• Srebrno Jezero
  • 1 - 4. maj 2014.
  • 2500 Ljudi
  • 44 €

Rezervišite online i ostvarite popust od 5 EUR.

 

Turistička agencija za mlade Go2 pripremila vam je posebnu ponudu za prvomajske praznike. Na jednom od naših najlepših odmarališta u Srbiji, na Srebrnom jezeru, očekuje vas jedinstveno iskustvo - Go2Uranak. Spremite se za 4 dana neprestane zabave, najboljeg društva, najlepših devojaka i naravno najbolje muzike.

Naime, od 1. do 4. maja u sklopu Go2Uranak festivala, očekuje vas i fenomenalni muzički program, na kom će da nastupa veliko broj naših poznatih izvođača, među kojima su Saša Kovačević, Bad Copy, DJ Gru, Marko Mandić i mnogi drugi. Spremite se za veliki broj iznenađenja na sjajnoj lokaciji.

Zapravo, Srebrno jezero je rečni rukavac Dunava, pregrađen nasipom 1971. godine i po vrsti jezera pripada grupi veštačkih akumulacionih jezera. Kada u popodnevnim satima, Sunce krene da zalazi iza Karpata, mnoštvo sunčevih zraka obasjava jezero i čini da ima srebrni sjaj. Tako je ovo jezero i dobilo naziv – Srebrno jezero.

Moramo spomenuti i lokaciju Srebrnog jezera, koje je okruženo atraktivnim istorijskim i kulturnim lokalitetima kao što su Gvozdena vrata, Viminacijum, arheološko nalazište Lepenski vir, Golubačka tvrđava i mnoga druga. Prirodna hladovina i dobra klima čine boravak na jezeru nezaboravnim. Srebrno jezero pored uređenih plaža i komfornog smeštaja ima  i Aqua park i diskoteku pa je idealno mesto za provod.

Pridružite nam se u sjajnoj prvomajskoj avanturi i prištite sebi jedno nezaboravno iskustvo!

 

Plan puta

 

Četvrtak 1. maj: Beograd – Srebrno jezero

Avantura počinje u četvtak 1. maja. Okupljanje grupe, u jutarnjim časovima na parkingu iza Sava Centra. Nakon kratkog puta oko 12h stiže se na Srebrno jezero. Očekuje vas kratko vreme za odmor, smeštaj po sobama i već u 14h kreće prva dnevna žurka na bazenu. Prva večernja žurka, žurka otvaranja „Uranak festa“ održaće se u Aqua klubu Copacabana sa početkom u 22h. Noćenje.

Petak 2. maj: Srebrno jezero

Drugog dana u 12h očekuje vas dnevna žurka, a tradicionalne Go2 igre bez granica počinju u 15h i održaće se u Aqua klubu Copacabana. Međutim, zabava se ne završava tu, pa vas nakon igara bez granica (gde pobednike čekaju „večernje nagrade“) očekuje još jedna noćna žurka, sa početkom u 22h. Noćenje.

Subota 3. maj: Srebrno jezero

U prepodnevnim časovima se nastalja uživanje u biseru istočne Srbije se uz jutarnju kaficu . Nova dnevna žurka na bazenu počinje u 12h. Uz muziku, kupanje, koktele i uživanje u prirodi zabava se nastavlja. U 15h, fakultativno tročasovna dnevna žurka na brodu. Nakon završetka žurke na brodu, nastavlja se žurkom na bazenu, koja svakako nije ni prestajala. Posle kratkog predaha u 22h ide već treća po redu tematska žurka. Postavlja se pitanje da li će nakon ove žurke biti noćenja ili ne!

Nedelja 4. Maj: Srebrno jezero - Beograd

Nakon napuštanja soba u podnevnim časovima, ostatak popodneva je rezervisan za odmaranje. Za sve koji žele da iskoriste priliku, mogućnost odlaska na fakultativni izlet u Viminacijum. Nakon toga sledi povratak na jezero i priprema za polazak nazad, svako ka svome gradu. Dolasci u večernjim časovima.

 

Cena putovanja

 

U cenu od 49 € su uključena tri noćenja i prevoz autobusom.

 

Korisne informacije

 

Termin  01 – 04. maj 2014.

