• Španskih boraca 3
    Beograd, Novi Beograd
  • 08:00h - 02:00h
  • Pop / House
  • 300 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Restoran Biber nalazi se na Novom Beogradu u ulici Španskih boraca broj 3, preko puta zgrade SIV-a. Narednih nedelja “Biber” je za vas spremio mnogobrojna iznenađenja. Dođite da uživamo zajedno!

S obzirom da je restoran Biber u neposrednoj blizini Beogradske Arene i na samo kilometar od tržnih centara, šetači koji tuda prolaze mogu da predahnu u prelepoj bašti restorana ili pak uživaju u modernom enterijeru, u ukusima fantastičnih aroma kafe i ostalih pića. Uvek ćete biti u centru dešavanja, a opet daleko od gradske buke.

U ovom restoranu, u poslovnom delu Novog Beograda, posle poznatog značenja after party, uverićete se šta znači i pre – party. Jer samo poznati restoran Biber vam može pokazati šta to znači. Ovaj popularni beogradski restoran za vas priprema nezaboravan provod, dobru muziku i zagarantovanu zabavu. Za miks pultom će se naći popularni Dj koji će ređati neke od najboljih i najslušanijih house pesama, pa je odlična atmosfera zagarantovana.

Enterijer restorana Biber je moderan, originalan i jedinstven. Ovaj urbani ambijent sa svojim kreativnim i stručnim osobljem, ugostiće vas na najbolji mogući način i ponuditi vam jedinstvene specijalitete njihove internacionalne kuhinje. Dolaskom u ovaj fantastični restoran otkrićete nesvakidašnji užitak. U noćni izlazak gladni? Nikako.

Moderan evropski dizajn, raznoliki izbor fantastičnih pića i hrana koja pobuđuje sva vaša čula su zaštitni znak restorana Biber. Ovde možete isprobati neka od 40 različitih vina koje imaju u ponudi. Na fenomenalnom degustacionom panju možete probati nova vina uz zanimljive zalogajčiće besplatno. Dovedite svoju porodicu, prijatelje, poslovne partnere na ručak ili večeru ili zagrevanje pred ludi prestonički provod. Prepustite se profesionalizmu njihovog osoblja, luksuzu i fantastičnom ambijentu. Ne dozvolite da vam drugi prepričavaju šta ste propustili.

U restoranu Biber možete organizovati i venčanja i druge proslave  svakim danom. Odlučite li se za intimnu proslavu sa manjim brojem ljudi ili za veliko slavlje, restoran Biber vam može ponuditi organizaciju dana za pamćenje.

Pored svega navedenog restoran Biber se bavi i kvalitetnim keteringom.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Biber
Average rating:  
 1 reviews
 by Masa Anic

top


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Biber