• Sarti
  • 20.jul - 31.jul
  • 500 Ljudi
  • 169 €

beogradnocu.com nagrađuje prvih 20 prijavljenih popustom od 10 EUR. Nakon vaše online prijave naš operater će vas kontaktirati za dalja uputstva. 

 

SARTI LETO 2014. GRČKA - Halkidiki je poluostrvo u severnom delu Egejskog mora. Nalazi se u sastavu Grčke, pokrajina Egejska Makednonija. Oblikom je veoma razuđen u južnoj polovini i tu se obrazuju tri manja poluostrva: Atos, Sitonija i Kasandra. Između prva dva poluostrva nalazi se Svetogorski zaliv, a između dva zadnja Toronjski zaliv. Sitonija, poznata kao drugi prst Halkidikija, obiluje prirodnim lepotama, prelepim peščanim plažama, borovim šumama i plantažama maslina. U njenom istočnom delu, između Vurvurua i Sikije, smešten je Sarti, jedna od najlepših i najposećenijih turističkih destinacija poluostrva. Ovo malo ribarsko mesto pripada opštini Toroni. Grčki Sari je udaljen oko 140 km od grada Soluna. Sari ima prelepu plažu koja nosi plavu zastavicu za kvalitet i jedna je od omiljenih kako među Grcima tako i među turistima. Na Sarti plaži možete uživati u fantastičnom pogledu na Svetu Goru i zalazak sunca. Voda je kristalno čista i tirkizna. Na 3 km dugačkoj peskovitoj plaži pružaju se taverne i restorani koji nude raznovrsnu ponudu grčke hrane. Brojni kafići i klubovi prave atmosferu mesta koje nikada ne spava.

Šesta godina Summer Fun-a je pred nama. Nakon Zakintosa 2009, Krfa 2010, Neos Marmarasa 2011, Lefkade 2012. i neverovatnog resorta - Palerosa lani, ovog leta ide se na poluostrvo Halkidiki, ponovo... ali ovog puta 9 dana 9 noći jakog partijanja na istočnoj strani Sitonije, u mestu pod imenom Sarti, mestu sa najlepšom gradskom plažom na celom Halkidikiju. Na Summer Fun-u vas očekuju tematske žurke svakog dana i svake večeri uz bendove, dj-eve, animatorke, vodiče, i iz godine u godinu sve bolje igre bez granica - Apsolutna zabava, koja ne može da se doživi ni na jednom drugom letovanju!

 

Program putovanja:

1. dan: 20.jul 2014. – Beograd – Makedonija – Grčka: Polazak autobusa sa parkinga Sava Centra u večernjim satima (okvirno 22:00) i vožnja preko Srbije i Makedonije sa usputnim zadržavanjem radi odmora i osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2. – 10. dan: 21. – 29. jul 2014. – Sitonija (Sarti):  U prepodnevnim časovima stižemo u Sarti. Smeštanje u hotele/apartmane. Slikovito ribarsko mestašce biće naš domaćin narednih 10 dana. Mesto je puno uličica sa smeštajnim objektima, suvenirnicama, tradicionalnim tavernama, supermarketima i mnoštvom turista. Brojni kafići i klubovi prave atmosferu mesta koje nikada ne spava.

11. dan: 30.jul 2014. – Sitonija (Sarti): Grčka – Makedonija:  Pakujemo stvari i polako napuštamo smeštaj. Slobodno vreme do polaska za Srbiju koji je predviđen u večernjim satima iskoristite za kupovinu suvenira ili još malo uživanja na plaži. Noćna vožnja preko Grčke, Makedonije i Srbije sa usputnim pauzama radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

12. dan: 31.jul 2014. – Srbija: Dolazak u Beograd u jutarnjim satima.

 

Cena putovanja:

U cenu od 179 € uračunati su 9 noćenja i autobus.

 

Korisne informacije:

 

SMEŠTAJ (NA) BUS
DATUM POLASKA 20.jul
BROJ NOĆENJA 9 noći
VILA JANIS 199€
VILA KIRATSI LUX 199€
HOTEL SARTI BEACH 199€
VILA KAMBURIS 179€
199€
VILA KATARINA 179€
199€
VILA MARITA 199€
HOTEL BLUE SARTI 199€
HOTEL MARE MONTI 199€

 

Legenda: NA – najam apartmana/studija/sobe

#Za polaske iz Niša i Kragujevca cena se umanjuje za 5€
#Za polaske iz Novog Sada cena se uvećava za 5€
U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika – minimum 40, prevoz će biti organizovan iz Niša, Novog Sada i Kragujevca (proveriti u agenciji).

 

Opis smeštaja:

Vila Janis je smeštena u novom delu Sartija na samo par koraka od peščane plaže. Svi apartmani su opremljeni kuhinjom, TWC, TV, klimom (doplata na licu mesta). Svi apartmani se sastoje iz dve smeštajne jedinice, od kojih se u jednoj nalazi kuhinja i dva standardna lezaja a u drugoj francuski lezaj. Do samog centra je 5 minuta lagane šetnje, u blizini vile se nalaze supermarketi i restorani.

