• Bul. Vojvode Putnika 34
    Beograd, Savski venac
  • 08:00h - 01:00h (subotom do 03:00h)
  • Pop / Rock
  • 250 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Colonial Sun do nedavno je bio klub zatvorenog tipa, dok je sada otvoren i pruža pravo osveženje beogradske ugostiteljske ponude. Koncipiran je tako da može zadovoljiti potrebe veoma velikog broja gostiju različitih ukusa. Colonial Sun centar nalazi se na Bulevaru Vojvode Putnika, i izuzetna je lokacija iz bilo kog dela grada da dolazite.

Colonial Sun je idealno mesto ukoliko želite da se odmorite od urbane beogradske galame, i uživate u velikoj ponudi centra koji pored restorana, sa ukusima domaće, ali i internacionalne kuhinje, i kafića, nudi pregršt aktivnosti. U ponudi Colonial Sun centra je otvoren bazen sa ležaljkama za sunčanje, VIP galerija sa terasom, SPA i fitnes centar, sportski deo, koji raspolaže teniskim terenima i halom za fudbal i košarku.

Ono što Colonial Sun centar takođe nudi jeste organizovanje svih vrsta privatnih i poslovnih proslava, naravno na vrhunskom nivou. Restoran sa letnjom baštom izuzetno je otmen i raspolaže sa 100 sedećih mesta u unutrašnjem delu i dodatnih 30 mesta u VIP delu restorana. Terasa restorana zajedno sa barom oko bazena raspolaže sa dodatnih 200 mesta. Ovde možete uživati u nesvakidašnjoj panorami Beograda i provesti zaista nezaboravne trenutke.

U Colonial Sun-u, proslavljeni kantautor Vlado Georgiev održao je zvaničnu promociju svog albuma Daljina, a sve zvanice bile su oduševljene ambijentom i elegancijom kojom ovo mesto odiše. Colonial Sun dosta pažnje posvećuje enterijeru i eksterijeru, i time apsolutno opravdava svoj slogan “Colonial Sun – The place you like to call home”. Ovde se zaista možete osećati kao kod kuće u neopisivo prijatnom okruženju punom pažljivo uzgajanog cveća i prirodne hladovine. Da bi vaš dan bio potpuno ispunjen, definitivno treba posetiti Colonial Sun. Ne propustite uživanje u hrani i piću, odmor pored prelepog bazena ili u spa centru, sport po vašoj želji i još mnogo toga!

Restoran Colonial Sun zbog svega navedenog definitivno predstavlja ugostiteljskih objekata sa najviše sadržaja.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Colonial Sun