Smeštaj

Cena

Vila Anđelković

1/2, 1/4

49€

Vila Živanović (studio)

1/3, 1/4

49€

Vila Branković

1/2, 1/3

49€

Vila Milenković

1/2, 1/3

49€

Vila Spasić

1/3

49€

Vila Kod Brke

1/3

49€

1/2

49€ (doplata 5€)

 

Vila Stević

1/3

49€

1/2

49€ (doplata 5€)

 

Vila Lago

1/3

49€

1/2

49€ (doplata 5€)

 

Vila Deskom

1/3

49€

1/2

49€ (doplata 5€)

 

Vila Dunavski Cvet

1/3

49€

1/2

49€ (doplata 5€)

 

Vila Filipović

1/3

49€

1/2

49€ (doplata 5€)

 

Hotel Srebrno Jezero

1/3, 1/4 - pun pansion

59€

1/2 - pun pansion

59€ (doplata 5€)

Vila Dinčić (luks)

1/3

69€

1/2

69€ (doplata 5€)

 

 

Opisi smeštaja

 

VILA ANĐELKOVIĆ 2* (http://www.apartmaniandjelkovic.co.rs)
Nalazi se na 300m od centra. U našoj ponudi se nalaze 1/2 i 1/4 sobe. Sve sobe imaju zasebno kupatilo, tv, klimu.

VILA KOD BRKE 3* (http://www.kodbrke.co.rs)
Vila Kod Brke se nalazi u samom centru i jedan je od najluksuznijih smeštaja, na 50m od šetališta. Raspolaže 1/2 i 1/3 sobama koje imaju klimu, frižider, wi-fi, LCD televizor i terasom sa pogledom na Srebrno jezero.

HOTEL SREBRNO JEZERO 2* (http://www.recreatours.co.rs)
Hotel "Srebrno jezero" sa depadansom "Konak" se nalazi na 100m od Aqua Parka i direktno silazi na šetalište. U sklopu odmarališta se nalaze 240 ležaja (70 ležajeva u glavnoj zgradi, 170 ležajeva u depadansu ''Konak''). U našoj ponudi se nalaze 1/2, 1/3 i 1/4 sobe. Dodatni sadržaj hotela: parking, restoran i bar.

VILA ŽIVANOVIĆ 2* (http://www.apartmani-srbija.com/apartmani-zivanovic)
Vila Živanović je smeštena u živopisnoj okolini Srebrnog jezera, nedaleko od Velikog Gradišta. Nalazimo se na nepunih 300m od same obale jezera, a u njenoj blizini se nalaze brojni teniski tereni, restorani i kafići. U ponudi su 1/2,1/3 i 1/4 studiji. Svaki studio ima svoju kuhinju i kupatilo, klimu, TV, frižider, a uz veliki komfor i ogromno dvorište.

VILA BRANKOVIĆ 2* (http://www.381info.com/srebrno-jezero/privatan-smestaj/privatan-smestaj-brankovic)
Vila Branković se nalazi 300m od centra. Nov, moderan smeštaj koji poseduje 1/2 i 1/3 sobe u sklopu soba se nalazi kupatilo, wi-fi, tv i terasu. Pored pansiona nalazi se pečenjara u kojoj možete da se hranite.

VILA SPASIĆ 4* (http://vila-spasic.com/)
Moderan i atraktivan objekat sagrađen 2010 godine. Dobio je kategoriju sa 4 zvezdice, poseduje 8 trokrevetnih soba. Posebnu prijatnost pružiće vam klimatizovan prostor svakog apartmana, kablovska TV, internet, obezbeđen parking prostor u dvorištu. U neposrednoj blizini prenoćišta nalazi se plaza i aqua park.

VILA STEVIĆ 3*(http://www.vilastevic.com/‎)
Vila Stevic jedan od najluksuznijih smeštaja. Poseduje 12 dvokrevetnih i 5 trokrevetnih soba. Svaka soba poseduje tv, klima uredjaj, mini bar, fen i sef, a u zimskom periodu i podno grejanje, kao i SPA centar u okviru vile. Vila je na vrlo atraktivnoj lokaciji,na svega stotinak metera od jezera. U neposrednoj blizini se nalaze kafići i restorani. Parking za goste vile je obezbedjen.

