• Krf (Kavos)
  • 6 - 17.jul / 16 - 27.jul
  • 50 Ljudi
  • 159 €

beogradnocu.com nagrađuje prvih 20 prijavljenih popustom od 10 EUR. Nakon vaše online prijave naš operater će vas kontaktirati za dalja uputstva. 

 

LETOVANJE ZA SREDNJOŠKOLCE, KRF 2014. - Nudimo Vam savršenu priliku da otkrijete zašto je bog mora Posejdon doveo svoju ženu prelepu nimfu, Kerkiru baš na ovo ostrvo, koje danas sa ponosom nosi njeno ime i zašto je Odisej posle svih lutanja svoj konačni mir pronašao baš ovde. Krf krije mnoge tajne, ali jedno sigurno više nije tajna - Krf je jedno od najpopularnijih ostrva u Jonsko arhipelagu u kombinaciji sa dobrom hranom i još boljom zabavom pravi je izbor.

 

Program putovanja:

1.dan: 06.jul / 16.jul 2014. : Beograd – Makedonija – Grčka Beograd, polazna tačka putovanja parking ispred Sava Centra, smeštanje u autobuse i planiran polazak u popodnevnim časovima. Noćna vožnja preko Srbije, Makedonije i Grčke uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2.–10.dan: 7.jul–15.jul / 17.jul–25.jul: Igumenica – Krf U prepodnevnim satima* stiže se u luku Igumenica (*okvirno, u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima). Ukrcavanje se na trajekt i vožnja oko 60 min do ostrva Krf. Iskrcavanje i transfer do vila / apartmana. Ovo zeleno ostrvo okupano suncem i okruženo kristalno čistim morem biće vaš domaćin 10 dana... Njegove plaže se ubrajaju među najlepše u Evropi, od onih beskrajnih peščanih Marathias plaža, pa sve do skrivenih i malih uvala u Perivoli-u. Stara venecijanska i engleska arhitektura, uske uličice, veliki broj turista, kafe barovi, klubova, giftshop-ovi, romantični zalasci Sunca i poznata grčka gostoljubivost zadovoljiće sve vaše potrebe – kako za odmorom, tako i za ludim noćnim provodom! Odmor upotpunite posetom glavnom gradu Krf jednom od najlepših gradova u Grčkoj, danju đuskajte uz letnje ritmove na jednoj od najlepših krfskih plaža - Glifadi. Party mesto Kavos gde žurke traju danonoćno, će se pobrinuti za nedostatak sna i ludilo do ranih jutarnjih sati. Više nego kvalitetnim sadržajem ostrvo opravdava svoju popularnost iz dana u dan.

11.dan: 16.jul / 27.jul: Krf – Igumenica Napuštajue se vile / apartmane i pakuje se prtljag. Slobodno vreme do podnevnih sati, kada je predviđen povratak za Igumenicu, iskoristite da se oprostite od ostrva na svoj način. U popodnevnim satima napušta se ostrvo Krf i stižemo na kopno. Sledi vožnja preko Grčke uz usputne pauze za odmor, osveženje...

12.dan: 17.jul / 27.jul: Grčka – Makedonija – Srbija – Beograd Nastavak putovanja preko Makedonije i Srbije i dolazak u Beograd u popodnevnim satima (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima). Kraj putovanja i vidimo se sledeće godine!

 

Cena putovanja:

6 - 17.jul / 16 - 27.jul. U cenu putovanja od  169 €  su uračunati 9 noćenja, autobus i brod.

 

Korisne informacije:

 

SMEŠTAJ (NA) + BUS + TRAJEKT

DATUM POLASKA

06.jul

16.jul

KATARINA COMPLEX 2*

169 €

179 €

FREESTYLE 2*

169 €

179 €

ARMENOS 2*

169 €

179 €

JORGOS 2*

169 €

179 €

KONSTANTINOS 2*

169 €

179 €

SPINIS 2*

169 €

179 €

PAVLOS 2*

X

179 €

 

Legenda: NA - najam apartmana / studija / soba

# Za polaske iz Niša i Kragujevca cena se umanjuje za 5€, a za polaske iz Novog Sada se uvećava za 5€ (za realizaciju prevoza iz drugih gradova minimum je 40 putnika organizovao )

PRILIKOM PRIJAVE DONETI  ĐAČKU KNJIŽICU NA UVID

Opis smeštaja:

Katarina Complex 2* – Kavos, Corfu, Greece. Nalazi se na 150m od plaže i 50m od glavne ulice. Kompleks raspolaže sa 1/2, 1/3 i 1/4 studijima. Svi studiji poseduju: kuhinju, frižider, tuš, wc. U sklopu kompleksa se nalazi i bazen sa barom.

