• Golsvordijeva 6
    Beograd, Vračar
  • 08:00h - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • Pop / Rock
  • 150 Ljudi

Program restorana

NEDELJA 25. Avgust
Chill all day

PONEDELJAK 26. Avgust
Chill all day

UTORAK 27. Avgust
Chill all day

SREDA 28. Avgust
Chill all day

ČETVRTAK 29. Avgust
Chill all day

PETAK 30. Avgust
M&M Acoustic Band

SUBOTA 31. Avgust
Chill all day

Enterijer

Dobro došli u novi svet magije

Restoran Cornelius & Cylinder nalazi se u ušuškanom delu Vračara, nedaleko od Kalenić pijace. Prvi Steampunk lokal u Srbiji, sa nesvakidašnjim i autentičnim dekorom. Izuzetna izdvojena bašta kojoj ne smeta buka ulice. Fenomenalan, bajkoviti enterijer, kao i eksterijer naše predivne bašte pune zelenila i cveća inspirisaće vas da provedete sa nama nezaboravne trenutke.

 Naše ljubazno i nasmejano osoblje će vas uputiti u naše gastronomske specijalitete koje jednostavno morate probati! Moći ćete da uživate u najukusnijim specijalitetima naše kuhinje, od najsočnijeg bifteka, burgera, svinjskih rebaraca do veggies krompirića.

Odličan izbor pića, koktela, piva, ceđenih sokova. Adekvatan izbor vina za svaku priliku. Za ljubitelje piva široka ponuda na točilicii u flašicama, preko 40 vrsta! Bićete ušuškani u sjajnom asortimanu bezalkoholnih i alkoholnih napitaka.

Vikendom u večernjim satima restoran Cornelius & Cylinder se izdvaja i po sjajnoj atmosferi koju prati živa svirka raznih pop-rock izvodjača u kojoj ćete zasigirno uživati! Mesto koje svakako ne bi trebalo zaobići, super je kako za jutarnju kaficu tako i za noćni provod uz muziku uživo!

Izmislićemo budućnost u kojoj bogatsvo ne čini više ono što imate, nego ono u čemu uživate.

Dobro došli, čekamo vas!

 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Cornelius & Cylinder