• Lefkada (Nidri)
  • 8 - 19.jul / 17 - 28.jul / 26.jul - 6.avgust
  • 70 Ljudi
  • 189 €

beogradnocu.com nagrađuje prvih 20 prijavljenih popustom od 10 EUR. Nakon vaše online prijave naš operater će vas kontaktirati za dalja uputstva. 

 

LEFKADA LETO 2014 ( NIDRI ) - Već dve godine zaredom Go2 travelling vam organizuje jako dobre provode u Nidri na Lefkadi. Za sve vas koji ste već bili i sve vas koji još uvek niste bili na Lefkadi u Nidri, krenite da saznate šta je to što ovo ostrvo magičnih plaža budi u ljudima! Lefkada je, po mišljenju mnogih, jedno od najlepših ostrva Jonskog mora. Put bisera ovog mora, kako Grci vole da kažu, krećemo u čak tri termina 08. i 17. i 26. jula, i u najboljem raspoloženju provešćete se 12 dana. Lefkada ( Grčka ) u brojevima izgleda ovako – od Beograda je udaljena 979km, površine je 303km2, dužina obale iznosi 117km, a prosečna temperatura na Lefkadi je čak 27 stepeni. Žurka na točkovima kreće kroz Srbiju, Makedoniju, Grčku i stiže se  na Lefkadu. Pošto se smestite u apartmane, već odmah se kreće u posetu lokalnim barovima, kafićima, gde ćemo lako zameniti noć za dan. Za dodatno vrelu atmnosferu pobrinuće se naši DJ-evi koji od svake žurke naprave nezaboravno iskustvo! Ono što je sigurno je da ćete biti na najlepšim plažama na Lefkadi,sa najlepšim ljudima, proživeti najzabavnija iskustva, a pored svega toga i videti glavni grad Lefkade, ruševine Apolonovog hrama, vodopad Nidri i još mnogo toga. Da bi vam bilo jasnije gde vi to idete, evo još neke dodatne informacije o ovom prelepom ostrvu. Lefkadu zovu još i Lefkas, Santa Maura, Leukadija i mnogim drugim imenima,a ono što je interesantno je da na grčkom jeziku “lefko” znači belo, po čemu je i ovo ostrvo , sa razlogom, dobilo ime – jer je bela boja stena, šljunka i peska na plažama Lefkade prvo što ćete primetiti na ovom ostrvu. Lefkada je naseljena još od praistorijskog doba i nalazi se južno od Krfa, a severoistočno od Kefalonije. Jedna od glavnih pogodnosti ostrva Lefkade je njegova povezanost pokretnim mostom sa kopnom, tako da se ne mora ići brodom. Katizma, Porto Kaciki, Egremni, Agiofili neke su od najlep[ih plaža ne samo Lefkade i Grčke, već i cele Evrope. Priča se da na ovom ostrvu impresije zaista samo sustižu jedna drugu, i da je Lefkada mesto gde čovek može da spozna moć prirode. Međutim, Lefkada obiluje i kulturnim i zabavnim sadržajima, barovima, diskotekama, tavernama, čime je zagarantovan sjajan provod. Zato nemojte propustiti provod na ostrvu Lefkadi o čijoj lepoti priča ceo svet!

 

Plan puta:

08.jul / 17.jul / 26.jul 2014 – Beograd – Makedonija – Grčka: Polazak autobusa sa dogovorenog mesta (okvirno 13:00) i vožnja preko Srbije i Makedonije sa usputnim zadržavanjem radi odmora i osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

09.jul – 17.jul /18.jul – 26.jul / 27.jul – 4.avgust 2014 – Lefkada: U ranim popodnevnim časovima stiže se na Lefkadu u mesto Nidri, smeštanje u apartmane/studije/sobe i kreće se u istraživanje ovog najpopularnijeg turističkog centra Lefkade, koji će nam narednih devet noći biti sigurna luka. Večernje zagrevanje počinjemo uobičajeno u barovima i kafeima. Sledi đuskanje do jutra u nekom od najpoznatijih klubova Sail Inn, Club Tropicana, Excesses... Dane na Lefkadi koristimo za dnevne žurke, druženje, uživanje u čarima mora, sunca i peska na najpoznatijim plažama Desimi, Mikros Gialos, Agiofili, Milos, Katizma, Kalamitsi, Egremni, Porto Katsiki,istraživanje ostrvaizletima do obližnjih ostrvaMadouri, Sparti, Skorpidi i Skorpios,glavnog grada Lefkade, ruševina Apolonovog hramau Athani, vodopada Nidri, tradicionalnih planinskih sela Vafkeri,Aleksandros i Kolivata, Kefalonije...

