noćenje.

Dan 14 (21.08): Doručak. Napuštanje soba i stavljanje stvari u bus. Fakultativni odlazak u Santa Margaritu i Porto Fino, kupanje u uvalama, uživanje u prelepoj plavo-zelenoj boji mora, savršenoj prirodi, šarenim kućicama… Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske sa usputnim zadržavanjima radi regulisanja carinskih formalnosti i radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.

Dan 15 (22.08): Dolazak u Beograd u poslepodnevnim časovima.

C E N A : 329 + 55 eura za prijave do 01.06.2014.
329 + 75 eura za prijave od 01.06.2014.

Prilikom prijave plaća se 100 evra u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Vojvođanske banke na dan uplate. Druga rata se plaća najkasnije mesec dana pred put, a devizni deo (70-100evra, u zavisnosti od datuma prijave) se plaća na putu na ime troškova inopartnera.

 

Aranžman obuhvata :

• Kompletnu organizaciju i vođenje puta
• 3 noćenja sa doručkom (buffet) u višekrevetnim sobama (2, 4, 6, 8 ležajeva) u hostelu u Barseloni
• 4 noćenja sa doručkom (buffet) u višekrevetnim sobama (2, 4, 6, 8 i 10 ležajeva) u hostelu u Lisabonu
• 1 noćenje sa doručkom (buffet) u višekrevetnim sobama (2 i 8 ležajeva) u hostelu u Đenovi
• Prevoz visokopodnim autobusima (A/C, audio video aprema) na navedenim relacijama

Aranžman ne obuhvata :

• Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno istorijske spomenike
• Doplatu za 1/2 sobe 150 eur po osobi (ukoliko postoji mogućnost)
• Međunarodno zdravstveno osiguranje (moze se uplatiti u agenciji najkasnije do 03.08)
• Individualne troškove u hostelima i za vreme putovanja

 

Barselona se nalazi na severoistoku Pirinejskog poluostrva, glavni grad Katalonije. Ima oko četiri miliona stanovnika zajedno sa mnogobrojnim doseljenicima. Po mnogima jedan od najlepših gradova Evrope. Nalazi se na obalama Mediterana na nekih 120 km od Pirineja i granice sa Francuskom.

Lisabon je glavni grad Portugala. Nalazi se na obali Atlantika na ušću reke Težo. Grad obiluje lepim građevinama svih stilova,uglavnom nastalih nakon zemljotresa(1755.).Centar grada je pod zaštitom UNESKA. Lisabonska katedrala potiče iz 1147. godine.Izdvaja se i Kula Belem, koja je podignuta u čast prekomorskih otkrića.Brojni su i muzeji od kojih se ističu oni posvećeni morima i okeanima.

Đenova je grad i velika luka u Italiji, koja je tokom srednjeg veka bila središte države poznate pod imenom Đenovljanska republika (Republika Đenova). Glavni je grad regije Ligurija. Jedan deo starog grada nalazi se na Uneskovom spisku svetske baštine. U tom delu u 16. veku su nastale palate najbogatijih familija grada u manirističkom stilu.

Sun and Moon hostel se nalazi u centru Barselone, u Gotskoj četvrti na 2 minuta od glavnog šetališta – La Ramble. Sobe su 1/2, 1/6 1/8 i svaka ima svoje kupatilo. U hostelu se rentiraju posteljina (2,2eur), peškiri (2,2eur) i ćebad (3,3eur), a u dvokrevetnim sobama su uključeni u cenu. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.
Old Town hostel se nalazi u centru Lisabona, nedaleko od centra noćnog provoda Bairro Alto. Sobe su 1/2,1/4,1/6,1/8 i 1/10. Kupatila su zajednička. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.

Genoa Hostel se nalazi u brdu iznad grada i jedini je hostel u Đenovi koji može primiti velike grupe. Prelepi vidikovac odakle imate pogled na ceo grad i luku, mladi iz celog sveta… Sobe su 1/2 i 1/8, a kupatila se nalaze na spratovima. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.

 

Napomene:

- Organizator putovanja je JUNGLE TRAVEL sa licencom OTP 266/2010
- Organizator putovanja zadržava pravo promena pojedinih sadržaja u programu
- Agencija ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja vize
- Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava
- Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska
- Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti
- Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
- Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju
- U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja I sva odgovornost prelazi na njega.
- Putnik ce prihvatiti sedište koje mu agencija dodeli. Agencija određuje raspored sedenja, mesto polaska, mesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom prevoza, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
- Putnici koji nisu državljani Republike Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju
- JUNGLE TRAVEL zadržava pravo da pravi raspored smeštaja u sobama. Ukoliko budemo u mogućnosti, potrudićemo se da Vašim željama izađemo u susret, molimo vas da imate razumevanja, budući da smo ovo putovanje i zamislili kao nesvakidašnje dobru zabavu
- Aranžman je rađen na bazi od minimum 50 putnika
- U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana,krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 10 dana pre datuma polaska
- Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.
- Za ovaj aranžman pored Opštih uslova putovanja JUNGLE TRAVEL–a, važi i poseban uslov : u slučaju nedobijanja viza ili odustajanja od putovanja od strane putnika, agencija zadržava minimalno 50 evra u dinarskoj protivrednosti na ime troškova rezervacije a u slučaju kasnog otkaza primenjuju se OPŠTI USLOVI PUTOVANJA.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Putovanja

Galerija

Mapa - Barselona & Lisabon