• Krf (Kavos)
  • 6-17.jul / 16-27.jul / 25.jul - 5.avgust / 3-14.avgust / 12-23.avgust
  • 50 Ljudi
  • 159 €

beogradnocu.com nagrađuje prvih 20 prijavljenih popustom od 10 EUR. Nakon vaše online prijave naš operater će vas kontaktirati za dalja uputstva. 

 

Go2 Leto 2014. - Krf (Kavos) - Kada prvi put posetite Kavos na Krfu, uvek ćete se pitati zašto to niste uradili ranije! Ne samo da se na Krf i Kavos ljudi vraćaju iz godine u godinu, već je on idealan izbor i za one od vas koji po prvi put idu sa društvom na letovanje. Kavos je definitivno najupečatljivije i najurbanije mesto na obalama Krfa. Kavos je poznat po svojim žurkama, gde je samo u jednoj ulici smešteno preko 80 barova, 4 diskoteke, preko 30 taverni i restorana. Vaše je da krenete na putovanje nezaboravnog  provoda na Kavos. Izaberite datum polaska i krećemo! Polazak na Kavos planiran je za kasne večernje sate, a tada kao i obično počinje i prva žurka već tokom noćne vožnje preko Makedonije do luke Igumenica. Kao i uvek na GO2 travelling  putovanja idu i najbolji oficijalni Dj-eve, koji će vaš provod učiniti nezaboravnim. Ubrzo nakon smeštanja u neki od prelepih hotela i apartmana iz ponude, saznaćete zašto je Kavos poznat pod imenom grčka ludnica.

Ali pošto je ovo pre svega party putovanje, Go2 travelling je spremio za vas  20 žurki za samo 10 dana, kako biste na pravi način doživeli Kavos. Ovih 10 dnevnih i 10 noćnih žurki učiniće provod nezaboravnim i to ne samo u Kavosu. Očekujte i obilaske najlepših plaža na celom Krfu, Glifade i Isos. Ukoliko želite da se odmorite od neprestalnog đuskanja, možete da se zabavite u najboljem zabavnom vodenom parku u ovom delu Evrope! Uživaćete uz spuštanje niz neke od najboljih evropskih tobogana ili opuštanje u gumama na trometarskim talasima dok ispijajate koktele. A za one kojima je odmor preko potreban, tu je reka koja teče kroz ceo park. Posle ovog opuštanja, vreme je da se vratite onome zbog čega ste stvarno ovde! Provod se nastavlja uz najtoplije letnje vibracije! Istorija Krfa Srbima je od velike važnosti. Verovatno ste od tolikog uzbuđenja i zabave potpuno zaboravili da je ostrvo na kome se nalazite ujedno i ostrvo od velikog istorijskog značaja za našu zemlju. U pratnji vodiča organizovali smo vam i obilazak glavnog grada ostrva Krf, grad Krf. Grad Krf ostaviće vas bez daha, što svojom lepotom, što činjenicom da ne liči na grčki grad zbog čega ga često zovu istočnom Venecijom. Nakon obilaska Krfa, provozaćte se brodićem do ostrva Vido, mesta o komjem ste toliko učili u knjigama iz istorije. TNe propustite priliku da svojim očima posmatrate istoriju, zato ne propustite ovaj fakultativni izlet! Krf - Kavos će vam zaista pružiti nezaboravno iskustvo jer ga čini spoj zabave, savršene prirode i plaža Krfa i naravno istorija. Neki bi rekli - nespojivo i neizvodljivo. U svakom slučaju leto 2014. na Kavosu će biti legendarno!

 

Program puta:

6. jul/ 16. jul / 25. jul / 3. avgust / 25. avgust: Beograd - Makedonija - Grčka

Beograd, polazna tačka putovanja parking Sava Centra (savska strana), smeštanje u autobuse i planiran polazak je večernjim časovima. Noćna vožnja preko Srbije, Makedonije i Grčke, uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

7-15. jula / 17-25. jula / 26-3. avgusta / 13-21. avgusta: Igumenica - Krf

U popodnevnim satima* stiže se u luku Igumenica (*okvirno, u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima). Ukrcavanje na trajekt i vožnja do ostrva Krf oko 60 min. Iskrcavanje i transfer do vila / apartmana. Ovo zeleno ostrvo okupano suncem i okruženo kristalno čistim morem biće vaš domaćin 10 dana... Njegove plaže se ubrajaju među najlepše u Evropi, od onih beskrajnih peščanih Marathias plaža, pa sve do skrivenih i malih uvala u Perivoliu. Stara venecijanska  i engleska arhitektura, uske uličice, veliki broj turista, kafe barovi, klubova, giftshop-ovi, romantični zalasci Sunca i poznata Grčka gostoljubivost zadovoljiće sve vaše potrebe – kako za odmorom, tako i za ludim noćnim provodom! Odmor upotpunite posetom glavnom gradu Krf, jednom od najlepših gradova u Grčkoj, danju đuskajte uz letnje ritmove na jednoj od najlepših krfskih plaža - Glifadi. Party mesto Kavos,  gde žurke traju danonoćno, će se pobrinuti za nedostatak sna i ludilo do ranih jutarnjih sati. Više nego kvalitetnim sadržajem, ostrvo opravdava svoju popularnost iz dana u dan.

