• Skadarska 13
    Beograd, Dorćol, Stari grad
  • 16:00h - 02:00h
  • Starogradska
  • 240 Ljudi

Program restorana

SREDA 19. Jun
Tamburaši od 20h

ČETVRTAK 20. Jun
Tamburaši od 20h

PETAK 21. Jun
Tamburaši od 20h

SUBOTA 22. Jun
Tamburaši od 20h

NEDELJA 23. Jun
Tamburaši od 20h

UTORAK 25. Jun
Tamburaši od 20h

Enterijer

Beograd Noću

Skadarlija, centar boemskog života, naša glavna turistička atrakcija, dobila je još jedno mesto dobrog provoda uz živu muziku i vrhunske specijalitete - restoran Beogradska Mehana.

Menadžment restorana Beogradska Mehana teži ka tome da ova kafana bude oličenje one stare Skadarlije i da gosti mogu da se opuste i uživaju uz ukusnu hranu, piće i dobru atmosferu koja je zagarantovana! A kafana ne bi bila kafana, da uz prijatan ambijent, ukusnu hranu i kvalitetno piće, nema i dobru muziku. Zato ovde to ne nedostaje. Muzički program ovde je predviđen tokom svih dana u nedelji, kako to Skadarlija i zaslužuje!

Meni restorana bogat je sa tradicionalnim jelima i pićima, cene su pristupačne, a menadžment nam kaže da je Beogradska Mehana prepoznatljiva po domaćim rakijama, vinima, ali i konjaku. Od specijaliteta kuće izdvajaju - mehana specijal za dve i četiri osobe, mehana ćevapi i takozvana pljeskavica u odelo, koja je specijalitet šefa kuhinje. Što se tiče poslastica, preporučuje se - kolač od pistaća.

A kada otvorite meni, na jednoj od stranica moći ćete da pročitate i zanimljiv "trenutak istorije", kako se navodi. Interesantan isečak iz prošlosti Beograda odvešće vas u neka davna vremena, otkriti kada je otvorena prva beogradska kafana, kako je sve počelo i kako je zapravo stvorena "priča koja se nikada neće završiti". Upravo u tu priču, osoblje restorana Beogradska Mehana poziva svoje goste.

U restoranu Beogradska Mehana dočekaće vas nasmejano i ljubazno osoblje koje će učiniti sve da atmosfera i raspoloženje budu na visokom nivou i da gostima pruže kompletan ugođaj kako bi se opustili i uživali, u šta smo se i sami uverili.

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Beogradska Mehana
Average rating:  
 1 reviews
 by Jasmina

Hrana je cista 10ka


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Beogradska Mehana