• Dugo polje 1a
    Beograd, Voždovac
  • 100 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Etno restoran Sučević se nalazi u sklopu hotela Sučević u podnožju beogradske planine Avala, na adresi Dugo polje 1a. Hotel Sučević već godinama unazad predstavlja sinonim za kvalitet kada je u pitanju smeštaj gostiju. Kao što je to reč za smeštajne kapacitete, od kojih su gostima na raspolaganju klimatizovane standradne sobe različitih struktura i kapaciteta sa wi-fi internet konekcijom, ali i različiti apartmani, tako je i za ponudu koju pruža Sučević restoran. Hoćemo da napomenemo da Hotel Sučević poseduje čak dva restorana, jedan hotelski, i jedan etno restoran.

Sučević Avala

Svirke po kojima Sučević restoran postaje sve poznatiji

Od nedavno vlasnici Hotela Sučević su odlučili da petkom i subotom u večernjim satima organizuju muziku uživo u svom etno restoranu. Obzirom na kvalitet usluge koju pružaju svojim gostima, po kojem su oduvek poznati, ne treba da čudi da se za jako kratko vreme pročulo da Sučević Avala može biti i idealno mesto kada je reč o večernjim izlascima, koji se neretko produže do ranih jutarnjih časova. Muzički program je na zavidnom nivou jer se etno restoran Sučević pobrinuo da za svoje goste uvek dovede istaknute muzičare. A često se dešava da se među gostima nađu i poznati pevači koji dolaze na ovo mesto da se provedu, pa da se i oni malo late mikrofona i otpevaju po koju pesmu na opšte oduševljenje svih prisutnih.

Sučević Avala

Sučević Avala rezervacije - Brzo i lako do željenog mesta

Zbog relativno malog kapaciteta kojim raspolaže Sučević restoran, od nekih stotinak mesta, kao i popularnosti ovog objekta, rezervacije su obavezne i potrebno ih je izvršiti na vreme. Zahvaljujući našem korisničkom call centru to možete učiniti vrlo jednostavno na više načina. Ili slanjem poruke, ili pozivom na jedan od dva svima vrlo dobro poznata broje telefona: +381 63 33 33 44 i +381 63 34 34 33, ili online. Pored toga za restoran Sučević Beograd Noću je omogućio i rezervisanje putem aplikacije koja se bavi promovisanjem noćnog života u prestonici zabave. Ono što je dobro je to da prilikom rezervisanja preko aplikacije, koja postoji i za iOS i za Andorid mobilne telefone, sakupljate poene. Tako sakupljene poene preko rezervacija, kao i sakupljene poene na druge načine, posle možete unovčiti na raznorazne pogodnosti.

Opis kojim etno restoran Sučević zadivljuje

Sučević restoran je u potpunosti u etno stilu. Enterijerom dominiraju drvo i cigla, starine, a na plafonu se nalaze drvene grede. Idealno je mesto za sve one koji vole da uživaju u takvom ambijentu. Obzirom da je hotel Sučević smešten u podnožju Avale i da je okružen prirodom, to će boravak u ovom popularnom etno restoranu samo učiniti još bajkovitijim doživljajem. Sva mesta su sedeća. Uslov za rezervacije ne postoji, tako da večera nije obavezna, može samo i piće.

Etno restoran Sučević jelovnik

Ono što Sučević restoran izdvaja od ostalih mesta za izlazak jeste izuzetno dobra hrana u kojoj možete uživati dok slušate muziku uživo. Shodno tome da je reč o etno restoranu hrana je naravno domaća. Ali u bukvalnom smislu te reči. Zapravo, Sučević ima sušaru mesa i sopstvenu proizvodnju mesnih proizvoda među kojima se nalaze pršute, pancete, kulenovi, itd. Jela ispod sača i domaće salate su samo deo bogatog asortimana ponude.

Sučević Avala

Ono što hoćemo posebno da istaknemo je to da, pored sopstvene sušare mesa i proizvodnje mesnih proizvoda, Sučević restoran ima i sopstvenu proizvodnju vina i rakija. Tako da se u okviru hotela Sučević nalazi destilerija i vinski podrum, kao i prostorija u kojoj se čuvaju rakije. Cene hrane i pića su korektne.

Sučević Avala

Sučević Avala

Hotel Sučević lokacija i parking

Kao što smo rekli, hotel Sučević se nalazi na Avali, što je periferija grada, ali zbog dobrih saobraćajnica koje su izgrađene do njega se lako stiže ne samo iz okolnih mesta, već i iz svih delova Beograda. Ako želite da pobegnete od gradske gužve i vreve, kao i da iskusite malo drugčiji vid provoda, onda je Sučević restoran idealno mesto za vaš sledeći izlazak i dobar provod. Hotel Sučević Avala poseduje besplatan parking za sve svoje goste, koji je 24h pod video nadzorom.

Sučević Avala

A ako nakon provoda odlučite tu da prespavate, i to ćete moći, što je svakako prednost koju lokali sličnog tipa u gradu ne poseduju.

Napravite rzervaciju za Sučević restoran na jedan od navedenih načina koji vam najviše odgovora i uživajte u sjajnom provodu koji vas na ovom mestu očekuje.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Etno restoran Sučević
Average rating:  
 1 reviews
 by Gorica

Odusevljena sam sa uslugom, jako lepo mesto


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Etno restoran Sučević