• Baskija i Galicija
  • 18. jul – 02. avgust
  • 50 Ljudi
  • 384 €

beogradnocu.com nagrađuje prvih 20 prijavljenih popustom od 15 EUR. Nakon vaše online prijave naš operater će vas kontaktirati za dalja uputstva. 

 

PLAN I PROGRAM PUTA:

Dan 1 (18.07): Polazak iz Beograda sa parkinga kod Sava Centra u 16h. Nezaboravno putovanje je počelo! Upoznavanje, druženje, muzika, smeh... Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju sa usputnim pauzama radi obavljanja carinskih formalnosti i odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.

Dan 2 (19.07): Dolazak u jezero Komo u prepodnevnim časovima. Šetnja kroz gradić Komo i kupanje u jezeru. Mogućnost individualnog odlaska vozom do italijanske prestonice mode, Milana ili šarmantnog švajcarskog gradića, Lugana. Polazak za Andoru u večernjim časovima. Noćna vožnja preko Italije i Francuske sa usputnim zadržavanjima radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.

Dan 3 (20.07): Dolazak u Andoru, minijaturnu državu na Pirinejima, šoping raj necarinjene robe, u prepodnevnim časovima. Smeštaj u hotel u popodnevnim časovima. Obilazak glavnog grada države među usamljenim brdima Pirineja, jedine katalonske zemlje sa potpunom nezavisnošću. Andora la Vela osim po zimskom turizmu poznata je i kao glavna šoping zona ovog dela Evrope – naočare, torbice, skupi satovi. Porez na robu široke potrošnje je nizak pa su i cene niže nego li u Španiji i Francuskoj. Slobodno vreme. Noćenje.

Dan 4 (21.07): Doručak. Slobodno vreme do večernjeg polaska za Bilbao. Noćna vožnja preko Francuske i Španije sa usputnim zadržavanjima radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.

Dan 5 (22.07): Svraćamo u Pamplonu na dva sata (grad najpoznatiji po festivalu San Fermin, trke sa bikovima). Nastavljamo put do Bilbaa. Budi nas miris Atlantskog okeana u jutarnjim časovima. Stižemo u Bilbao u prepodnevnim časovima. Smeštaj u hostel u popodnevnim časovima. Fakultativni obilazak najvećeg i najživahnijeg grada Baskije. Fakultativno: BILBAO CITY TOUR – stari grad (Casco Viejo) u stednjovekovnoom duhu, Gotička katedrala, Novi trg, crkva Svetog Antona, antičke ruševine, pijaca Ribera… Nakon obilaska sa vodičem, idemo u čuveni muzej apstraktne umetnosti Gugenhajm. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u hostel. Fakultativni izlazak u provod. Noćenje.

Dan 6 (23.07): Doručak. Fakultativni izlet u San Sebastijan, letovalište evropske aristokratije XIX veka na obali Atlantika. Kupanje u okeanu u Baskijskom zalivu, surferi, ulice prepune ljudi, barovi poput onih iz čuvene serije “Seranovi”, puno mladih ljudi… Plaža La Zuriola, brdo Urgulj sa prelepim pogledom na ceo grad, katedrala, gradska većnica, most Maria-Kristina… Povratak u Bilbao. Noćenje.

Dan 7 (24.07): Doručak. Pakovanje stvari i napuštanje hostela. Slobodan dan u živopisnom Bilbau, pijace, stadion, šoping, muzeji. Uveče polazak za Porto. Noćna vožnja preko Španije do drugog po veličini grada Portugala.

Dan 8 (25.07): Dolazak u Porto u jutarnjim časovima. Slobodno vreme za doručak u staroj Ribeiri, ispod mosta Luisa I, najveće atrakcije grada. Smeštaj u hostel u popodnevnim časovima. Fakultativni obilazak grada koji je 1996. godine pod zaštitom Unesco – a. PORTO CITY TOUR: staro gradsko jezgro, Ribeira, katedrala, most Luisa I, vinarije u Vila Nova de Gaja … Izlazak u provod u četvrti oko Univerziteta, gde možete po povoljnim cenama potpuno uživati u koktelima, pivu, vinu. Noćenje.

Dan 9 (26.07): Doručak. Fakultativni izlet na Ešpinjo na plažu sa plavom zastavom. Veliki talasi, stene, sitan pesak, specijaliteti sa morskim plodovima. Povratak u Porto. Fakultativni izlazak. Noćenje.