18.jul / 27.jul / 5.avgust 2014 – Lefkada – Grčka – Makedonija: Pakujemo stvari i polako napuštamo Nidri. Sledi vožnja kroz Grčku, Makedoniju i Srbiju sa usputnim pauzama. Sumiranje utisaka i prepričavanje doživljaja tokom noćne vožnje do Srbije...

19.jul / 28.jul / 6.avgust 2014 – Srbija: Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima.

 

Cena putovanja:

08.jul / 17.jul / 26.jul 2014 - U cenu od 189  € su uključeni 9 noćenja i autobus.

 

Korisne informacije:

 

SMEŠTAJ (NA) BUS
DATUM POLASKA 08-19.jul 17-28.jul 26.jul-6.avgust
BROJ NOĆENJA 9 noći 9 noći 9 noći
GARDENIA STUDIO 199€ 259€ /
IONIAN APARTMANI 219€ 259€ 269€
MADURI STUDIO 219€ 259€ 269€
NIKI APARTMANI / 239€ 249€
NIDRY BEACH II HOTEL / 259€ 269€
STELIOS STUDIO / 239€ 249€
VILA EVAKI 199€ 239€ 249€
APARTMANI PETRINO / 259€ /
KOSTAS STUDIO 199€ 239€ 249€
GENNY STUDIO / 259€ 269€
AKRIVULA STUDIO / 239€ 249€
BELLA VISTA studios/apartments 199€ / /
IONIAN PARADISE studios/apartments 219€ 259€ /

 

Legenda: NA – najam apartmana/studija/sobe

1. Za polaske iz Niša i Kragujevca cena se umanjuje za 5€
2. Za polaske iz Novog Sada cena se uvećava za 5€
3. Cena paket aranžmana se umanjuje za 40€ za sopstveni prevoz
4. Korišćenje samo usluge prevoza –70€

U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika – minimum 40, prevoz će biti organizovan iz Niša, Novog Sada i Kragujevca (proveriti u agenciji).

 

Opis smeštaja:

Gardenia Studio– nalaze se na 30m od plaže a u centru Nidrija. Opremljeni su sa kuhinjom, TV-om, A/C koja se doplaćuje na licu mesta. Raspolaže sa 1/3 I 1/4 studijima ( bračni krevet i jedan standardni ili sofa za dvoje).

Ioninan apartmani – locirani su na 350m od plaže toliko I od centra Nidrija. Obuhvataju trokrevetne I četvorokrevetne apartamane kao i 1/6 I 1/7 – mezonet duplekse. Svi apartmani imaju opremljenu kuhinju, kupatilo, TV I klimu koja se doplaćuje na licu mesta. U okviru objekta su na raspolaganju I dva bazena. Gostima je na raspolaganju I besplatan parking.

Maduri std - nalaze se na samoj plaži a od Sail Inn-a su na samo 50m. Studiji I apartmani su 1/3, 1/4 i 1/5 I svi se nalaze u suterenu. U potpunosti su opremljeni I raspolažu sa TV, kuhinjom, klimom koja se doplaćuje na licu mesta.

Niki apartmani – smeštaj se nalazi u centru grada Nidrija na udaljenosti od 30m od plaže. Raspolaže sa 1/4 I 1/5 apartmanima koji poseduju : opremljenu kuhinju, TV, A/C koja se doplaćuje na licu mesta.

Nidry Beach II – Na samo 30m od plaže se nalazi Nidry Beach II koji raspolaže sa dvokrevetnim sobama sa dva odvojena kreveta ili bračnim krevetom. Sve sobe imaju TV I klimu koja se doplaćuje na licu mesta. Gostima je na raspolaganju WiFi u lobiju smeštaja.

