• Bulevar Mihajla Pupina 165v
    Beograd, Novi Beograd
  • 08:00h - 00:00h
  • Lounge
  • 300 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Pizza Bar Novi Beograd je jedan od najpopularnijih lokala za odlazak na picu u gradu. Autentičan ambijent u kombinaciji sa širokom ponudom najpopularnijeg italijanskog specijaliteta, kreira jedinstven doživljaj Italije u srpskoj prestonici. 

Otkrijte italijanski kutak na popularnoj novobeogradskoj lokaciji i posetite Pizza Bar.

Pizza Bar rezervacije - online brzo i lako 

Pizza Bar Novi Beograd poseduje kapacitet od 300 mesta, a s obzirom na popularnost ovog restorana, potrebno je rezervisati kako biste imali svoje mesto i uživali u sjajnim italijanskim specijalitetima koje nudi čuveni pica bar na Novom Beogradu.

Napravite svoju rezervaciju već danas putem korisničkog Call centra na brojeve 063 33 33 44 ili 063 34 34 33,  ili online i tako obezbedite sebi priliku da u prijatnom ambijentu i uz uslužno osoblje doživite nezaboravno gurmansko iskustvo na mestu kao što je Pizza Bar. 

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Pica Bar Novi Beograd - autentičan ambijent i jedinstvena ponuda

Autentičan, zanimljiv i topao ambijent, u kome je svaki detalj posebno osmišljen i unikatno rustično izrađen krasi Pica Bar na Novom Beogradu. U ovakvoj atmosferi posebno ćete uživati bilo da svratite na kafu, odlučite se za neki dezert, ili namenski posetite Pizza Bar kako biste probali ono po čemu su najpoznatiji - jedinstvenu picu. 

Kada je u pitanju Pizza Bar dostava je takođe moguća, ali pojesti picu u ambijentu koji će vas dočekati u ovom restoranu, je ipak posebno iskustvo. 

Pizza Bar meni - pica spremljena po posebnom receptu 

Pizza Bar Novi Beograd iz bogate ponude izdvaja Chicago style pizzu, pravljenu po jedinstvenom i tajnom receptu njihove kuhinje. Chicago style testo je nešto deblje od klasičnog italijanskog testa, zlatno žute boje, hrskavo spolja i mekano iznutra. Kao takvo, testo ima savršen ukus, i bogato je kvalitetnim sastojcima.

U ponudi Pizza Bara nalaze se i raznovrsne paste, od  posebno pripremljenog testa, sa bogatim kombinacijama sastojaka. Ponuda dezerta je takođe sjajna, pa tako ovde možete probati sufle sa prelivom od maline i kuglom sladoleda ili autentični italijanski dezert - tiramisu.

Adresa i dostupnost parkinga

Pizza Bar nalazi se na adresi Bulevar Mihajla Pupina 165v, u urbanom poslovnom kompleksu na Novom Beogradu. Za goste koji žele da posete restoran svojim automobilom, važna informacija je da su parking mesta u blizini Pizza Bara na raspolaganju. 

Radno vreme Pizza Bara 

Ukoliko želite da posetite ovaj sjajan italijanski kutak na Novom Beogradu to možete učiniti između 08:00h - 00:00h.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Pizza Bar Novi Beograd 
Average rating:  
 1 reviews
 by Blagoje

Ubedljivo najbolja pizza


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Pizza Bar Novi Beograd