• Ios
  • 11-23.jul / 21.jul - 2.avgust / 31.jul - 12.avgust
  • 70 Ljudi
  • 269 €

beogradnocu.com nagrađuje prvih 20 prijavljenih popustom od 10 EUR. Nakon vaše online prijave naš operater će vas kontaktirati za dalja uputstva. 

 

IOS GRČKA 2014– Party Island Ios Grčka, je od svih Kikladskih ostrva oduvek bio najvoljeniji od strane mladih ljudi, pa i ne čudi zašto u svim zvaničnim brošurama piše IOS Party Island. Na Iosu će leto 2014. bit fenomenalno. Na grčkom ‘ion’ znači ljubičica, tako da je i samo ime ostrva Ios zanimljivo. Ostrvo ljubičica na Egejskom moru koje obećava ludu morsku zabavu! Grčki Ios, nekadašnje hipi ostrvo, danas je carstvo slobode za nove generacije. Malobrojni znaju da se na ostrvu Ios nalazi i Homerov grob, kao i 365 crkava iz razlicitih epoha, sa predivnim živopisima i zanimljivom istorijom.

Na padini između luke i plaže Mylopotas smešten je glavni gradić ostrva Ios, Hora. Ostaci zidina vraćaju nas u antički period, dok belo okrečene crkvice bude duh srednjeg veka. Uske popločane uličice sagrađene su tako da štite od jakih vetrova, kuće su male i kockaste, a crkve su ukrašene azurno plavim kupolicama. Sa najvise tačke Iosa, Panaghia Gremiotissa sve to izgleda čarobno. Autentične grčke tavern na Iosu izmešane su sa trendi kafićima i barovima, ali sve funkcioniše savšeno. Posle dobre večere, morskih plodova i maslina, ide se na happy hour od bara do bara po čemu je ostrvo najpoznatije, a na Iosu (Grčka) će tako biti i leta 2014. godine!

 

Program putovanja:

1. dan: 11.07. / 21.07. / 31.07.2014. – Beograd – Makedonija – Grčka: Sastanak grupe na parkingu Sava centra u dogovoreno vreme. Polazak autobusa i vožnja preko Srbije i Makedonije sa usputnim zadržavanjem zbog odmora i osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2. dan: 12.07. / 22.07. / 01.08.2014. – Atina: U prepodnevnim časovima stižemo u atinsku luku Pirej ili Rafinu. Slobodno vreme do polaska trajekta za Ios za individualne aktivnosti. Nakon toga se ukrcavamo na brod i očekuje nas lagano dnevno krstarenje do Iosa. Stizemo u bazu i smeštamo se u hotel. Raspakujemo stvari, pravimo kratak predah i nakon toga smo spremni da se prepustimo čarima jednog od najboljih letovališta na svetu.

3. – 11. dan: 13.-21.07 / 23.-31.07 / 02.– 10.08.2014 – Ios:  Ios pleni svojom lepotom i istorijom, a u kombinaciji sa fenomenalnim žurkama koje traju danonoćno po klubovima i plažama, dobija svoj pravi smisao i u potpunosti opravdava naziv ‘’Grčka Ibica’’. Ako bismo ga mogli opisati u tri reči, to bi bilo: sunce, alkohol i zabava. Sve ovde miriše na potpuno opuštanje i prepuštanje hedonizmu. Mladi iz svih krajeva Evrope i sveta provode se 24 sata dnevno, danju po plažama i kampovima, a noću po ulicama, klubovima i kafeima. Tom kolektivnom ludilu, razuzdanosti i bezbrižnosti svi se prepuštaju bez previše razmišljanja. Proveravamo da li je Ios zaista ono sto o njemu pričaju…kombinacija odmora i provoda!? I da li je odmor uopšte? Na tom putu stoje nam brojni kafići i klubovi koje moramo obići, a prioret nam je samo i isključivo zabava!!! All-day-long, all-night-long!!! Oslobodite svoju energiju! Ovde je sve dozvoljeno!

12. dan: 22.07 / 01.08. / 11.08.2014 – Ios – Grčka – Makedonija:  Doručak. Pakujemo stvari i polako napuštamo hotel. Slobodno vreme do polaska trajekta. Vožnja trajektom od Iosa do luke i dalje kroz Grčku, Makedoniju i Srbiju sa usputnim pauzama. Sumiranje utisaka i prepričavanje doživljaja…

13. dan: 23.07 / 02. 08. / 12.08.2014 – Beograd: Dolazak u Beograd u popodnevnim satima.

 

Cena putovanja:

11.jul / 21.jul / 31.jul. U cenu putovanja od 279 € su uračunati 10 noćenja, autobus i brod.

 

Korisne informacije:

 

Termini polaska:

Hotel Armadores

11 – 23/07

279evra

21/07 – 02/08

309evra

31/07-12/08

319evra

 

Opis smeštaja:

Hotel Armadores –nalazi se na 200m od luke. Hotel sa velikim barom i bazenom okruzen je palmama i egzoticnim biljem. Svaka soba ima frizider i klimu koja se naplacuje na licu mesta. Raspolaze sa 1/3 ,1/4 i 1/5 sobama.Na 100m se nalazi i autobuska stanica koja vas vodi do najpopularnije plaze Milopotas ili do centra Chore koja je udaljena 600m.

 

Cena aranžmana uključuje:
• 10 noćenja u hotelu Armadoros u 1/3 , 1/4 i 1/5 sobama na Iosu ,
• Autobuski prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv i n dvd) na relaciji Beograd-Pirej/Rafina -Beograd
• Prevoz trajektomPirej/ Rafina – Ios –Pirej/ Rafina;
• Usluge predstavnika agencije na destinaciji,
• Organizaciju putovanja u celini.

 

Cena aranžmana ne uključuje:

• Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje:
• (ispod 18 god.) –1161 ,00 din. za 13 dana - do osigurane sume 35.000 € – plaćanje u agenciji,
• (od 18-70 god.) –1657 .00 din. za 13 dana – do osigurane sume 35.000 € – plaćanje u agenciji,
• Fakultativne izlete na destinacijama – plaćanje na putovanju,
• Doplatu za 1/2 sobu –30€ - placanje u agenciji,
• Individualne troškove putnika

 

Način plaćanja:
• Gotovinsko plaćanje: 3000 RSD prilikom rezervacije a ostatak 20 dana pre početka aranžmana.
• Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express.
• Mogućnost plaćanja Visa i Master card karticama banke Intesa do 6 mesečnih rata bez uvećanja.
• Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
• Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESE NA DAN UPLATE

 

Napomene:

1. Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljanja sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Stari (plavi) pasoši više ne važe. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Neophodna viza za vlasnike novih biometrijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Ministarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA).

PUTNICI SU U OBAVEZI DA DOSTAVE PODATKE IZ PASOŠA ZA POLISU OSIGURANJA NAJKASNIJE 48h PRED POLAZAK NA PUTOVANJE, U SUPROTNOM NEĆE BITI OSIGURANI.

Rok za prijavljivanje je 20 dana pred polazak na putovanje ili do popune mesta.

Svi koji se prijave 20 i manje dana pred polazak dužni su da uplate aranžman u celosti (100%).

Aranžman je rađen na bazi minimum 70 prijavljenih putnika.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Max Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “Max Travel” uskljadjeni sa YUTA standardom.

 

 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Putovanja

Galerija

Mapa - Leto 2014 – Ios – Party Island