Dan 10 (27.07): Doručak. Pakovanje stvari i napuštanje hostela. Dnevna vožnja do La Korunje. Dolazak u Galiciju i La Korunju (Kristalni grad) u popodnevnim časovima. Smeštaj u hotel. Fakultativni obilazak grada LA CORUNA CITY TOUR – obala Atlantika, prelepa arhitektura, toranj Herkules, zamak Sv. Antona, Dome of coal, luka… Noćenje.

Dan 11(28.07): Doručak. Fakultativni odlazak u Santjago de Kompostela, najveće mesto hodočašća u Evropi. Povratak u La Korunju. Slobodno vreme za uživanje na plaži Riazor. Izlazak u provod. Noćenje.

Dan 12 (29.07): Doručak. Pakovanje stvari i napuštanje hotela. Slobodno vreme za kupanje na okeanu i obilazak neobične La Korunje. Polazak za Saragosu u popodnevnim časovima. Svraćamo u Leon, grad tipične španske arhitekture. Razgledanje najbitnijih znamenitosti grada: obilazimo baziliku Sv.Isidora koja je najstarija romanička crkva u Španiji, Muzej savremene umetnosti Kastilje i Leona, poznati Barrio Húmedo kvart “koji nikad ne spava”, prepun studenata i gde možemo probati tipičnu kasteljansku kuhinju, Gaudijevu Casa de los Botines. Slobodno vreme za ručak. Nastavljamo putovanje. Noćna vožnja do Saragose sa usputnim zadržavanjima radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.

Dan 13 (30.07): Dolazak u Saragosu u prepodnevnim časovima. Prestonica pokrajine Aragon i nekadašnje kraljevine Aragon. Fakultativni obilazak grada: mavarska građevina Aldžaferija, gradska većnica Lonha, Nuestra Señora del Pilar… Slobodno vreme za klopu, šetnju. Polazak za Nicu u večernjim časovima. Noćna vožnja preko Španije i Francuske do Nice sa usputnim zadržavanjima radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.

Dan 14 (31.07): Dolazak u Nicu u prepodnevnim časovima. Smeštaj u hotel u popodnevnim časovima. Fakultativni obilazak grada: Ruska crkva, palata Pravde, šetnja promenadom – Engleskim šetalištem duž zaliva Anđela, stari deo grada Simez, sa krivudavim ulicama, kamenim kućama sa drvenim šalonima…Kupanjenje u Sredozemnom moru. Fakultativni izlet u Monte Karlo, gde čete videti sav sjaj Azurne obale. Noćenje.

Dan 15 (01.08): Napuštanje hotela. Hvatamo jos malo sunca i boje, kupamo se i kupujemo suvenire. Polazak za Beograd u popodnevnim časovima. Noćna vožnja preko Francuske, Italije, Slovenije i Hrvatske sa usputnim zadržavanjima radi regulisanja carinskih formalnosti i radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.

Dan 16 (02.08): Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.

 

ULTRA FIRST MINUTE CENA 349+35eur DO 01.06.
OD 01.06. REGULARNA CENA 369+35eur

Prilikom prijave plaća se avans u iznosu od 100 eur u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Vojvođanske banke na dan uplate, dok je ostatak potrebno uplatiti najkasnije do mesec dana pred put. Devizni deo od 50eur se plaća na putu na ime troškova inopartnera.

 

Aranžman obuhvata :

• Kompletnu organizaciju i vođenje puta
• 1 noćenje sa doručkom (buffet) u hotelu u Andori la Velji, sobe 1/2
• 2 noćenja sa doručkom (buffet) u hostelu u Bilbau, višekrevetne sobe – 1/2, 1/6, 1/8, 1/10
• 2 noćenja sa doručkom (buffet) u hostelu u Portu, višekrevetne sobe – 1/2, 1/6, 1/8
• 2 noćenja sa doručkom (buffet) u hotelu u La Korunji, sobe 1/2 i 1/3
• 1 noćenje u hotelu u Nici, sobe 1/2 i 1/3
• Prevoz visokopodnim autobusima (A/C, audio video oprema) na navedenim relacijama

 

Aranžman ne obuhvata :

• Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uplatiti u agenciji najkasnije do 13.07)
• Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno istorijske spomenike
• individualne troškove u hotelu i za vreme putovanja

 

Andora la Vella je glavni grad patuljaste države u Pirinejima na granici između Francuske i Španije. Interesantno je da je od 13. veka ovo bezcarinska zona i da je šoping u njoj vrlo povoljan. Pored kultorno istorijskih znamenistosti ono što privlači brojne turiste je i zimski turizam.

