• Zakintos (Laganas)
  • 9-20.jul / 18-29.jul / 27.jul-7.avgust / 5-16.avgust
  • 70 Ljudi
  • 189 €

beogradnocu.com nagrađuje prvih 20 prijavljenih popustom od 10 EUR. Nakon vaše online prijave naš operater će vas kontaktirati za dalja uputstva. 

 

ZAKINTOS LETO 2014. - Zakintos (Grčka) je pravi izbor za sve mlade željne putovanja, kojima je misija da obiđu najbolje party destinacije na svetu! Odmor na Zakintosu može da znači samo jednu stvar - divlje noći, svake noći! Direktno iz autobusa, ostavite svoje stvari, žurka počinje odmah i ne prestraje! Samo izaberite datum, neki od termina, a ostalo sve znate. Okupljanje kod hotela „Crown Plaza“, odakle se kreće preko Srbije i Makedonije u susret najboljem provodu koji možete da zamislite. Ali nije to sve što će Vas oduševiti, jer Zakintosu ne manjka ni prirodnih lepota. Plaže na Zakintosu su prelepe i peščane, a ovo ostrvo je prepuno plavih uvala koje nastaju prelamanjem sunčeve svetlosti i kamenih uvala. Zato ćemo vas voditi i na plažu Navajo, jednu od najpoznatijih plaža na Zakintosu, tradicionalno selo Eksohora, pa i do Keri pećina. Nećemo zaboraviti ni najurbaniju plažu na Zakintosu, Sveti Nikola, gde pored nezaobilazne žurke, možete da uživati u sportovima na vodi, i jedete u nekim od najboljih restorana. I ono možda i najbolje, jeste izlet na ostrvo kornjača mesto gde čuvene Kareta kornjače polažu svoja jaja.

Centar putovanja na Zakintosu je Laganas, koji je poznat po mnogobrojnim noćnim klubovima, restoranima, tavernama i barovima gde noćni provod traje do ranih jutarnjih časova. Smeštaj na Zakintosu je u apartmanima vila i hotela. Apartmani i hoteli na Zakintosu su vrhunskog kvaliteta, i nema sumnje da ćete uživati u njima. Što se provoda na Zakintosu tiče, događaji će trajati do duboko u noć, sa tihim diskotekama, pena žurkama,našim legendarnim DJ-evima uz ledene koktele i igre bez granica. U svakom slučaju leto 2014. na Zakintosu će biti legendarno!

 

Program putovanja:

1. dan: 09.jul / 18.jul / 27.jul / 05.avg. 2014. – Beograd – Makedonija – Grčka: Polazak autobusa sa parkinga Sava Centra u podnevnim satima (okvirno 13:00) i vožnja preko Srbije i Makedonije sa usputnim zadržavanjem radi odmora i osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2. – 10. dan: 10. – 18.jul / 19 – 27.jul / 28.jul – 05.avg. / 06. – 14.avg. 2014. – Zakintos (Laganas):  U prepodnevnim časovima stižemo u luku Kilini na Peloponezu. Ukrcavanje na trajekt i vožnja do ostrva Zakintos. Dolazak na ostrvo u mesto Laganas, smeštaj u hotel i boravak na Zakintosu 9 punih noći... Laganas je poznat po mnogobrojnim noćnim klubovima, restoranima, tavernama i barovima gde noćni provod traje do ranih jutarnjih časova. Nesumnjivo je da ćemo ovde pronaći odličnu kombinaciju odmora i dobrog provoda. Dan koristimo za uživanje u čarima mora, sunca i peska na prelepim plažama i punimo baterije za ludilo u večernjim satima. Boravak na Zakintosu pruža obilje mogućnosti. Iskoristite priliku da u potpunosti istražite ovo divno ostrvo. Mnoštvo kamenih uvala s predivnim peščanim plažama i tamnih pećina u koje duboko uranja more, bogata vegetacija, prelepa arhitektura, brojne radnje, butici i još mnogo toga što zaista treba videti i doživeti. Doživljaj upotpunjujemo i izletima na čuvenu plažu Navajo, ostrvo kornjača, posetama tradicionalnom selu Eksohora, Kefaloniji...