VILA DINČIĆ 3* (http://www.smestajsrebrnojezero.info)
Vila Dinčić se nalazi na 50m od centra. Raspolaže sa 18 luksuzno opremljenih smeštajnih jedinica, a od toga 6 apartmana,                4 dvokrevetnih soba i 2 trokrevetne sobe. Sobe su sa kupatilima, telefonom, tv prijemnikom, mini barom. Gostima je obezbeđen zatvoren parking prostor.

VILA LAGO 2* (http://www.vilalago.net/)
Vila Lago se nalazi na 50m od centra Srebrnog jezera. Savremeno opremljen i ukusno uređen objekat, koji svojim gostima nudi pun komfor. Raspolaže moderno opremljenim sobama sa kupatilom. Svaka soba je klimatizovana, ima kablovsku TV i frižider. Kapacitet Vila ima 41 krevet, sobe su 1/2 i 1/3. Vila je u neposrednoj blizini jezera i Dunava, što ovaj objekat čini još ekskluzivnijim.

VILA DUNAVSKI CVET 2*
(http://www.smestajsrebrnojezero.info/restorani-na-srebrnom-jezeru/restoran-sa-prenocistem-dunavski-cvet/)
Vila Dunavski cvet nudi kompletan aranžman u 12 lepo opremljenih i klimatizovanih dvokrevetnih i trokrevetnih soba. Svaka soba je sa kupatilom i televizorom. U kompleksu vile se nalazi i restoran koji može da primi 50 gostiju. Terasa koja gleda na Dunav i Srebrno jezero ima 60 mesta. Vinoteka, u svako doba nudi preko 20 vrsta domaćih i stranih vina.

VILA DESKOM 3* (http://sztr-deskom.webs.com/)
Apartmani Deskom su udaljeni 150 metara od glavnog šetališta. Vila Deskom sadrži dva smeštajna objekta, žutu i zelenu vilu, koje sadrže: klimu, LCD televizore, wireles internet i uz sve to imate obezbeđen parking. Smeštajni kapaciteti zelene vile su četiri trokrevetna apartmana, a žuta vila sadrži 1/2, 1/3 i 1/4 studije.

VILA FILIPOVIĆ 2*
Vila Filipović se nalazi na 300m od centra, blizu vile Spasic. Smeštajni kapaciteti vile su dvokrevetni i trokrevetni studiji lepo opremljeni. Svaka studio ima kuhinju, kupatilom i terasu.

VILA SREBRNO JEZERO 2* (http://vilasrebrnojezero.com/)
Vila "Srebrno jezero" smeštena je na svega 20m od samog jezera. Njen moderni eksterijer i kompaktnost ponuda vidova rekreacije u samom dvorištu, svakako je nešto što privlači pažnju posetilaca i što ovu vilu izdvaja od ostalih ugostiteljskih objekata na Jezeru.Vila poseduje 10 dvokrevetnih soba (4 sa bračnim i 6 sa zasebnim i pomoćnim ležajevima) sa zajedničkim terasama. Svaka soba ima zaseban ulaz, kupatilo, mini bar, klimu, kablovsku televiziju, terasu i komarnike na prozorima. Svim posetiocima obezbedjeno je parking mesto, a zbog dodatnog opreza posedujemo i video nadzor.

 

Cene prevoza

Prevoz

Autobus iz Beograda    

15 €

Autobus iz Kragujevca

15 €                               

Autobus iz Niša            

15 €

Autobus iz Novog Sada        

20 €

 

Plaćanje u dinarskoj protivrednosti, po prodajnom kursu banke Intese na dan uplate.

 

Način plaćanja

 

Gotovinsko plaćanje: 1000 dinara  prilikom rezervacije, ostatak 20 dana pre početka aranžmana.
Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express.
Mogućnost plaćanja Visa i Master card karticama banke Intesa do 6 mesečnih rata bez uvećanja.
Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

 

Rok za prijavljivanje je do popune mesta. Ukoliko se putnik prijavi 20 dana pred putovanje, u obavezi je da isplati aranžman u celosti.Aranžman je kalkulisan na bazi minimum 70 prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.

 

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije..U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.Max Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor. Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “Max Travel” usklađeni sa YUTA standardom.

 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Putovanja

Galerija

Mapa - Go2 Uranak