Bilbao je najveći grad pokrajine Baskije, jedan od najvažnijih industrijskih i turističkih centara Španije. Turističku pažnju privlači Gugenhajmov muzej, izgrađen od titana, stakla i krečnjaka i predstavlja najbolji primer arhitekture 20. veka.

La Korunja grad na obali Atlantskog okeana, glavni grad istoimene provincije. Poznata po Tower of Hercules izgrađenom za vreme rimske vladavine, danas pod zaštitom Unesco – a. Takođe u svetu poznata po dimnjaku Endesa Termik koji spada među najviše u svetu.

Porto je posle Lisabona najveći grad u Portugaliji. Poznat po vinu, koje takođe nosi ime grada, i starom gradskom jezgru koje je pod zaštitom Unesco – a sa brojnim crkvama, palatama i zdanjima.

Nica grad kojeg karakterišu stari deo sa krivudavim ulicama, tipičnom mediteranskom arhitekturom i novi deo koji se prostire pored obale sa širokim avenijama, dekorisane zelenim palmama, cvećem i travnjacima. Najčuvenije od svih “Englesko šetalište” gde se nalaze najluksuzniji hoteli i vile svakako vas neće ostaviti bez daha.

Cosmos hotel i apartmani 3* nalaze se u glavnom gradu Andore, Andori la Velji. Okružen je prelepom prirodom pored reke, u centru Eskaldesa, na 200 metara od čuvene Caldea banje i 50metara od Carlemany avenije. Sobe su 1/2 i svaka ima svoje kupatilo. Otvoreni bazen na 200metara udaljenosti može se koristiti u letnjem periodu. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.

BKK Good Hostel Bilbao je veliki i moderan hostel koji se nalazi na 5 minuta vožnje metroom do centra, a metro stanica je na 5 minuta pešice od hostela. Kupatila su zajednička, a gostima je su na raspolaganju besplatan wi-fi i kuhinja. Sobe su 1/2, 1/6, 1/8 i 1/10. Usluga je bazi noćenja sa doručkom.

Hostel Tattva Design je moderan hostel u centru Porta, nedaleko od katedrale i na 5 minuta hoda do Ribeire, glavnog šetalištas a restoranima i kafeima uz reku Duoro. Sobe su 1/2, 1/6 i 1/8 i svaka ima svoje kupatilo. Gostima su na raspolaganju besplatan wi-fi i zajednička terasa za druženje. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.

Hotel Carris Marineda 4* se nalazi kod Marineda šoping centra, 10ak minuta vožnje do centra la Korunje. hotel je moderno dizajniran, svaka soba ima svoje kupatilo, klimu, wi-fi konekciju, tv. Sobe su 1/2 i 1/3. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.

Hotel Premiere Classe Nice Promenade del Anglais 1* se nalazi na engleskom šetalištu na par minuta od mora i plaže, a na oko 5 km od starog centra Nice. Sve sobe imaju klimu, tv, besplatan wi-fi. Sobe su 1/2 i 1/3. Usluga je na bazi noćenja (bez doručka).

 

Napomene:

- Organizator putovanja je JUNGLE TRAVEL sa licencom OTP 266/2010
- Organizator putovanja zadržava pravo promena pojedinih sadržaja u programu
- Agencija ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja vize
- Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava
- Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska
- Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti
- Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
- Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju
- U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja I sva odgovornost prelazi na njega.
- Putnik ce prihvatiti sedište koje mu agencija dodeli. Agencija određuje raspored sedenja, mesto polaska, mesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom prevoza, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
- Putnici koji nisu državljani Republike Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju
- JUNGLE TRAVEL zadržava pravo da pravi raspored smeštaja u sobama. Ukoliko budemo u mogućnosti, potrudićemo se da Vašim željama izađemo u susret, molimo vas da imate razumevanja, budući da smo ovo putovanje i zamislili kao nesvakidašnje dobru zabavu
- Aranžman je rađen na bazi od minimum 50 putnika
- U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana,krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 10 dana pre datuma polaska
- Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.
- Za ovaj aranžman pored Opštih uslova putovanja JUNGLE TRAVEL–a, važi i poseban uslov : u slučaju nedobijanja viza ili odustajanja od putovanja od strane putnika, agencija zadržava minimalno 50 evra u dinarskoj protivrednosti na ime troškova rezervacije a u slučaju kasnog otkaza primenjuju se OPŠTI USLOVI PUTOVANJA

 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Putovanja

Galerija

Mapa - Baskija i Galicija