• Duboka Bara, Nova 1. 18b
    Beograd, Krnjača
  • 12:00h - 20:00h
  • Pop / Folk
  • 350 Ljudi
  • Pet friendly

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Restoran Acin Ranč je smešten u Dubokoj Bari, Nova 1. 18b u naselju Krnjača. Ovo prelepo mesto pruža fantastičan osećaj mira i udobnosti. Na prvu posetu dopašće vam se sve što restoran Acin ranč nudi. Atraktivnost ovog mesta je na veoma visokom nivou i u prostoru koji je prelepo opremljen.

Restoran Acin Ranč rezervacije - online brzo i lako

U rustičnom ambijentu, restoran Acin Ranč nudi vrhunski gastronomski užitak uz raznovrsne specijalitete nacionalne i internacionalne kuhinje. Da i sebi omogućite jedinstveno iskustvo u ovom šarmantnom restoranu rezervišite jedno od 300 mesta kojima raspolaže restoran.

Napravite svoju rezervaciju već danas putem korisničkog Call centra ili online i tako obezbedite sebi priliku da u prijatnom ambijentu i uz uslužno osoblje doživite nezaboravno, gurmansko iskustvo na mestu kao što je restoran Acin ranč.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Acin ranč restoran - opis lokala i ugostiteljska ponuda

Iako restoran Acin ranč raspolaže sa 300 mesta u šarmantnoj unutršnjosti lokala, u letnjem periodu je otvorena bašta, koja prima 50 gostiju i nudi pažljivo odabrane specijalitete domaće i internacionalne kuhinje, pripremljene i servirane po najvišim standardima ugostiteljstva. I usluga i jelovnik ispunjavaju najviše standarde ugostiteljstva i očekivanja, pa dolaskom u Acin Ranč restoran prosto ne možete pogrešiti.

Acin ranč je pet friendly mesto

Restoran Acin Ranč je jedno nezaboravno iskustvo, priča koja će vas lako osvojiti i učiniti da se ovde rado i sa osmehom vraćate. Ovde imate priliku da dovedete i svoje kućne ljubimce i da se opustite kao ni na jednom drugom mestu.

Idealan za odmor u prirodi i dečju zabavu

Restoran Acin Ranč poseduje i dečije igralište, sa brojnim rekvizitima, tako da ne morate da brinete o svom mališanu kome je ovo idealno mesto za neiscrpnu energiju.  Pored dobre zabave Acin Ranč će vam ponuditi i miran san i kvalitetan odmor. Na raspolaganju su po dve dvokrevetne i dve trokrevetne sobe. Svaka ima svoje kupatilo, klima uradjaj i higijenu na visokom nivou.

U Acin Ranč restoran možete doći na porodični vikend, na poslovni sastanak ili ručak, kompanijsku obuku, seminar, ali i na dobru žurku, a pre svega na prijatan odmor u čarobnoj prirodi. Uživajte u miru i tišini na mestu koje će vam pružiti prijatne trenutke svojom mirnom okolinom, uslugom, i ljubaznošću.

Acin Ranč - cenovnik za svačiji džep

Kada je u pitanju restoran Acin Ranč cenovnik je veoma pristupačan, a usluga na najprofesionalnijem mogućem nivou i slobodno se može reći da se približila onome što nude svetski priznati restorani.

Acin ranč restoran poseduje i veliki parking

Restoran Acin ranč nije samo stecište ljubitelja dobrog, domaćeg pića i ukusnog obroka, nego je i veoma moderno opremljen, klimatizovan i poseduje veliki parking prostor, za sve posetioced koji u posetu dođu automobilom.

Restoran Acin Ranč Pančevo postaje ponos prestonice, kao mesto na kom se susreću najbolji parametri ugostiteljstva. Ovo je mesto koje uvek nudi više i koje je spremno da ispuni i vaše najrazličitije želje. 

Nemojte oklevati, upustite se u najbolju avanturu koju vam prestonica nudi, uz najbolje beogradske restorane. Sigurno se nećete pokajati.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Acin Ranč
Average rating:  
 1 reviews
 by Rada

Prelepo mesto, napunim baterije i idem dalje. Uvek cu rado posetiti.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Acin Ranč