• Neos Marmaris
  • 15. jul – 26. jul / 24. jul - 04. avgust / 02. avgust – 13. avgust
  • 50 Ljudi
  • 159 €

beogradnocu.com nagrađuje prvih 20 prijavljenih popustom od 10 EUR. Nakon vaše online prijave naš operater će vas kontaktirati za dalja uputstva. 

 

Spremite se za Wonderland leto – more, sunce i najluđe žurke po extra povoljnoj ceni! Jungle Tribe ekipa, organizator Serbia Wonderland festivala, nastavlja sa dobrom zabavom za sve ljubitelje elektronske muzike. Ovaj put Halkidiki, Neos Marmaras, Summer Zoo i 9 različitih tematskih žurki na najlepšim plažama

 

PLAN I PROGRAM PUTA:

1.dan (24.07): Polazak autobusa sa parkinga Sava Centra u večernjim časovima. Noćna vožnja preko Srbije, Makedonije i Grčke do Neos Marmarasa sa usputnim zadržavanjima radi regulisanja carinskih formalnosti i radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.

2.dan (25.07): Smeštaj u vilu/hotel. Idemo na plažu, kupamo se u čistom plavom moru i uživamo na suncu uz koktele. Uveče Watermelon Party! Sveža lubenica natopljena vodkom sa slamčicama sa svih strana i party leto počinje. Noćenje.

3.dan (26.07): Nakon adaptiranja na morske uslove, provodimo dan u beach baru. Pirate boat Party! Žurka na brodu, ljuljanje na talasima uz zvuke dobrih bitova... Noćenje.

4.dan (27.07): Nova prijateljstva i nove ljubavi su već na pomolu. Summer Love Party u pravo vreme! Noćenje.

5.dan (28.07): Fakultativni izleti na plaže Sitonije – Sveti Jovan (party plaža) i Lagomandra (raj za vodene sportove). Spremamo se EDM Party! Noćenje.

6.dan (29.07): Fakultativno krstarenje zalivom do Kasandre, žurka na plaži na krajnjem jugu poluostrva i u povratku skakanje sa broda. Odlična priprema za China Party, kineske zmajeve, kung-fu i lepe plesačice. Noćenje.

7.dan (30.07): Dan i noć za žurku koja prenosi duh Indije i više hiljda ljudi na njenim plažama - Goa Sarti Trance Party! Izlazak Sunca, pogled na Svetu Goru. Noćenje.

8.dan (31.07): Fakultativni izleti na plaže Sitonije – možemo vam ponuditi Sarti, Toroni, Kalamici... Uveče zagrevanje na izlazak sunca na plaži – Sunrise Party u Ethnik baru! Noćenje.

9.dan (01.08): Dan za oporavak uz chill na plaži. Tropical Inn Party, devojke sa cvetnim ogrlicama i momci u havajskim košuljama. Noćenje.

10.dan (02.08): Finalno veče uz Zoo Party, džunglu na plaži. Zajedno gradimo i stvaramo naše Party Gnezdo , naš SUMMER ZOO!

11.dan (03.08): Pakovanje stvari i izlazak iz vile/hotela. Još jedan dan za uživanje na plažama Sitonije. Polazak za Beograd u večernjim časovima. Noćna vožnja preko Grčke, makedonije i Srbije sa usputnim zadržavanjima radi regulisanja carinskih formalnosti i radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.

12.dan (04.08): Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima.

 

15.07.2014. – 26.07.2014.

VILA ANASTASIADIS

FIRST MINUTE CENA 159EUR DO 01.06.2014.
REGULARNA CENA 179EUR POSLE 01.06.2014.

 

HOTEL OLIMPOS I VILA NEFELI

CENA 125EUR DO POPUNE KAPACITETA

 

24.07.2014 - 04.08.2014.

FIRST MINUTE CENA 159EUR DO 01.06.2014. (popunjeno), PREOSTALI SMEŠTAJI PO CENI OD 169EUR
REGULARNA CENA 179EUR POSLE 01.06.2014.

 

02.08.2014. – 13.08.2014.

FIRST MINUTE CENA 170EUR DO 01.06.2014.
REGULARNA CENA 180EUR POSLE 01.06.2014.

Prilikom prijave potrebno je uplatiti 50 eur u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Vojvođanske banke na dan uplate, a ostatak do mesec dana pred put u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Vojvođanske banke na dan uplate.

