• Karađorđeva 2-4
    Beograd, Stari grad
  • 10:00h - 02:00h
  • Lounge
  • 300 Ljudi

Program restorana

NEDELJA 03. Mart
10h - 00h

PONEDELJAK 04. Mart
10h - 00h

UTORAK 05. Mart
10h - 00h

SREDA 06. Mart
10h - 00h

ČETVRTAK 07. Mart
10h - 00h

PETAK 08. Mart
10h - 00h

SUBOTA 09. Mart
10h - 00h

Enterijer

Beograd Noću

Restoran Ambar je prvi moderni, internacionalni lanac restorana Balkanske kuhinje, koji pored Srbije i Beograda, postoji i u dva grada u Americi. Zapravo, kada je u pitanju Ambar restoran, u svim kvalitetima koje on pruža ljudi mogu uživati na tri lokacije, u Beogradu, Vašingtonu i Klarendonu. Ambar Beograd je restoran koji kombinuje tradiciju i njeno nasleđe sa kreativnošću i modernim dizajnom. Tako da predstavlja savršen spoj odlične hrane i lepog ambijenta.

Restoran Ambar

Restoran Ambar rezervacije - online brzo i lako

Kapacitet sa kojim raspolaže Ambar restoran je 300 mesta, a s obzirom na to da uvek vlada velika zainteresovanost za ovaj popularni restoran rezervacija je obavezna kako biste imali svoje mesto, i kako biste uživali u svim čarima koje ovaj restoran nudi.

Putem našeg korisničkog Call centra na jedan od dva dobro poznata broja telefona, a to su: +381 63 33 33 44 i + 381 63 34 34 33, ili online, možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u Ambar restoranu.

Kada je u pitanju restoran Ambar Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti koje se ogledaju u sakupljanju poena koje kasnije možete unovčiti.

Restoran Ambar

Ambar jelovnik - hrana koja se služi u popularnom restoranu

Vrhunski kuvari Ambar restorana svakog dana stvaraju specijalitete koji nude originalno kulinarsko iskustvo koje menja sve što mislite da znate o Balkanskoj kuhinji. Ovde možete uživati u najboljem roštilju, vrsnim sirevima, najfinijim vrstama kajmaka sa lešnicima i jagodama, domaćim vinima i rakijom. Da je Ambar restoran svetskog nivoa pokazuje i činjenica da često organizuje brančeve preko vikenda. Ambar restoran je nadasve popularan po ponudi najrazličitijih vrsta rakija najpoznatijih domaćih destilera. Tako da pored toga što Ambar jelovnik prezentuje balkansku kuhinju na najbolji mogući način, svkako je rakija ta koju restoran Ambar, kao srpski proizvod, približava kako domaćim gostima, tako i stranim turistima koji dolaze u poestu Beogradu. Pored rakija, tu je i raznovrstan izbor vina, a restoran Ambar poseduje i deo u kome je izložen veliki broj vina različitih proizvođača. Što je još jedan benefit koji krasi ovaj prestonički restoran.

Restoran Ambar

Sve to pretvoreno je u pravu gozbu koja će ispuniti i najviša očekivanja. Svaki zalogaj u Ambar restoranu predstavlja pravi hedonizam, stoga nema sumnje da ćete u ovom restoranu uživati svim čulima.

Ono što je važno je i to da je restoran Ambar cenovnik tako formirao da cene nisu previsoke, i kada su u pitanju cene hrane, i kada su u pitanju cene pića.

Ambar restoran - Opis restorana koji će vas oduševiti

Kombinacija tradicije i kreativnog modernog dizajna jeste nezaboravno iskustvo posetilaca koje ukusnom hranom, neverovatnim pićima i domaćom, a istovremeno urbanom atmosferom, dopire do svih čula. Ceo prostor kojim Ambar odiše oličen je u jednostavnošću dizajna. Restoran Ambar poseduje prelepu baštu sa koje se pruža divan pogled na reku u kojem možete uživati tokom letnjih meseci.

Restoran Ambar

Svaki detalj - od raznovrsnih specijaliteta, stilizovanog enterijera, bogate ponude najfinijih Balkanskih rakija, do profesionalne usluge, je pažljivo utkan u celokupan doživljaj koji će vas ostaviti bez daha. Dobrodošli u najbolje od Balkana.

Restoran Ambar Beograd - lokacija na kojoj se nalazi

Ambar restoran smešten je u beogradskoj opštini Stari grad, u samom centru prestonice, pa i ne čudi što je toliko popularan. Adresa restorana je Krađorđeva 2-4, pa slobodno svartite, vrata su uvek širom otvorena za sve posetioce. Restoran Ambar se nalazi u Beton hali, a popularnost tog mesta mu dodatno doprinosi.

Restoran Ambar

Ambar Beton hala - parking u neposrednoj blizini

Kada je u pitanju Ambar restoran Beograd važno je napomenuti da objekat ne poseduje svoj privatni parking, pa svi oni gosti koji odluče da sopstevnim automobilom dođu u restoran mogu računati na veliki javni parking koji se nalazi u neposrednoj blizini. Tačnije na krovu Beton hale. Ali, ukoliko želite da uživate u rakijama koje smo već više puta pomenuli, ili nekom drugom alkoholnom piću, svakako savetujemo da popularni restoran Ambar posetite nekim drugim vidom prevoza, kao što su gradski prevoz i taksi.

Radno vreme za Ambar restoran Beograd

Ambar Beton hala je restoroan koji je otvoren svakog dana u periodu od 10:00 do 02:00 ujutru. Doručak se služi od 10:00 do 13:00, ručak je od 13:00 do 18:00, a večera je od 18:00 pa sve do zatvaranja.

Dođite i uverite se zbog čega restoran Ambar Beograd noću svrstava među beogradske restorane koje morate obavezno da posetite.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Ambar
Average rating:  
 30 reviews
 by Andjela M.

Moj favorit

 by Milos

Pohvale nisu bas skroz za 10 ali blizu ste 🙂

 by Snezana

🙂 🙂

 by Marina

Divan ambijent

 by Slavica Lj.

Veliki izbor vina, to mi je za svaku pohvalu

 by Kika

Isprobala sam sve vrste sireva 🙂

 by Saska

Pravi hedonizam

 by miska

top top top

 by minica

obozavamo beton halu zbog prelepog mesta pored reke, a ambar je nekako najlepsi 🙂

 by tanja

Divan restoran

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Ambar