Stelios – Nalazi se na 50m od plaže u Perigialiju a od gradske plaže I centra Nidrija je udaljena 900m. Sadrže trokrevetne studije sa opremljenom kuhinjom, TV-om, A/C I terasom sa pogledom na more. Klima se doplaćuje na licu mesta.
Evaki – U samom se centru nalaze a na 30m udaljenosti od plaže. Raspolaže sa dvokrevetnim I trokrevetnim sobama koje raspolažu sa TV-om, klimom koja se doplaćuje na licu mesta.

Petrino – Apartmani Petrino se nalaze na 30m od plaže I u samom su centru Nidrija. Raspolaže sa 1/5 apartmanima sa dva bračna kreveta I jednim klasičnim ležajem, ima opremljeni kuhinju, TV, klimu koja se doplaćuje na licu mesta.

Kostas std – na 250m od centra se nalazi a na samo 30m od plaže. Raspolaže sa dvokrevetnim sobama koji imaju kupatilo, televozor,klimu i kuhinju koja se nalazi u posebnoj prostoriji pored sobe. Klima se doplaćuje na licu mesta.

Genny – Udaljen je od plaže 50m a od glavne gradske plaže na 400m udaljenosti. A centar grada je udaljen na 100m. Raspolaze sa dvokrevetnim studijima I trokrevetnim, petokrevetnim I sestokrevetnim apartmanima. Svaki studio I apartman ima TV, opremljenu kuhinju, klimu a neke sobe imaju I pogled na more. Gostima je dostupan I WiFi.

Akrivula – na 300m od centra toliko i od plaže se nalaze studiji Akrivula. Raspolaže sa dvokrevetnim I trokrevetnim studijima koji poseduju opremljenu kuhinju, TV I klimu koja se doplaćuje na licu mesta. Studiji se nalaze iznad magistrale usukani u zelenilu Nidrija.

 

Aranžman obuhvata:

• 9 noćenja u višekrevetnim sobama/studijima/apartmanima u ponuđenim smeštajnim kapacitetima u Nidriju na Lefkadi,
• Autobuski prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv i n dvd) ,
• pratioca grupe i usluge predstavnika agencije,
• organizaciju putovanja u celini.

 

Aranžman ne obuhvata:

• Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje Delta Generali (grupna polisa osiguranja):
od 18-70 god. – 1529 RSD za 12 dana – do osigurane sume 35.000 € – plaćanje u agenciji,
ispod 18 god. – 1070 RSD za 12 dana – do osigurane sume 35.000 € – plaćanje u agenciji,

za putnike koji koriste sopstveni prevoz (individualna polisa osiguranja):

od 18 – 70 god. za 12 dana – 1699 RSD do osigurane sume 35.000 € – plaćanje u agenciji
ispod 18 god. za 12 dana – 1190 RSD do osigurane sume 35.000 € – plaćanje u agenciji
• doplatu za ½ sobu za sve termine –20€ po osobi plaćanje u agenciji,
• fakultativne izlete,
• individualne troškove putnika.

 

Način plaćanja:
• Gotovinsko plaćanje: 1000 RSD prilikom rezervacije,2000RSD do 04.aprila a ostatak 20 dana pre početka aranžmana.
• Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express.
• Mogućnost plaćanja Visa i Master card karticama banke Intesa do 6 mesečnih rata bez uvećanja.
• Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
• Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren
tekući račun.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESE NA DAN UPLATE

 

Napomene:

1. Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljanja sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Stari (plavi) pasoši više ne važe. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Neophodna viza za vlasnike novih biometrijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Ministarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA).
PUTNICI SU U OBAVEZI DA DOSTAVE PODATKE IZ PASOŠA ZA POLISU OSIGURANJA NAJKASNIJE 48h PRED POLAZAK NA PUTOVANJE, U SUPROTNOM NEĆE BITI OSIGURANI.
Rok za prijavljivanje je 20 dana pred polazak na putovanje ili do popune mesta.

Svi koji se prijave 20 i manje dana pred polazak dužni su da uplate aranžman u celosti (100%).
Aranžman je rađen na bazi minimum 70 prijavljenih putnika.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Max Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “Max Travel” uskljadjeni sa YUTA standardom.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Putovanja

Galerija

Mapa - Leto 2014 – Lefkada