16. juli / 26. juli / 4. avgust / 22. avgust: Krf - Igumenica

Napuštanje vila / apartmana i pakovanje prtljaga. Slobodno vreme do podnevnih sati, kada je predviđen povratak za Igumenicu, iskoristite da se oprostite od ostrva na svoj način.  U popodnevnim satima napušta se ostrvo Krf i stiže se na kopno. Sledi vožnja preko Grčke uz usputne pauze za odmor, osveženje..

17. jul / 27. jul / 5. avgust / 23. avgust: Grčka - Makedonija - Srbija - Kragujevac

Nastavak putovanja preko Makedonije i Srbije i dolazak u Beograd u popodnevnim satima (u zavisnosti od  situacije na graničnim prelazima i putevima). Kraj putovanja! Vidimo se sledeće godine!

 

Cena putovanja:

6-17.jul / 16-27.jul / 25.jul - 5.avgust / 3-14.avgust / 12-23.avgust. U cenu od 169 € su uračunati 9 noćenja, prevoz autobusom i brodom.

 

Korisne informacije:

 

 

SMEŠTAJ (NA) BUS TRAJEKT
DATUM POLASKA 6-17.jul 16-27.jul 25.jul-5.avgust 3-14. avgust 12-23. avgust
BROJ NOĆENJA 9 noći 9 noći 9 noći 9 noći 9 noći
KATARINA COMPLEX 2* 169 € 179 € 189 € 179 € 169 €
FREESTYLE 2* 169 € 179 € 189 € 179 € 169 €
ARMENOS 2* 169 € 179 € 189 € X X
JORGOS 2* 169 € 179 € 189 € X X
KONSTANTINOS 2* 169 € 179 € 189 € 179 € X
SPINIS 2* 169 € 179 € 189 € X X
PAVLOS 2* 169 € 179 € 189 € X X
KORMOS 2* X X 189 € X X
FORUM 2* 169 € 179 € 189 € X X
MARINA 2* 169 € 179 € 189 € X X
MARILENA 2* X 189 € 199 € 189 € X

 

Legenda: NA - najam apartmana / studija / soba

***U slučaju dovoljnog broja broja prijavljenih putnika - minimum 40, prevoz će biti organizovan i iz Niša, Novog Sada i Kragujevca  (proveriti informaciju u agenciji). Legenda: NA najam apartman / studija / soba

***U slučaju da klijenti zele da idu sopstvenim prevozom cena paket aranžmana se umanjuje za 40€.

***U slučaju da hoće uslugu korišćenja samo prevoza cena je 80€ iz BG-a, a iz drugih gradova NS - 85€, NIS i KG - 75€.

 

Opis smeštaja:

Katarina Complex 2* – Kavos, Corfu, Greece
Nalazi se na 150m od plaže i 50m od glavne ulice. Kompleks raspolaže sa 1/2, 1/3 i 1/4 studijima. Svi studiji poseduju: kuhinju, frižider, tuš, wc. U sklopu kompleksa se nalazi i bazen sa barom.

Vila FreeStyle 2* – Kavos, Corfu, Greece
Vila Freestyle se nalazi na 100m od plaže i 50m od centra. Kompletno opremljena vila koja raspolaže sa 1/2 studijima i 1/4 apartmanima. Svi studiji i apartmani poseduju: kuhinju, frižider, tuš, kupatilo i terasu. U sklopu same vile se nalazi i veliko dvorište i parking.

Vila Armenos 2* – Kavos, Corfu, Greece
Armenos vila je jedna od luksuznijih vila koja se nalazi na malom vidikovcu, od centra/glavne noćne party zone je udaljena 150m, a od mora se nalazi 250m. Vila raspolaže dvokrevetnim studijima koji poseduju: kuhinju, frižider, kupatilo i terasu. U okviru vile se nalazi i bazen sa barom i parking za vozila.

Vila Jorgos 2* – Kavos, Corfu, Greece
Vila se nalazi preko puta vile Freestyle na svega 50m od glavne ulice, od plaže je udaljena 100m. U sklopu vile se nalaze 1/2 studiji koji poseduju: kuhinju, frižider, tuš, kupatilo. U sklopu vile se nalazi i dvoriste. Ispred same vile se nalazi par kafica i malih restorana.

Vila Spinis 2* – Kavos, Corfu, Greece
Nalazi se ispred vile Kostantinos takođe u samom centru Kavosa 10m od centra i 150m od plaže. Vila raspolaže veoma lepo uređenim 1/2 studijima, koji su kompletno opremljeni kuhinja, kupatilo, TV i terasa. U sklopu vile se nalazi roštilj, natkrivena letnja bašta i parking.