Vila Kiratsi Lux - se nalazi 70m od mora i 150m od centra mesta. Raspolaže sa tri luksuzno opremljena i komforna studija, koja su u prizemlju. Svi studiji poseduju čajnu kuhinju, kupatilo, terasu, LCD TV, WiFi, klima uređaj (uz doplatu na licu mesta).

Hotel Sarti beach je apartmanskog tipa, na samo 30 m od i 1 km od centra Sartija. Hotel ima bazen, bar kraj bazena, bar na plaži i vrt. U ponudi su duplex apartmani na prvom, drugom i trećem spratu hotela koji su renovirani za sezonu 2014-tu godinu. Svaki duplex apartman ima dve spavaće sobe, dve terase, opremljenu kuhinju i kupatilo sa tuš kadom. U jednoj od soba nalazi se TV i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta). Pored dupleksa, Sarti beach nudi i skromniji smeštaj u dvokrevetnim i trokrevetnim studijima (bungalov) smeštenim u prizemlju. Svaki studio ima: kuhinju, kupatilo, klima uređaj (doplata na licu mesta), TV i prostor za sedenje ispred bungalova.

Vila Kamburis je udaljena 100m od mora i 50 m od centra. Sve smeštajne jedinice se nalaze u prizemlju vile sa ograđenim terasama i predviđene su za smeštaj 2-4 osobe. Pored studija, vila poseduje i mezonetu koja je nova, moderno opremljena i idealna za smeštaj porodica. Studiji i mezoneta poseduju čajnu kuhinju, TV, internet i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta).

Vila Katarina se nalazi u mirnom delu mesta na samo 20 m od plaže i 1 km od centra Sartija. Nalazi se u neposrednoj blizini hotela Sarti beach. U ponudi su duplex apartmani i studija na prvom i drugom spratu sa direktnim ili bočnim pogledom na more. Sve smeštajne jedinice sadrže opremljenu kuhinju i kupatilo sa tuš kadom. Smeštajne jedinice sadrže TV i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta).

Vila Marita se nalazi na 70 m udaljenosti od plaže i od centra mesta 100m. U ponudi su smeštajne jedinice koje se nalaze na visokom prizemlju (dvokrevetni i trokrevetni studiji, četvorokrevetni i petokrevetni dupleks apartmani). Svi studiji /dupleksi poseduju: čajnu kuhinju, kupatilo, terasu i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta).

 

Aranžman obuhvata:
1. 9 noćenja u ponuđenim smeštajnim kapacitetima u Sartiju:
vila Janis 1/4 app / vila Kiratsi lux 1/4 app / hotel Sarti beach 1/3 std / vila Kamburis 2+2 std i 1/4 app / vila Katarina 1/3 std i 1/6 app. / vila Marita 1/3 std.
2. autobuski prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv i dvd) – plaćanje u agenciji,
3. transfer do studija /apartmana / hotela,
4. pratioca grupe i usluge predstavnika agencije,
5. organizaciju putovanja u celini.

 

Aranžman ne obuhvata:
1. Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje Delta Generali (grupna polisa osiguranja):
# od 18-70 god. – 1529 RSD za 12 dana – do osigurane sume 35.000 € – plaćanje u agenciji,
# ispod 18 god. – 1070 RSD za 12 dana – do osigurane sume 35.000 € – plaćanje u agenciji,

2. za putnike koji koriste sopstveni prevoz (individualna polisa osiguranja):

#od 18 – 70 god. za 12 dana – 1699 RSD do osigurane sume 35.000 € – plaćanje u agenciji
# ispod 18 god. za 12 dana – 1190 RSD do osigurane sume 35.000 € – plaćanje u agenciji
#doplatu za 1/2 - 30€ po osobi – plaćanje u agenciji,
# fakultativne izlete,
# individualne troškove putnika.

 

Način plaćanja:
# Gotovinsko plaćanje: 1000 RSD prilikom rezervacije, 2000 RSD do 04.aprila i ostatak 20 dana pre početka aranžmana.
# Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express.
# Mogućnost plaćanja Visa i Master card karticama banke Intesa do 6 mesečnih rata bez uvećanja.
# Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
# Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren
tekući račun.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESE NA DAN UPLATE.

Napomene:
1. Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljanja sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Stari (plavi) pasoši više ne važe. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Neophodna viza za vlasnike novih biometrijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Ministarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA).

PUTNICI SU U OBAVEZI DA DOSTAVE PODATKE IZ PASOŠA ZA POLISU OSIGURANJA NAJKASNIJE 48h PRED POLAZAK NA PUTOVANJE, U SUPROTNOM NEĆE BITI OSIGURANI.

Rok za prijavljivanje je 20 dana pred polazak na putovanje ili do popune mesta.

Svi koji se prijave 20 i manje dana pred polazak dužni su da uplate aranžman u celosti (100%).

Aranžman je rađen na bazi minimum 70 prijavljenih putnika.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
Max Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “Max Travel” uskljađeni sa YUTA standardom.

 

 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Putovanja

Galerija

Mapa - Leto 2014 – Sarti