• Bulevar Mihajla Pupina 165b (iza novog Merkatora)
    Beograd, Novi Beograd
  • 08:00h - 02:00h
  • Pop
  • 200 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Dolly Bell gastro pub  je ugostiteljski objekat skrojen po meri svakog hedoniste, u kome ćete pronaći užitak za sva čula. Smešten je iza novog Merkatora na Novom Beogradu, i svojim gostima pruža posebno pripremljene gastronomske specijalitete, veselu atmosferu i odličan izbor pića. 

Tokom dana, ovaj lokal je sjajan za ručak sa porodicom, poslovni sastanak, ili piće sa prijateljima, dok vas uveče ovde očekuju svirke i vesela atmosfera

Posetite ovaj gastro pub i otkrijte užitak koji  priprema za svoje goste.

Rezervišite online brzo i lako 

Dolly Bell poseduje kapacitet za 200 ljudi, ali zbog velike zainteresovanosti ovde se uvek traži mesto više, zato su rezervacije na vreme neophodne. 

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno napraviti rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, uz koju se možete upoznati sa čarima prestoničkog noćnog života. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje otvara mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Kombinacija opuštene atmosfere i gastronomskog užitka 

Restoran Doli Bel je pravi primer ugostiteljskog objekta koji  kombinuje opušteni koncept pub-a u koji možete svratiti i popiti pivo ili koktel, ali i restorana u koji možete doći kada želite da pojedete neki od izvrsnih specijaliteta koje šef kuhinje priprema za vas. 

Ovaj lokal nudi pravi užitak za sva čula, pa je tako ponuda hrane i pića propraćena jedinstvenim ambijentom koji je kreiran uz pažljiv odabir enterijera i muzike koju ćete čuti. 

Adresa i radno vreme 

Dolly Bell restoran nalazi se na adresi Bulevar Mihajla Pupina 165b, iza novog Merkatora, a zbog svoje lokacije veoma je pristupačan za goste iz različitog dela grada. 

Radno vreme lokala je 08:00h - 02:00h.

Posetite ovaj ugostiteljski objekat i otkrijte zašto se može odlikovati titulom jednog od najboljih restorana u Beogradu.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Gastro pub Dolly Bell