• Golsvordijeva 6
    Beograd, Vračar
  • 08:00h - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • Pop / Rock
  • 150 Ljudi

Program restorana

NEDELJA 11. April
Bašta radi do 22h

PONEDELJAK 12. April
Bašta radi do 22h

UTORAK 13. April
Bašta radi do 22h

SREDA 14. April
Bašta radi do 22h

ČETVRTAK 15. April
Bašta radi do 22h

PETAK 16. April
Bašta radi do 22h

SUBOTA 17. April
Bašta radi do 22h

Enterijer

Cornelius & Cylinder restoran na Vračaru, nedaleko od Kalenić pijace, jedinstveno je mesto koje svojim ambijentom, uslugom i ukusnim specijalitetima očarava sve koji odluče da posete restoran i uvere se u njegove kvalitete.

Restoran Cornelius & Cylinder Beograd je prvi Steampunk lokal u Srbiji koji krasi nesvakidašnji i autentični dekor, i bašta koja je dovoljno izdvojena od ulice, tako da joj ne smeta buka. Restoran se izdvaja od ostalih mesta u gradu i zahvaljujući atraktivnoj lokaciji, zbog koje svakodnevno okuplja veliki broj ljudi koji uživaju u čarima restorana.

Restoran Cornelius & Cylinder rezervacije - online brzo i lako

Kapacitet restorana Cornelius & Cylinder je 150 mesta, a s obzirom na to da uvek vlada velika zainteresovanost za ovaj restoran rezervacija je obavezna kako biste imali svoje mesto i kako biste uživali u svim čarima koje ovaj restoran nudi. 

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u Cornelius & Cylinder restoranu.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Cornelius & Cylinder jelovnik - hrana koja se služi u restoranu

Jelovnik Cornelius & Cylinder restorana u Beogradu je poseban i može da se pohvali gastronomskim specijalitetima koje jednostavno morate probati. U ponudi restorana Cornelius & Cylinder nalazi se veliki izbor - od najsočnijih bifteka, burgera, svinjskih rebaraca do veggies krompirića.

Restoran Cornelius & Cylinder nudi odličan izbor pića, koktela, piva, ceđenih sokova, kao i adekvatan izbor vina za svaku priliku. Za ljubitelje piva, u ponudi je širok izbor piva na točilici i u flašicama, preko 40 vrsta.

Opis Cornelius & Cylinder restorana - novi svet magije

Fenomenalan i bajkovit enterijer koji ima restoran Cornelius & Cylinder, kao i eksterijer njegove bašte pune cveća i zelenila inspirisaće svakog da tu provede nezaboravne trenutke. 

Vikendom u večernjim satima restoran Cornelius & Cylinder se izdvaja i po sjajnoj atmosferi koju prati živa svirka raznih pop-rock izvođača u kojoj ćete zasigurno uživati. Cornelius & Cylinder restoran je svakako mesto koje ne bi trebalo zaobići, jer je super kako za jutarnju kaficu tako i za noćni provod uz muziku uživo.

Cornelius & Cylinder Beograd - lokacija na kojoj se nalazi

Cornelius & Cylinder restoran se nalazi na beogradskoj opštini Vračar, a adresa restorana je Golsvordijeva broj 6. Ovo prijatno mesto oduševiće vas svojim ambijentom i atmosferom zbog koje ćete poželeti da se ponovo ovde vratite.

Cornelius & Cylinder restoran - parking za goste

Za sve posetioce koji odluče da posete ovaj restoran sopstvenim automobilom važno je napomenuti da restoran Cornelius & Cylinder ne poseduje sopstveni parking, ali je na raspolaganju javni parking gde gosti mogu bez problema ostaviti svog četvorotočkaša. 

Radno vreme restorana Cornelius & Cylinder

Radno vreme Cornelius & Cylinder restorana je svakog dana od 08:00 do 00:00, vikendom do 01:00h. Tokom celog dana na usluzi svim gostima je ljubazno osoblje i kvalitetna kuhinja, pa nema razloga da Cornelius & Cylinder restoran Beograd ne bude na vašem spisku mesta koje morate posetiti u prestonici.

Dođite i otkrijte zbog čega Cornelius & Cylinder Beograd noću svrstava među beogradske restorane koje ne biste smeli da ne posetite.

restoran cornelius & cylinder dorucak

restoran cornelius cylinder sendvic

restoran cornelius cylinder


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Cornelius & Cylinder