• Budimska 2
    Beograd, Stari grad
  • 09:00h - 00:00h (vikendom do 02:00h)
  • Starogradska
  • 100 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Restoran Bled predstavlja izvanredan riblji restoran, koji od samog otvaranja sa ponosom gaji tradiciju starih vremena i očuvanja uspomene na Mihaila Petrovića, poznatog Miku Alasa. Poznato je da je Bled restoran koji istovremeno čuva duh prošlosti, ali se prilagođava aktuelnoj potražnji, stoga predstavlja stari restoran sa novim sjajem.

Restoran Bled rezervacije - brzo do ukusnog obroka uz Beograd noću

Restoran Bled je izuzetno posećen, pa su rezervacije obavezne kako biste bili sigurni da vas čeka mesto u prijatnom enterijeru restorana. Ukoliko želite da posetite Restoran Bled Beograd noću je tu za vaše rezervacije - mesto u restoranu možete ostaviti veoma brzo i jednostavno.

Za mesto u jedinstvenom ambijentu koji nudi restoran Bled rezervacije su moguće uz svega nekoliko klikova. Svoje mesto možete rezervisati uz samo jedan poziv ili poruku, a za vas smo omogućili i online rezervacije. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra na brojeve 063 33 33 44 ili 063 34 34 33, kao i popunjavanjem online rezervacije na našem sajtu.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Restoran Bled jelovnik - koji specijaliteti vas ovde očekuju?

Restoran Bled predstavlja riblji restoran, sa dodatkom nacionalne kuhinje, gde ćete uvek moći da uživate u prijatnim mirisima svežeg maslinovog ulja, limuna i mirisnih mirođija, i okusiti dunavsku i savsku ribu spremljenu na vrlo interesantan način.

Kada su u pitanju specijaliteti koje nudi restoran Bled jelovnik takođe uključuje i hranu srednjovekovne srpske kuhinje, kao i mnoge specijalitete svetske kuhinje. Po dogovoru, u restoranu Bled možete uživati i u ukusima pernatih i dlakavih divljači, što predstavlja veliku retkost kada je beogradska kulinarska ponuda u pitanju.

Glavni kuvar u restoranu Bled je Titov kuvar, gospodin Slobodan Miljaković, eminenti majstor kulinarstva, sa neverovatnim iskustvom i velikom strašću kada je pripremanje hrane u pitanju.

Pored izvanredne hrane u restoranu Bled možete uživati u velikoj ponudi pića, a poseban akcenat se stavlja na bogatstvo vinske karte. Uvek raspoloženo i prijatno osoblje restorana Bled uz svaku vrstu ribe predložiće vam vino koje odgovara vašem obroku.

Restoran Bled - opis jedinstvenog ribljeg restorana

Bled restoran odiše elegancijom, a kombinacija cigle i drveta mu daje rustičnu notu. Ovde ćete se sigurno osećati prijatno, a ovde možete izaći na romantičnu večeru, poslovni sastanak, ili okupljanje sa porodicom ili prijateljima. Ovde se udobno može smestiti oko 100 ljudi.

Pored svih pogodnosti koje nudi riblji restoran Bled, ovde takođe možete organizovati svoje obeležavanje nekog bitnog dešavanja, bilo da je u pitanju privatna ili poslovna proslava. Ono što je sigurno usluga će biti besprekorna, a vaše zvanice oduševljene. Riblji restoran Bled takođe nudi i uslugu organizovanja keteringa i isporuke.

Restoran Bled cenovnik - najbolja hrana po pistupačnoj ceni

Restoran Bled takođe gaji i tradiciju pristupačnih cena, koje su prilagođene svačijem džepu, pa u sofisticiranom ambijentu restorana možete uživati bez brige o novčaniku. Posebnu draž restoranu Bled, pored duha koji uspeva da očuva, daju i interesantne ponude poput riblje čorbe za dinar.

Restoran Bled Beograd - lokacija

Restoran Bled, koji već godinama obogaćuje gastronomsku scenu naše prestonice, nalazi se na izuzetnoj lokaciji, u ulici Budimska broj 2. Ušuškan u Starom Gradu, Bled privlači Beograđane, baš kao i turiste koji posećuju prestonicu.

Restoran Bled u Beogradu - radno vreme

Restoran Bled u Beogradu svoja vrata gostima otvara od 09h, i radi do ponoći, dok je vikendom nešto duže radn vreme - do 02h iza ponoći, pa možete i kasnije doći na večeru i probati vrhunske specijalitete.

Ukoliko želite da posetite restoran Bled Beograd noću vam je na raspolaganju za brze i jednostavne rezervacije. Dođite u jedan od najpopularnijih staro-novih beogradskih restorana i uverite se u sve ovo.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Bled
Average rating:  
 1 reviews
 by Vasilije

Jako dobra riba i ljubazno osoblje


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Bled