Vila Kostantinos 2* – Kavos, Corfu, Greece
Kostantinos vila se nalazi u samom centru preko puta SoS bara na 30m od centra i na 150m od plaže . Vila poseduje samo četvorokrevetne apartmane koji poseduju kuhinju, frižider, kupatilo, terasa i klimu. U sklopu vile se nalazi veliko dvorište u kome se nalazi i opremljen deo za roštilj.

Vila Pavlos 2* – Kavos, Corfu, Greece
Pavlos vila se nalazi u samom centru u delu gde se nalaze najbolji restorani na Kavosu. Smeštaj je na 100m od plaže, a svega 10m od glavne ulice. U strukturi vile se nalaze dvokrevetnih studiji koji poseduju kuhinju, frižider i kupatilo.

Vila Kormos 2* – Kavos, Corfu, Greece
Vila Kormos se nalazi u epicentru dešavanja noćnog života na svega 10m od glavne ulice (centra). Od plaže je deli samo 100m.
Vila sadrži dvokrevetne studije i četvorokrevetne apartmane, koji su opremljeni kuhinjom, frižiderom, kupatilom i terasom. U blizini vile se nalaze mnogobrojni klubovi i restorani neki od njih su Future, After Bar, Atlantis i dr.

Vila Forum 2* – Kavos, Corfu, Greece
Vila Forum se nalazi 100m od centra i 50m od plaže. Vila sadrži jedan četvorokrevetni apartman, dva trokrevetna studija i tri dvokrevetna studija, koja su opremljena kuhinjom, frižiderom, kupatilom i terasom. U blizini vile se nalaze mnogobrojni klubovi i restorani.

Vila Marina 2* – Kavos, Corfu, Greece
Vila Marina se nalazi na 100m od centra i 250m od plaže, vila se nalazi pored vile Armenos koja u svom kompleksu ima bazen koji mogu koristiti i putnici ove vile. Vila sadrži dvokrevetne studije, koji su opremljeni kuhinjom, frižiderom, kupatilom i terasom. Smeštaj se nalazi u mirnijem delu Kavosa.

Vila Marilena 2* - Kavos, Corfu, Greece
Vila Marilena se nalazi na 50m od plaže i u samom centru je letovališta. Raspolaže sa 1/2 i 1/3 studijima i 1/4 apartmanima koji poseduju kuhinju sa frižiderom, klimu, kupatilo. U sklopu kompleksa Marilena se nalazi parking za automobile i bazen koji se može besplatno koristiti.

 

Aranžman obuhvata:

#9 noćenja u svim termina u 1/3 i 1/4 std u Katarina Complex / u 1/4 std u Vili FreeStyle u Kavosu na Krfu
#autobuski prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio, a/c, tv i dvd) - plaćanje u agenciji
#prevoz trajektom na relaciji Igumenica - Lefkimi ( Krf ) – Igumenica
#pratioca grupe i usluge predstavnika agencije za sve vreme aranžmana
#organizaciju putovanja u celini

 

Aranžman ne obuhvata:

# Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje Delta Generali (grupna polisa osiguranja): od 18-70 god. – 1529 RSD za 12 dana – do osigurane sume 35.000 € – plaćanje u agenciji, ispod 18 god. – 1070 RSD za 12 dana – do osigurane sume 35.000 € – plaćanje u agenciji, za putnike koji koriste sopstveni prevoz (individualna polisa osiguranja): od 18 – 70 god. za 12 dana  1699 RSD do osigurane sume 35.000 € – plaćanje u agenciji  ispod 18 god. za 12 dana – 1190 RSD do osigurane sume 35.000 € – plaćanje u agenciji
#doplatu za 1/2 u Katarina Complexu / FreeStyle - 20€ po osobi – plaćanje u agenciji,
#fakultativne izlete,
#individualne troškove putnika.

 

Način plaćanja:

• Gotovinsko plaćanje: 1000 RSD prilikom rezervacije, 2000 RSD do 04.aprila i ostatak 20 dana pre početka aranžmana.
• Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express.
• Mogućnost plaćanja Visa i Master card karticama banke Intesa do 6 mesečnih rata bez uvećanja.
• Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
• Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren
tekući račun.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESE NA DAN UPLATE

Aranžman je rađen na bazi minimum 50 prijavljenih putnika.

Rok za prijavljivanje je 20 dana pred polazak na putovanje ili do popune kapaciteta.

Svi koji se prijave 20 dana pred polazak dužni su da uplate aranžman u celosti.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.

 

Napomene:

Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljanja sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Stari (plavi) pasoši više ne važe. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Neophodna viza za vlasnike novih biometijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Minsitarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP R Srbije, Koordinaciona uprava. 2. Putnici su u obavezi da dostave podatke iz pasoša za policu osiguranja najkasnije 48h pred polazak na putovanje.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Max Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “Max Travel” uskljadjeni sa YUTA standardom


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Putovanja

Galerija

Mapa - Leto 2014 – Krf