• Budimska 2
    Beograd, Stari grad
  • 09:00h - 00:00h (vikendom do 02:00h)
  • Starogradska
  • 100 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Restoran Bled, koji već godinama obogaćuje gastronomsku scenu naše prestonice, nalazi se na izuzetnoj lokaciji, u ulici Budimska broj 2. Predstavlja izvanredan riblji restoran koji od samog otvaranja sa ponosom gaji tradiciju starih vremena i očuvanja uspomene na Mihaila Petrovića, poznatog Miku Alasa. Restoran Bled istovremeno čuva duh prošlosti, ali se prilagođava aktuelnoj potražnji, stoga predstavlja stari restoran sa novim sjajem.

Restoran Bled predstavlja riblji restoran, sa dodatkom nacionalne kuhinje, gde ćete uvek moći da uživate u prijatnim mirisima svežeg maslinovog ulja, limuna i mirisnih mirođija, i okusiti dunavsku i savsku ribu spremljenu na vrlo interesantan način. U ponudi restorana Bled takođe se nalazi i hrana srednjovekovne srpske kuhinje, kao mnogo specijaliteta svetske kuhinje. Po dogovoru, u restoranu Bled možete uživati i u ukusima pernatih i dlakavih divljači, što predstavlja veliku retkost kada je beogradska kulinarska ponuda u pitanju. Glavni kuvar u restoranu Bled je Titov kuvar, gospodin Slobodan Miljaković, eminenti majstor kulinarstva, sa neverovatnim iskustvom i velikom strašću kada je pripremanje hrane u pitanju.

Posebnu draž restoranu Bled, pored duha koji uspeva da očuva, daju i interesantne ponude poput riblje čorbe za dinar. Restoran Bled takođe gaji i tradiciju pristupačnih cena, koje su prilagođene svačijem džepu, pa u sofisticiranom ambijentu restorana možete uživati bez brige o novčaniku. Pored izvanredne hrane u restoranu Bled možete uživati u velikoj ponudi pića, a poseban akcenat se stavlja na bogatsvo vinske karte. Uvek raspoloženo i prijatno osoblje restorana Bled uz svaku vrstu ribe predložiće vam vino koje odgovara vašem obroku. Pored svih pogodnosti koje nudi riblji restoran Bled, ovde takođe možete organizovati svoje obeležavanje nekog bitnog dešavanja, bilo da je u pitanju privatna ili poslovna proslava. Ono što je sigurno usluga će biti besprekorna, a vaše zvanice oduševljene. Riblji restoran Bled takođe nudi i uslugu organizovanja keteringa i isporuke.

Dođite u jedan od najpopularnijih staro-novih beogradskih restorana i uverite se u sve ovo.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Bled