• Humska 8
    Beograd, Savski venac
  • 09:00h - 01:00h (vikendom do 03:00h)
  • Pop / Lounge
  • 200 Ljudi
  • Pet friendly

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Restoran Cache. Da li znate da Cache na francuskom jeziku znači zavučeno, skriveno... a takav je i naš klub restoran Cache.  Nalazimo se u skrivenom kutku Humske ulice, u prelepom delu Beograda, skriveni od radoznalih pogleda prolaznika.

Ono što svakodnevno pružamo svojim gositima je prijatan ambijent, sjajna lokacija, ljubazno  osoblje, velika ponuda pića, ukusna hrana. Kuhinja je internacionalna, pa tako možete uživati u zaista velikom broju različitih svetskih ukusa! Ukoliko ste, pak, ljubitelj dobrog provoda, Cache Vam takođe nudi žive svirke sjajnih bendova.

Restoran Cache je jednostavno drugo ime za dobar zalogaj i pravi provod! Svakog dana kuhinja i ambijnt restorana Cache će na vas ostaviti poseban utisak, naši kuvari ispuniće svaku Vašu želju, jer je ovde sve podređeno Vašem maksimalnom uživanju. Takođe, tu je i mogućnost organizovanja specijalnih događaja, kao što su poslovni ručkovi, korporativne zabave, razne proslave, svadbe i slično.

Naravno, kakav je to provod bez odabrane i dobre muzike, zato restoran Cache puno pažnje poklanja gostima i u ovom pogledu. Svakog četvrtka, petka i subote očekuje vas i živa svirka benda u punom sastavu, pa vas pozivamo na večernji provod u fenomenalnom ambijentu restorana Cache, provod koji ćete dugo pamtiti. Upravo zbog toga je tu pažljivo birana domaća i pop muzika koja će učiniti da svaki momenat proveden u ovom restoranu bude zaista nezaboravan.

Resotran raspolaže, kako niskim, tako i visokim sedenjem, barskim stolovima, separeima i šankom, a kapacitet je 200 ljudi, tako da za Vaše mesto ne morate da brinete. Pored toga, Cache je mislio i na Vaše ljubimce, tako da su i oni dobrodošli jer je lokal Pet freindly.

Radno vreme restorana je od 9h do jedan sat iza ponoći, a vikendom se provod produžava do tri sata iza ponoći. Ne propustite sjajnu priliku da priuštite sebi i svojim prijateljima vrhunsko uživanje u dobroj hrani i piću, kao i u odličnim svirkama vikendom! Restoran Cache Vas čeka!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Cache