Vila FreeStyle 2* – Kavos, Corfu, Greece. Vila Freestyle se nalazi na 100m od plaže i 50m od centra. Kompletno opremljena vila koja raspolaže sa 1/2 studijima i 1/4 apartmanima. Svi studiji i apartmani poseduju: kuhinju, frižider, tuš, kupatilo i terasu. U sklopu same vile se nalazi i veliko dvorište i parking.

Vila Armenos 2* – Kavos, Corfu, Greece. Armenos vila je jedna od luksuznijih vila koja se nalazi na malom vidikovcu, od centra/glavne noćne party zone je udaljena 150m, a od mora se nalazi 250m. Vila raspolaže dvokrevetnim studijima koji poseduju: kuhinju, frižider, kupatilo i terasu. U okviru vile se nalazi i bazen sa barom i parking za vozila.

Vila Jorgos 2* – Kavos, Corfu, Greece (www.go2travelling.net)
Vila se nalazi preko puta vile Freestyle na svega 50m od glavne ulice, od plaže je udaljena 100m. U sklopu vile se nalaze 1/2 studiji koji poseduju: kuhinju, frižider, tuš, kupatilo. U sklopu vile se nalazi i dvoriste. Ispred same vile se nalazi par kafica i malih restorana.

Vila Spinis 2* – Kavos, Corfu, Greece. Nalazi se ispred vile Kostantinos takođe u samom centru Kavosa 10m od centra i 150m od plaže. Vila raspolaže veoma lepo uređenim 1/2 studijima, koji su kompletno opremljeni kuhinja, kupatilo, TV i terasa. U sklopu vile se nalazi roštilj, natkrivena letnja bašta i parking.

Vila Kostantinos 2* – Kavos, Corfu, Greece. Kostantinos vila se nalazi u samom centru preko puta SoS bara na 30m od centra i na 150m od plaže . Vila poseduje samo četvorokrevetne apartmane koji poseduju kuhinju, frižider, kupatilo, terasa i klimu. U sklopu vile se nalazi veliko dvorište u kome se nalazi i opremljen deo za roštilj.

Vila Pavlos 2* – Kavos, Corfu, Greece. Pavlos vila se nalazi u samom centru u delu gde se nalaze najbolji restorani na Kavosu. Smeštaj je na 100m od plaže, a svega 10m od glavne ulice. U strukturi vile se nalaze dvokrevetnih studiji koji poseduju kuhinju, frižider i kupatilo.

Cena aranžmana uključuje:

#smeštaj na bazi 9 noćenja u višekrevetnima apartmanima / studijima / sobama u Kavosu na Krfu
#autobuski prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio, a/c, tv i dvd),
#prevoz trajektom na relaciji Igumenica - Lefkimi ( Krf ) – Igumenica
#pratioca grupe i usluge predstavnika agencije za sve vreme aranžmana
#organizaciju putovanja u celini

Cena aranžmana ne uključuje:

• Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje Delta Generali (grupna polisa osiguranja) ispod 18 god. – 1070 RSD za 12 dana – do osigurane sume 35.000 € – plaćanje u agenciji, od 18-70 god. – 1529 RSD za 12 dana – do osigurane sume 35.000 € – plaćanje u agenciji, za putnike koji koriste sopstveni prevoz (individualna polisa osiguranja):ispod 18 god. za 12 dana – 1190 RSD do osigurane sume 35.000 € – plaćanje u agenciji
od 18 – 70 god. za 12 dana – 1699 RSD do osigurane sume 35.000 € – plaćanje u agenciji
• doplatu za 1/2 - 20€ po osobi – plaćanje u agenciji,
• fakultativne izlete,
• individualne troškove putnika.

Način plaćanja:

• Gotovinsko plaćanje: 1000 RSD prilikom rezervacije (ujedno je to i prva rata), 2000 RSD do 10.aprila (druga rata), 3000 RSD do 10.maja (treća rata) i ostatak 20 dana pre početka aranžmana.
• Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
• Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESE NA DAN UPLATE

Aranžman je rađen na bazi minimum 50 prijavljenih putnika.
Rok za prijavljivanje je 20 dana pred polazak na putovanje ili do popune kapaciteta.
Svi koji se prijave 20 dana pred polazak dužni su da uplate aranžman u celosti.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.

Napomene:

1. Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljanja sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Stari (plavi) pasoši više ne važe. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Neophodna viza za vlasnike novih biometijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Minsitarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA. 2. PUTNICI SU U OBAVEZI DA DOSTAVE PODATKE IZ PASOŠA ZA POLISU OSIGURANJA NAJKASNIJE 48h PRED POLAZAK NA PUTOVANJE.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Max Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “Max Travel” uskljadjeni sa YUTA standardom


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Putovanja

Galerija

Mapa - Leto za srednjoškolce 1