• Karađorđeva 2-4
    Beograd, Stari grad
  • 10:00h - 02:00h
  • Lounge
  • 300 Ljudi

Program restorana

ČETVRTAK 13. Maj
10h-22h

PETAK 14. Maj
10h-22h

SUBOTA 15. Maj
10h-22h

NEDELJA 16. Maj
10h-22h

PONEDELJAK 17. Maj
10h-22h

UTORAK 18. Maj
10h-22h

SREDA 19. Maj
10h-22h

Restoran Ambar je prvi moderni, internacionalni lanac restorana Balkanske kuhinje. Na tri lokacije, u Beogradu, Vašingtonu i Klarendonu, Ambar restoran Beograd kombinuje tradiciju i njeno nasleđe sa kreativnošću i modernim dizajnom.

Restoran Ambar rezervacije - online brzo i lako

Kapacitet restorana Ambar je 300 mesta, a s obzirom na to da uvek vlada velika zainteresovanost za ovaj popularni restoran rezervacija je obavezna kako biste imali svoje mesto i kako biste uživali u svim čarima koje ovaj restoran nudi. 

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u Ambar restoranu.

Kada je u pitanju restoran Ambar Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Ambar jelovnik - hrana koja se služi u popularnom restoranu

Vrhunski kuvari Ambar restorana svakog dana stvaraju specijalitete koji nude originalno kulinarsko iskustvo koje menja sve što mislite da znate o Balkanskoj kuhinji. Ovde možete uživati u najbolje roštilju, vrsnim sirevima, najfinijim vrstama kajmaka sa lešnicima i jagodama, domaćim vinima i rakijom. 

Sve to pretvoreno je u pravu gozbu koja će ispuniti i najviša očekivanja. Svaki zalogaj u Ambar restoranu predstavlja pravi hedonizam, stoga nema sumnje da ćete u ovom restoranu uživati svim čulima.

Opis Ambar restorana koji će vas oduševiti

Kombinacija tradicije i kreativnog modernog dizajna jeste nezaboravno iskustvo posetilaca koje ukusnom hranom, neverovatnim pićima i domaćom, a istovremeno urbanom atmosferom, dopire do svih čula.

Svaki detalj - od raznovrsnih specijaliteta, stilizovanog enterijera, bogate ponude najfinijih Balkanskih rakija, do profesionalne usluge, je pažljivo utkan u celokupan doživljaj koji će vas ostaviti bez daha. Dobrodošli u najbolje od Balkana!

Restoran Ambar Beograd - lokacija na kojoj se nalazi

Ambar restoran smešten je u beogradskoj opštini Stari grad, u samom centru prestonice, pa i ne čudi što je toliko popularan. Adresa restorana je Krađorđeva 2-4, pa slobodno svartite, vrata su uvek širom otvorena za sve posetioce.

Ambar restoran - parking u neposrednoj blizini

Kada je u pitanju restoran Ambar važno je napomenuti da objekat ne poseduje svoj privatni parking, pa svi oni gosti koji odluče da sopstevnim automobilom dođu u restoran mogu računati na veliki javni parking koji se nalazi u neposrednoj blizini. 

Radno vreme restorana Ambar Beograd

Ambar restoran u Beogradu je otvoren svakog dana u periodu od 10:00 do 02:00 ujutru. Doručak se služi od 10:00 do 13:00, ručak je od 13:00 do 18:00, a večera je od 18:00 pa sve do zatvaranja. 

Dođite i uverite se zbog čega restoran Ambar Beograd noću svrstava među beogradske restorane koje morate obavezno da posetite.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Ambar