• Duboka Bara, Nova 1. 18b
    Beograd, Krnjača
  • 12:00h - 20:00h
  • Pop / Folk
  • 350 Ljudi
  • Pet friendly

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Restoran Acin Ranč je smešten u Dubokoj Bari, Nova 1. 18b u Krnjači, ovo prelepo mesto pruža fantastičan osećaj mira i udobnosti. Na prvu posetu dopašće vam se sve što se ovde nudi. Atraktivnost ovog mesta je na veoma visokom nivou i u prostoru koji je prelepo opremljen.

U otmenom ambijentu restoran Acin Ranč nudi vrhunski gastronomski užitak raznovrsne nacionalne i internacionalne kuhinje. Restoran raspolaže sa 300 mesta, a u letnjem periodu je otvorena bašta, koja prima 50 gostiju i nudi pažljivo odabrane specijalitete domaće i internacionalne kuhinje, pripremljene i servirane po najvišim standardima ugostiteljstva. I usluga i jelovnik ispunjavaju najviše standarde, i očekivanja i sa restoranom Acin Ranč prosto ne možete pogrešiti.

Cene su sjajne, a usluga na najprofesionalnijem mogućem nivou i slobodno se može reći da se približila onome što nude svetski priznati restorani. Restoran Acin Ranč je jedno nezaboravno iskustvo, priča koja će vas lako osvojiti i učiniti da se ovde rado i sa osmehom vraćate. Ovde imate priliku da dovedete i svoje kućne ljubimce i da se opustite kao ni na jednom drugom mestu.

Restoran Acin Ranč poseduje i dečije igralište, sa brojnim rekvizitima, tako da ne morate da brinete o svom mališanu kome je ovo idealno mesto za neiscrpnu energiju.  Pored dobre zabave Acin Ranč će vam ponuditi i miran san i kvalitetan odmor. Na raspolaganju su po dve dvokrevetne i dve trokrevetne sobe. Svaka ima svoje kupatilo, klima uradjaj i higijenu na visokom nivou.

U restoran Acin Ranč možete doći na porodični vikend, na poslovni sastanak ili ručak, kompanijsku obuku, seminar, ali i na dobru žurku, a pre svega na prijatan odmor u čarobnoj prirodi. Uživajte u miru i tišini na mestu koje će vam pružiti prijatne trenutke svojom mirnom okolinom, uslugom, i ljubaznošću.

Restoran Acin Ranč je ponos prestonice, mesto na kom se susreću najbolji parametri ugostiteljstva. Ovo je mesto koje uvek nudi više i koje je spremno da ispuni i vaše najrazličitije želje. Nemojte oklevati, upustite se u najbolju avanturu koju vam prestonica nudi. Sigurno se nećete pokajati.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Acin Ranč