• Tošin bunar 179
    Beograd, Novi Beograd
  • 08:00h - 00:00h
  • Lounge
  • 170 Ljudi

Program restorana

SUBOTA 07. Decembar
Etno muzika

NEDELJA 08. Decembar
Etno muzika

PONEDELJAK 09. Decembar
Etno muzika

UTORAK 10. Decembar
Etno muzika

SREDA 11. Decembar
Etno muzika

ČETVRTAK 12. Decembar
Etno muzika

PETAK 13. Decembar
Etno muzika

Restoran Bela Reka je mesto uzbudljivih gastronomskih susreta domaćinskog i kosmopolitskog, lokalnog i nacionalnog. Mesto gde se tradicija prepliće sa modernošću. Mesto gde se opušta i uživa, gde se dobro jede i gde se toče najfinija vina ili rakije. Mesto koje budi sva vaša čula.
Ali Bela Reka je, pre svega, vaša druga kuća, puna prepoznatljivih boja i poznatih ukusa detinjstva. Prostor koji odiše intimom, toplinom i šarmom doma. Zaklon koji budi najdivnija sećanja. Utočište gde ćete se uvek osećati kao među svojima.

Svaka dobra kuća ima svog domaćina, koji će, uvek otvorenog i punog srca, svoje goste dočekati, poslužiti, zabaviti i ispratiti. Mi se ponosimo time što smo uvek dobar i gostoprimljiv domaćin. I zato činimo sve da se osetite kao kod svoje kuće. Od prostranog, elegantnog i udobnog ambijenta, preko bogatog menija sa autentičnim jelima nacionalne kuhinje, rafinirane prezentacije hrane, pa do izvanredne usluge i jedinstvene zabave, mi podižemo vaše gastronomsko uživanje na viši nivo.

Meni Bela Reka - hrana za telo i dušu!

100% sveži, lokalno gajeni sastojci, koje koristimo za spremanje raznovrsnih tradicionalnih jela, jedan su deo priče o restoranu. Drugi deo priče čine naši recepti, bogat i raznovrstan jelovnik i izvrsna selekcija pića. A treći, jedan poseban „začin“.

Otrgnuti od zaborava iz starih kuvara, naši recepti predstavljaju rezultat dugogodišnjeg iskustva, umeća i predanosti naših dragih baka. U tim receptima, od hleba do kolača, svaki delić uputstva, sastojak ili začin budi apetit i doprinosi tome da đakonije spremljene u našem restoranu budu hrana za vaše telo i dušu. Ukoliko volite ukusna testa, omamiće vas miris izdašnih domaćih hlebova i delikatnih peciva koja se svakog dana mese u našoj pekari i peku u zidanoj furuni, kao nekada. Ukoliko ste ljubitelj mesa, naši mesari znaju sve kulinarske tajne srpskih domaćina. Uživajte u izvrsnim mesnim delicijama koje se pripremaju u mesari našeg restorana, a zatim peku na tradicionalan srpski način – na ćumuru, na ražnju ili pod sačem. A za kraj, upotpunite svaki vaš ručak slasnim domaćim bakinim kolačima, koji se tope pod nepcima.
Svaka hrana traži svoje piće, a svako piće iz naše izvrsne selekcije domaćih vina i rakija ima svoju autentično poreklo i priču, koju ćemo uvek rado podeliti s vama.

Sav ovaj vatromet boja, mirisa, aroma i ukusa ne bi bio potpun da nije još jednog, jako bitnog sastojka – naš kreativni tim iskusnih pekara, mesara, kuvara i poslastičara svaki zalogaj „začini“ ljubavlju, tim sveprožimajućim „začinom“, poklanjajući nam i deo sebe uz svaku gurmansku poslasticu koju naprave.

Meni Bela Reka - baš po vašem ukusu!

Naš bogat i raznovrstan jelovnik autentičnih nacionalnih jela napravljen je baš po vašem ukusu. Vrhunski tim gastronomskih posvećenika priprema svaki zalogaj pažljivo i sa ljubavlju, koristeći sveže, lokalno gajene sastojke, proverene recepte naših baka i modernu opremu i tehnologiju pripreme hrane.

Bilo da ste sami, sa porodicom, prijateljima, kolegama ili poslovnim partnerima; bilo da proslavljate rođendan, krštenje ili godišnjicu; bilo da ste raspoloženi za doručak, ručak ili večeru, za fino predjelo, okrepljujuću supu, kuvano jelo, zdravu salatu ili ukusni desert, zadovoljićemo nepca i najprefinjenijih sladokusaca.

Dobrodošli za trpezu nezaboravnih domaćih ukusa! Čime možemo da vas poslužimo?


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Bela Reka