11. dan: 19.jul / 28.jul / 06.avg. / 15.avg. 2014. – Zakintos (Laganas) – Grčka – Makedonija:  Pakujemo stvari i polako napuštamo hotel. U podnevnim satima sledi vožnja trajektom od Zakintosa do Kilinija i dalje kroz Grčku, Makedoniju i Srbiju sa usputnim pauzama. Sumiranje utisaka i prepričavanje doživljaja, događaja tokom noćne vožnje do Srbije.

12. dan: 20.jul / 29.jul / 7.avg. / 16.avg. 2014. – Srbija: Dolazak u Beograd u popodnevnim satima.

 

Cena putovanja:

9-20.jul / 18-29.jul / 27.jul-7.avgust / 5-16.avgust. U cenu od 199  € su uračunati 9 noćenja, autobus i brod.

 

Korisne informacije:

 

SMEŠTAJ (NA) + BUS + TRAJEKT

DAtum polaska

09.jul

18.jul

27.jul

05.avg.

Broj noćenja

9 noći

9 noći

9 noći

9 noći

Tasos&Marios Studios

x

225€

x

x

Natasa Studios & Apartments

x

215€ (1/5 i 1/6 app.)

225€ (1/4 app.)

x

x

Tzanetos Studios

x

245€

245€

x

Hotel Sunshine

245€

265€

265€

265€

Spira Studios&Apartments

x

245€

245€

x

Andromahi Apartments

x

250€

250€

x

Bratis Apartments

x

205€ (1/6 app.)

215€ (1/5 app.)

225€ (1/4 app.)

205€ (1/6 app.)

215€ (1/5 app.)

225€ (1/4 app.)

x

Hotel Vezal

x

225€

225€

x

Metsovo Studios

225€

235€

x

x

Vila X Paradiso

x

235€

235€

225€

Avra

x

235€

235€

x

Galini Studios

x

215€ (1/3 std i 1/5 app.)

225€ (1/4 app.)

x

x

Christos Studios

x

215€

x

x

 

Legenda: NA – najam apartmana/studija/sobe

#Za polaske iz Niša i Kragujevca cena se umanjuje za 5€
#Za polaske iz Novog Sada cena se uvećava za 5€

U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika – minimum 40, prevoz će biti organizovan iz Niša, Novog Sada i Kragujevca (proveriti u agenciji).

 

Opis smeštaja:

TASOS&MARIOS STUDIOS 2* - LAGANAS, Zakynthos,Greece  Nalazi se na 500 m od plaže i 700 m od glavne ulice, u mirnom delu Laganasa. Aerodrom je udaljen 5 km a glavni grad Zante 9 km. Raspolaže sa 1/3 i 1/4 studijima u okviru kojih se nalazi: tuš, wc, kompletno opremljena kuhinja i terasa.

NATASA STUDIOS AND APARTMENTS 2*– LAGANAS, Zakynthos Island, Zante Nalazi se na 900m od plaže i 300m od glavne ulice i svih klubova, diskoteka, prodavnica, restorana. Raspolaže sa 1/3 studijima, apartmanima pogodnim za 4-6 osoba, u okviru kojih se nalaze: kupatilo sa tušem i wc-om, klima (doplata na licu mesta), kuhinja, frižider, sef i terasa.

TZANETOS STUDIOS 2* - LAGANAS, Zakynthos Island, Zante Greece. Nalazi se u srcu Laganasa, na samo 180 m od plaže. Najbliži market je na udaljenosti od 50 m a najbliži restoran na 70 m. Grad Zante udaljen je 8 km a aerodrom 6 km. Raspolaže sa 1/3 studijima and 1/5 apartmanima. Studiji su pogodni za 3 osobe (3 standardna kreveta / 1 francuski + 1 standardni krevet). Apartmani se sastoje od 2 spavaće sobe. I studiji i apartmani imaju kompletno opremljenu kuhinju, privatno kupatilo sa tuš kabinom, TV, klima uređaj (doplata na licu mesta), sef (doplata na licu mesta) i terasu. Dodatni kapaciteti: parking i vrt.

