• Omladinskih brigada 18b
    Beograd, Novi Beograd

Program restorana

NEDELJA 16. Jun
Boža Akustik

ČETVRTAK 20. Jun
Boris Načić i Sofija Obradović

PETAK 21. Jun
Miloš Zeka Petrović

SUBOTA 22. Jun
Vortex Acoustics

Caffe Restoran Košnica se nalazi u srcu Novog Beograda u ulici Omladinskih brigada 18b. Prijatan ambijent i lepo uređen prostor ovaj restoran čine izuzetnim za provod u dobrom i prijatnom društvu.

Restoran Košnica je mesto koje vam pruža mogućnost da uživate u prelepoj bašti dok ispijate šoljicu vaše omiljene kafe ili ručate u društvu vaših najdražih. Na vama je samo da uživate, a za sve ostalo će se pobrinuti ljubazno osoblje restorana koje je izuzetno profesionalno.

Muzika je veoma bitan deo provoda i zato se u ovom restoranu vodi računa o tome da se žanrovski prilagođava interesu gostiju. U zavisnosti od raspoloženja gostiju, može se čuti širok spektar dobrih stvari. Upravo to treba da bude još jedan garant fenomenalne i pozitivne energije i veselja koje ćete tamo zateći.

Pored fenomenalne hrane u ekskluzivnom i opuštajućem ambijentu restoran je poznat i po izuzetno interesantnom muzičkom repertoaru koji dodatno obogaćuje atmosferu. Doživite jedno sasvim novo iskustvo svim čulima. Vidimo se!   

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafe Restoran Košnica