• Bul. Vojvode Putnika 34
    Beograd, Savski venac
  • 08:00h - 01:00h (subotom do 03:00h)
  • Pop / Rock
  • 250 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Colonial Sun do nedavno je bio klub zatvorenog tipa, dok je sada otvoren i pruža pravo osveženje beogradske ugostiteljske ponude. Koncipiran je tako da može zadovoljiti potrebe veoma velikog broja gostiju različitih ukusa. Colonial Sun centar nalazi se na Bulevaru Vojvode Putnika, i izuzetna je lokacija iz bilo kog dela grada da dolazite.

Colonial Sun je idealno mesto ukoliko želite da se odmorite od urbane beogradske galame, i uživate u velikoj ponudi centra koji pored restorana, sa ukusima domaće, ali i internacionalne kuhinje, i kafića, nudi pregršt aktivnosti. U ponudi Colonial Sun centra je otvoren bazen sa ležaljkama za sunčanje, VIP galerija sa terasom, SPA i fitnes centar, sportski deo, koji raspolaže teniskim terenima i halom za fudbal i košarku.

Ono što Colonial Sun centar takođe nudi jeste organizovanje svih vrsta privatnih i poslovnih proslava, naravno na vrhunskom nivou. Restoran sa letnjom baštom izuzetno je otmen i raspolaže sa 100 sedećih mesta u unutrašnjem delu i dodatnih 30 mesta u VIP delu restorana. Terasa restorana zajedno sa barom oko bazena raspolaže sa dodatnih 200 mesta. Ovde možete uživati u nesvakidašnjoj panorami Beograda i provesti zaista nezaboravne trenutke.

U Colonial Sun-u, proslavljeni kantautor Vlado Georgiev održao je zvaničnu promociju svog albuma Daljina, a sve zvanice bile su oduševljene ambijentom i elegancijom kojom ovo mesto odiše. Colonial Sun dosta pažnje posvećuje enterijeru i eksterijeru, i time apsolutno opravdava svoj slogan “Colonial Sun – The place you like to call home”. Ovde se zaista možete osećati kao kod kuće u neopisivo prijatnom okruženju punom pažljivo uzgajanog cveća i prirodne hladovine. Da bi vaš dan bio potpuno ispunjen, definitivno treba posetiti Colonial Sun. Ne propustite uživanje u hrani i piću, odmor pored prelepog bazena ili u spa centru, sport po vašoj želji i još mnogo toga!

Restoran Colonial Sun zbog svega navedenog definitivno predstavlja ugostiteljskih objekata sa najviše sadržaja.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Colonial Sun
Average rating:  
 1 reviews
 by Olja

Odlicni bazeni!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Colonial Sun