 

ARANŽMAN OBUHVATA:

• Kompletnu organizaciju i vođenje puta
• Prevoz visokopodnim autobusima turističke klase na relaciji Beograd - Neos Marmaras – Beograd (ac, audio i video oprema)
• Smeštaj na bazi 9 noćenja u izabranoj vili ili hotelu

 

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

• Međunarodno zdravstveno osiguranje (možete uplatiti u agenciji)
• Doplate za sobe sa manjim brojem ležaja (ako postoji mogućnost)
• Narukvicu za žurke
• Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno-istorijske spomenike
• Individualne troškove na putovanju

 

Hotel Olimpos nalazi se na 500m od najbliže plaže (Paradizo) i 400m uzbrdo od centra. Sveže renoviran, poseduje caffe bar; ac (uz doplatu), frižider i tv u svakoj sobi. Sobe su 1/2 i 1/3.

Anastasiadis house se nalazi na 3minuta od glavne ulice i 15 minuta od Paradizo plaže i 25 minuta od Gradske plaže. Svaki studio ima kupatilo, kuhinju, TV i AC(uz doplatu). Studiji su 1/2, 1/3, 1/4 i 1/5.

Vila Nefeli nalazi se na 300 metara od plaže Paradizo i na oko 2km od gradske plaže prema Porto Karasu. Od glavne ulice je udaljena 20 minuta pešačenja. Sobe su 1/2 i svaka ima terasu, toalet, frižider, A/c (uz doplatu). U dvokrevetne sobe je moguće ubaciti pomoćni ležaj koji je manjih dimenzija od standardnog kreveta.

Perix House je bazična vila koji se nalazi u mirnom delu mesta na samom izlazu prema Porto Karasu, na 900 metara od gradske plaže i oko 2km od glavne ulice. Svaki studio ima kupatilo, kuhinju, frižider, terasu, A/C (uz doplatu) a vila ima baštu gde se može praviti roštilj. Na raspolaganju su 1/2, 1/3 studiji. U trokrevetne studije se može ubaciti dodatni pomoćni krevet na galeriju iznad kuhinje.

Hotel Glaros se nalazi u samom centru Neos Marmarasa. Do plaže se stiže za 20 minuta hoda. Sobe su dvokrevetne I u neke sobe se može ubaciti pomoćni ležaj. Sve sobe imaju frižider, terasu, toalet, TV ,A/c (uz doplatu).

Vila Agapi se nalazi u centru Neos Marmarasa na 10 minuta hoda do glavne ulice I 20 minuta hoda do plaže. Studiji imaju kuhinju, toilet, frižider I TV I mogu biti dvokrevetni, trokrevetni I četvorokrevetni.

Mistral house se nalazi na 500 metara od glavne ulice u Neos Marmarasu I nekih 20 min hoda do gradske plaže. Svi studiji imaju kuhinju, toalet, balkon/terasu, TV I A/c (uz doplatu). Studiji su 1/3,1/4 I 1/5.

Neos Marmaras je turističko mesto koje se nalazi na Sitoniji, drugom „prstu“ Halkidikija. Toplo more u zalivu, prelepe plaže, blizina Soluna i Svete Gore, najvećih atrakcija u ovom pdručju čini ga privlačnim tokom sezone za turiste iz svih delova Evrope.

 

Napomene:

- Organizator putovanja je JUNGLE TRAVEL sa licencom OTP 266/2010
- Organizator putovanja zadržava pravo promena pojedinih sadržaja u programu
- Agencija ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja vize
- Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava
- Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska
- Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti
- Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
- Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju
- U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja I sva odgovornost prelazi na njega.
- Putnik ce prihvatiti sedište koje mu agencija dodeli. Agencija određuje raspored sedenja, mesto polaska, mesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom prevoza, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
- Putnici koji nisu državljani Republike Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju
- JUNGLE TRAVEL zadržava pravo da pravi raspored smeštaja u sobama. Ukoliko budemo u mogućnosti, potrudićemo se da Vašim željama izađemo u susret, molimo vas da imate razumevanja, budući da smo ovo putovanje i zamislili kao nesvakidašnje dobru zabavu
- Aranžman je rađen na bazi od minimum 50 putnika
- U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana,krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 10 dana pre datuma polaska
- Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.
- Za ovaj aranžman pored Opštih uslova putovanja JUNGLE TRAVEL–a, važi i poseban uslov : u slučaju nedobijanja viza ili odustajanja od putovanja od strane putnika, agencija zadržava minimalno 50 evra u dinarskoj protivrednosti na ime troškova rezervacije a u slučaju kasnog otkaza primenjuju se OPŠTI USLOVI PUTOVANJA


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Putovanja

Mapa - Summer Zoo – Neos Marmaris