• Bulevar Zorana Đinđića 48a
    Beograd, Novi Beograd
  • 08:00h - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • Pop / Rock
  • 200 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Restoran Chez Nik privući će vas na prvi pogled kada šetate Bulevarom Zorana Đinđića. Predstavlja spoj tradicije i modernih trendova, uklopljenih do savršenstva.

Njegov prostran ambijent odiše toplinom i udobnošću, a uređen je u veoma zanimljivom dizajnu, sa pregršt interesantnih detalja. Atmosfera je opuštena i prijatna te ovaj restoran predstavlja sjajno mesto za prvu jutarnju kafu, druženje sa prijateljima, porodični ručak, ali i za poslovni sastanak.

Restoran Chez Nik ima i poseban izdvojeni deo pod nazivom “Salon Privé”, koji predstavlja intiman prostor u kome možete proslaviti svoje lepe životne događaje. Ovaj salon je opremljen audio – video tehnikom za potrebe prezentacija, što ga čini pogodnim i za poslovne sastanke i korporativne proslave.

Kvalitet na najvišem nivou je ono čemu restoran Chez Nik teži. Cilj restorana je da pruži gostima jedinstveno iskustvo koje će dugo pamtiti kao lepu uspomenu. Obzirom na to da se ovaj restoran kotira kao jedan od najboljih restorana u Beogradu, u tome i te kako uspeva.

Ukoliko vam se svidi ambijent restorana Chez Nik, a sigurni smo da hoće, njegov jelovnik će vas oduševiti.  Maštovito osmišljen meni sa akcentom na doručak, budi sva čula pri prvom zalogaju i predstavlja potpuno inovativan pristup samoj pripremi hrane. Jelovnik se sezonski ažurira, tako da se koriste samo najsvežije i najkvalitetnije namirnice koje potom kulinarski virtouzi pretvaraju u specijelitete neponoljivog ukusa. Iako je fokus na širokoj ponudi jela za doručak, svaki obrok u ovom restoranu je pravo uživanje. Ponuda je veoma raznovrsna, pa će čak i najveći izbirljivci naći jelo po svom ukusu.

Sladokuscima će posebno biti drago zbog mnogobrojnih dezerta koji se nalaze na meniju. Restoran Chez Nik takođe nudi i 16 vrsta domaćeg sladoleda pravljenog po originalnim recepturama italijanskih majstora, koji za potrebe restorana pravi Chez Nik Glace manufaktura.

Restoran Chez Nik je idealno mesto za jutarnje okrepnjenje, popodnevni predah, ćaskanje sa prijateljima uz kafu ili jednostavno uživanju u isprobavanju novih ukusa i fenomenalnih gastronomskih čarolija.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Chez Nik