SUNSHINE HOTEL 2*– LAGANAS, Zakynthos Island, Zante Greece. Hotel Sunshine nalazi se 150m od peščane plaže i 300 m od centra Laganasa. Grad Zante udaljen je 7 km. Hotel sadrži bazen za odrasle i decu, snack bar, bar pored bazena, internet kafe, recepciju 24h i prostran foaje. U našoj ponudi imamo dvokrevetne studije i sobe. Svaki studio poseduje kuhinju,frižider, terasu, TWC, TV, sef i klima uređaj uz doplatu. Sobe su bez kuhinje, sa frižiderom.

SPIRA STUDIOS AND APARTMENTS 2* - LAGANAS, Zakynthos Island, Zante Greece. Centralno lociran, nalazi se na magistalnom putu Laganas, samo 100 m od mora i zlatne peščane plaže i u glavnoj ulici. Svi sadržaji su na dohvat ruke: restorani, prodavnice, noćni klubovi i barovi (‘’Rescue’’, ‘’Coctails’’ & Dreams’’, ‘’Zero’’). Raspolaze sa 1/3 std i 1/5 app, u okviru njih se nalaze: kompletno opremljena kuhinja sa frižidrom, twc, balkon, klima (doplaćuje se na licu mesta). Dodatni kapaciteti: privatni parking i sef (uz doplatu).

ANDROMAHI APARTMENTS 2* - LAGANAS, Zakynthos Island, Zante Greece. Lokacija: udaljeni su samo 300m od centra Laganasa a 400m od plaže. U našoj ponudi se nalaze apartmani za 5 osoba. Svaki apartman se sastoji od 2 spavaće sobe, sa zasebnom kuhinjom (sa malim šporetom, frižiderom, stolom za četvoro i kuhinjskim priborom), kupatilom sa tuš kabinom i toaletom, balkon sa pogledom na prelepu baštu. Mogućnost besplatnog korišćenja bazena koji se nalazi pored Andromahi apartmana (uz kupovinu pića).

BRATIS STUDUOS & APARTMENTS 2* - Laganas, Zakynthos Island, Zante Greece  Nalazi se na 100 m od plaže i 400 m udaljenosti od glavne ulice i svih klubova, diskoteka, prodavnica, restorana. Grad Zante udaljen je 6 km. Poseduje dvoprostorne apartmane pogodne za 4 osobe (mogućnost pomoćnog ležaja za jednu ili dve osobe – sofa na razvlačenje). U sklopu apartmana nalazi se potpuno opremljena kuhinja sa šporetom, frižider, TV, kupatilo, terasa, klima (doplata na licu mesta). Dodatni kapaciteti: parking.
Vezal hotel 2*– LAGANAS, Zakynthos Island, Zante Greece. Nalazi se na 200 m od plaže i 500 m udaljenosti od glavne ulice i svih klubova, diskoteka, prodavnica, restorana. Grad Zante udaljen je 7 km. Poseduje 1/2 i 1/3 sobe u okviru kojih se nalazi: T/WC, TV, terasa i klima (doplata na licu mesta). Hotel poseduje jedan zajednički frižider za sve sobe.

METSOVO STUDIOS 2* – LAGANAS, Zakynthos Island, Zante Greece. Nalazi se u Laganasu, na 100 m od plaže i 100 m od glavne ulice. Raspolaže sa 1/2 i 1/3 studijima ((2 standardna kreveta /3 standardna kreveta ili 1 francuski + 1 standardni krevet) koji poseduju: T /WC, frižider, mini rešo i klimu (doplata na licu mesta). Odmah pored studija se nalazi supermarket.

Vila X Paradiso 2* – LAGANAS, Zakynthos Island, Zante Greece.  Nalazi se na samoj plaži, na 200 m udaljenosti od glavne ulice i svih klubova, diskoteka, prodavnica, restorana. Grad Zante je na 8 km a aerodrom na 5 km udaljenosti. Raspolaže sa 1/3 sobama (3 standardna kreveta) u okviru kojih se nalazi: Tuš / WC, TV i frižider. Supermarket je na pešačkoj udaljenosti

AVRA BEACH STUDIOS 2* - LAGANAS, Zakynthos Island, Zante Greece. Avra beach studios udaljeni su samo 20m od plaže i 150 m od glavne ulice. Poseduje trokrevetne studije u okviru kojih se nalazi: kompletno opremljena kuhinja, TV, kupatilo (tuš i wc), klima i sef (doplata na licu mesta) i terasa.

