• Deligradska 27
    Beograd, Savski venac
  • 08:00h - 23:00h (četvrtkom i vikendom do 03:00h)
  • Pop
  • 250 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Restoran Dardaneli je najnoviji restoran na beogradskoj ugostiteljskoj sceni i predstavlja pravo osveženje. Koncept koji je u svetu već uzeo maha, stigao je i u našu prestonicu, a Dardaneli restoran je jedan od njegovih najboljih predstavnika.

Restoran Dardaneli rezervacija - online brzo i lako

Kapacitet restorana Dardaneli je 250 mesta, a s obzirom na to da uvek vlada velika zainteresovanost za ovaj popularni restoran rezervacija je obavezna kako biste imali svoje mesto i kako biste uživali u svim čarima koje ovaj restoran nudi. 

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u Dardaneli restoranu.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Jelovnik Dardaneli restorana - hrana koja se služi

Dardaneli restoran predstavlja mesto za hedoniste koji uživaju u gurmanskim specijalitetima, za ljude sa ukusom i one koji žele kvalitetan provod i ne pristaju na manje.

Ovde možete probati najrazličitija jela kreativnih i iskusnih majstora kulinarstva. Somalijer će vam pomoći da ih uparite sa čašom dobrog vina sa dugačke vinske liste kako bi užitak bio kompletan.

Opis restorana Dardaneli 

Radi se o restoranskom trendu koji kombinuje vrhunski gastronomski užitak sa sjajnim noćnim provodom. To znači da kada izađete na večeru, ne morate da menjate lokal kako biste uživali u noćnom životu Beograda i nastupima omiljenih izvođača.

Sa ovako inovativnim pristupom i sjajnim muzičkim nastupima poznatih izvođača pop i rok muzike koji nas očekuju, nema sumnje da će restoran Dardaneli na Slaviji brzo postati jedan od omiljenih mesta za uživanje u dobrim zalogajima i ludom provodu.

Dardaneli restoran Beograd - lokacija na kojoj se nalazi

Restoran Dardaneli Beograd se nalazi u samom centru grada, tačnije u ulici Deligradska 27, u beogradskoj opštini Savski venac kod Slavije.  Ovo prijatno mesto oduševiće vas svojim ambijentom i pravih restoranskim duhom koji se retko sreće. 

Parking neposredno pored restorana Dardaneli

Za sve one koji odluče da sopstvenim automobilom posete Dardaneli restoran važno je napomenuti da ne postoji privatni parking, ali se u neposrednoj blizini nalazi javni parking gde gosti mogu bezbedno ostaviti svoj automobil i uživati u sjajnoj atmosferi restorana.

Restoran Dardaneli radno vreme

Dardaneli restoran je otvoren svakog dana, a radno vreme od ponedeljkom, utorkom i sredom je od 08:00h do 23:00h. Četvrtkom, petkom i vikendom se radno vreme ovog restorana produžava do čak 3 sata posle ponoći. 

Dođite i otkrijte zbog čega restoran Dardaneli Beograd noću svrstava među beogradske restorane koje ne biste smeli da zaobiđete.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Dardaneli