• Tošin bunar 179
    Beograd, Novi Beograd
  • 08:00h - 00:00h
  • Lounge
  • 170 Ljudi

Program restorana

UTORAK 20. April
Bašta radi do 22h

SREDA 21. April
Bašta radi do 22h

ČETVRTAK 22. April
Bašta radi do 22h

PETAK 23. April
Bašta radi do 22h

SUBOTA 24. April
Bašta radi do 22h

NEDELJA 25. April
Bašta radi do 22h

PONEDELJAK 26. April
Bašta radi do 22h

Restoran Bela Reka je mesto uzbudljivih gastronomskih susreta, domaćinskih, kosmopolitskih, lokalnih i nacionalnih. Restoran Bela reka je idilično mesto na Novom Beogradu gde se na pravi nain uživa u tradiciji, opušta i uživa u dobroj hrani i najfinijim vinima i rakiji. 

Bela Reka restoran je mesto koje budi sva vaša čula. Ali Bela Reka je, pre svega, vaša druga kuća, puna prepoznatljivih boja i poznatih ukusa detinjstva. Prostor koji odiše intimom, toplinom i šarmom doma. Zaklon koji budi najdivnija sećanja. Utočište gde ćete se uvek osećati kao među svojima.

Restoran Bela Reka rezervacije - online brzo i lako

Restoran Bela Reka poseduje kapacitet od 170 mesta, a s obzirom na to da uvek vlada velika zainteresovanost za ovaj popularni restoran rezervacija je obavezna kako biste imali svoje mesto i kako biste uživali u svim čarima koje ovaj restoran nudi. 

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u Bela Reka restoranu.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Meni Bela Reka - hrana za telo i dušu

Lokalno uzgajani sastojci, 100 posto sveži, koje koristimo za spremanje raznovrsnih tradicionalnih jela, jedan su deo priče o restoranu. Drugi deo priče čine naši recepti, bogat i raznovrstan jelovnik i izvrsna selekcija pića. A treći, jedan poseban “začin”.

Otrgnuti od zaborava iz starih kuvara, recepti u Bela Reka restoranu predstavljaju rezultat dugogodišnjeg iskustva, umeća i predanosti naših dragih baka. U tim receptima, od hleba do kolača, svaki delić uputstva, sastojak ili začin budi apetit i doprinosi tome da đakonije spremljene u našem restoranu budu hrana za vaše telo i dušu. 

Ukoliko volite ukusna testa, omamiće vas miris izdašnih domaćih hlebova i delikatnih peciva koja se svakog dana mese u našoj pekari i peku u zidanoj furuni, kao nekada. Ukoliko ste ljubitelj mesa, naši mesari znaju sve kulinarske tajne srpskih domaćina. 

Uživajte u izvrsnim mesnim delicijama koje se pripremaju u mesari restorana Bela Reka, a zatim peku na tradicionalan srpski način – na ćumuru, na ražnju ili pod sačem. A za kraj, upotpunite svaki vaš ručak slasnim domaćim bakinim kolačima, koji se tope pod nepcima.

Svaka hrana traži svoje piće, a svako piće iz naše izvrsne selekcije domaćih vina i rakija ima svoju autentično poreklo i priču, koju ćemo uvek rado podeliti s vama.

Sav ovaj vatromet boja, mirisa, aroma i ukusa ne bi bio potpun da nije još jednog, jako bitnog sastojka – naš kreativni tim iskusnih pekara, mesara, kuvara i poslastičara svaki zalogaj “začini” ljubavlju, tim sveprožimajućim “začinom”, poklanjajući nam i deo sebe uz svaku gurmansku poslasticu koju naprave.

Opis Bela Reka restorana koji ćete sigurno voleti

Svaka dobra kuća ima svog domaćina, koji će, uvek otvorenog i punog srca, svoje goste dočekati, poslužiti, zabaviti i ispratiti. Bela Reka Novi Beograd se ponosi time što je uvek dobar i gostoprimljiv domaćin. I zato čini sve da se osetite kao kod svoje kuće. 

Od prostranog, elegantnog i udobnog ambijenta, preko bogatog menija sa autentičnim jelima nacionalne kuhinje, rafinirane prezentacije hrane, pa do izvanredne usluge i jedinstvene zabave, mi podižemo vaše gastronomsko uživanje na viši nivo.

Zašto posetiti restoran Bela Reka 

Bogat i raznovrstan jelovnik Bela Reka restorana u kojem dominiraju autentična nacionalna jela napravljen je baš po vašem ukusu. Vrhunski tim gastronomskih posvećenika priprema svaki zalogaj pažljivo i sa ljubavlju, koristeći sveže, lokalno gajene sastojke, proverene recepte naših baka i modernu opremu i tehnologiju pripreme hrane.

Bilo da ste sami, sa porodicom, prijateljima, kolegama ili poslovnim partnerima; bilo da proslavljate rođendan, krštenje ili godišnjicu; bilo da ste raspoloženi za doručak, ručak ili večeru, za fino predjelo, okrepljujuću supu, kuvano jelo, zdravu salatu ili ukusni desert, zadovoljićemo nepca i najprefinjenijih sladokusaca.

Restoran Bela Reka Novi Beograd - lokacija na kojoj se nalazi

Bela Reka restoran smešten je na Novom Beogradu, na Tošinom bunaru, broj 179. Ovo popularno mesto nalazi se u prometnom delu gradu, pa svi oni koji požele da svrate lako mogu pronaći poznati restoran.

Parking kod Bela Reka restorana

Važna informacija za sve one koji odluče da sopstvenim automobilom posete restoran Bela Reka na Novom Beogradu jeste ta da objekat poseduje privatni parking za goste restorana, pa tako posetioci bez problema mogu naći parking mesto i bezbrižno uživati u svemu onome što ovaj restoran nudi.

Restoran Bela Reka radno vreme

Bela Reka restoran je otvoren svakog dana. Radno vreme je od 08:00h do 00:00h. U ovom restoranu tokom čitavog dana možete uživati u sjajnom ambijentu, vrhunskoj hrani i atmosferi zbog kojih ćete bez dileme poželeti da se vratite. 

Dobrodošli za trpezu nezaboravnih domaćih ukusa i saznajte zbog čega Beograd noću svrstava restoran Bela Reka među beogradske restorane koje obavezno morate posetiti. 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Bela Reka