GALINI STUDIOS 2* - LAGANAS, Zakynthos Island, Zante Greece. Nalazi se u Laganasu, na 800m od plaže i 400m od glavne ulice. Aerodrom je udaljen 5 km a grad Zante 7 km. Vila poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije (2 standardna kreveta/2 standardna kreveta ili jedan bračni + 1 pomoćni). Svi studiji poseduju: potpuno opremljenu kuhinju sa frižiderom i ketlerom, tuš i wc, TV, klimu i sef (doplata na licu mesta). U našoj ponudi se nalaze i dvoprostorni apartmani pogodni za 4-5 osoba (4 standardna kreveta, po 2 u svakoj sobi + 1 pomoćni). Dodatni kapaciteti: WiFi (besplatan) i parking.

CHRISTOS STUDIOS 2* - Laganas, Zakynthos Island, Zante Greece (http://www.zanteweb.gr/zakynthos.zante/en/christos-studios) Nalazi se na 800 m udaljenosti od plaže i 400 m udaljenosti od glavne ulice. U našoj ponudi se nalaze 1/2 studiji (1 francuski ili 2 standardna kreveta). Postoji mogućnost dodatnog ležaja za jednu osobu. Svi studiji poseduju čajnu kuhinju, frižider, toster, pribor za kuvanje, kupatilo i balkon. Pored toga studiji su opremljeni sefom, klima uređajem i Wi-Fi internetom (doplata na licu mesta). Dodatni kapaciteti: parking.

 

Aranžman obuhvata:

• 9 noćenja u navedenim smeštajnim kapacitetima na bazi najma sobe/studija/apartmana,
• Autobuski prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv i dvd) – plaćanje u agenciji,
• brodski prevoz Kilini – Zakintos – Kilini i transfer do studija /apartmana / hotela,
• pratioca grupe i usluge predstavnika agencije,
• organizaciju putovanja u celini.

 

Aranžman ne obuhvata:

• Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje Delta Generali (grupna polisa osiguranja): od 18-70 god. – 1529 RSD za 12 dana – do osigurane sume 35.000 € – plaćanje u agenciji, ispod 18 god. – 1070 RSD za 12 dana – do osigurane sume 35.000 € – plaćanje u agenciji, za putnike koji koriste sopstveni prevoz (individualna polisa osiguranja): od 18 – 70 god. za 12 dana – 1699 RSD do osigurane sume 35.000 € – plaćanje u agenciji ispod 18 god. za 12 dana – 1190 RSD do osigurane sume 35.000 € – plaćanje u agenciji
• doplatu za 1/2 sobu u hotelu Vezal /vili Metsovo / Galini std. / Christos std. - 30€ po osobi – plaćanje u agenciji, napomena: 1/2 std. i soba u hotelu Sunshine se ne doplaćuju,
• fakultativne izlete,
• individualne troškove putnika.

 

Način plaćanja:
• Gotovinsko plaćanje: 1000 RSD prilikom rezervacije, 2000 RSD do 04.aprila i ostatak 20 dana pre početka aranžmana.
• Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express.
• Mogućnost plaćanja Visa i Master card karticama banke Intesa do 6 mesečnih rata bez uvećanja.
• Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
• Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren
tekući račun.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESE NA DAN UPLATE.

 

Napomene:
1. Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljanja sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Stari (plavi) pasoši više ne važe. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Neophodna viza za vlasnike novih biometrijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Ministarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA).

PUTNICI SU U OBAVEZI DA DOSTAVE PODATKE IZ PASOŠA ZA POLISU OSIGURANJA NAJKASNIJE 48h PRED POLAZAK NA PUTOVANJE, U SUPROTNOM NEĆE BITI OSIGURANI.

Rok za prijavljivanje je 20 dana pred polazak na putovanje ili do popune mesta.

Svi koji se prijave 20 i manje dana pred polazak dužni su da uplate aranžman u celosti (100%).

Aranžman je rađen na bazi minimum 70 prijavljenih putnika.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Max Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “Max Travel” uskljadjeni sa YUTA standardom.

 

 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Putovanja

Galerija

Mapa - Leto 2014 – Zakintos