• Andre Nikolića 1-3
    Beograd, Savski venac
  • 09:00h - 00:00h
  • Lounge
  • 160 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Restoran Bizu nalazi se na Senjaku, u blizini poznatog Topčiderskog parka, tačnije lociran je na adresi Andre Nikolića 1-3. Restoran Bizu pripada brendu Sushi Box koji je u poslednje tri godine postao prepoznatljiv ljubiteljima sušija, ali i vrhunskog uživanja u sofisticiranoj hrani. Restoran Bizu poznat je kako po svežim i kvalitetnim namernicama, tako i po veštini pripreme. Sve što izađe iz ove izvanredne kuhinje predstavlja umetnost samo po sebi. Prateći poslednje svetske trendove suši restoran Bizu direktno vas uvodi u lepotu i umetnost kuvanja. Pored sušija, tu su i drugi japanski specijaliteti, stekovi, kao i veliki izbor koktela i pića. U bogatoj ponudi restorana Bizu nalaze se i ukusna jela od mesa, kao i organski uzgajanih namirnica. Restoran Bizu izdvaja se i po izuzetno kreativnom načinu serviranja vaših obroka.

Prijatan enterijer restorana Bizu i moderan dizajn akcenat stavljaju na otvorenu kuhinju, koja stvara pozitivnu energiju i živu atmosferu. Neutralni zidovi ukrašeni su neverovatnim umetničkim delima koja takođe doprinose vašem potpunom opuštanju, a specifična osvetljenost i razne dekoracije obavezno će zagolicati vašu maštu. Kapacitet restorana je 160 ljudi, a takođe raspolaže i prostranom baštom. Eksterijerom dominira prirodno zelenilo, koje je potpuna suprotnost hladnim tonovima nameštaja. Ovaj jedinstveni kontrast čini da se osećate izuzetno prijatno.

Ukoliko je restoran Bizu restoran po vašem ukusu, takođe postoji mogućnost organizovanja proslava za veći broj osoba. Ukoliko pak želite da u sopstvenoj prvatnoj atmosferi uživate u specijalitetima suši restorana Bizu, dostupna vam je i ekskluzivna dostava na kućnu adresu, kao i usluga keteringa. Ukoliko planirate poslovni ili privatni sastanak, izlazak sa dragom osobom, večeru sa prijateljima ili bilo koji bitan događaj, ili želite da uživate u set meniju, dopustite da Sushi Box bude vas domaćin. Usluga u suši restoranu Bizu je na vrhunskom nivou, i garantovano ćete prilikom svake posete biti oduševljeni. Besprekorna usluga i izvrsna kuhinja čine da već pri prvoj poseti restorana Bizu odlučite da on bude deo vaše svakodnevnice.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Bizu
Average rating:  
 1 reviews
 by Toni

Omiljeni restoran !


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Bizu