Community by Kasina, Klubovi

Dženan Lončarević posle  velikog uspeha koji je doživela pesma Kazino pre izvesnog vremena svoju publiku obradovao je još jednim spotom za pesmu "Laufer", koja je u veoma kratkom roku postigla neverovatan uspeh i milionske preglede na Jutjubu.

Najpopularniji pop pevač, poznat je kao neko ko niže same hitove, a nakon što je sa novim singlom "Laufer" doživeo ogroman uspeh, Dženan se pored rada na novim pesmama i albumu koji će na jesen ugledati svetlost dana, posvetio se vežbanju sa svojim bendom. Naime, iako zvuče savršeno, Dženan veoma vodi računa o tome, te uprkos brojnim obavezama i nastupima za to uvek nalazi vremena, jer kako kaže muzika je njegov život.
Lepši pol je oduševljen njegovim pesmama, te često na društvenim mrežama možemo pročitati i komentare da su njegove pesme i životne priče njegovih fanova.

Dženan Lončarević po sedmi put nastupiće u "Kasini", u kojoj svaki put beogradskoj publici priredi nezaboravno veče, a dokaz za to je prepun prestonički klub uvek kada nastupa popularni pop pevač.