• Deligradska 27
    Beograd, Savski venac
  • 08:00h - 23:00h (četvrtkom i vikendom do 03:00h)
  • Pop
  • 250 Ljudi

Program restorana

UTORAK 23. Jul
Chill All Day

SREDA 24. Jul
Chill All Day

ČETVRTAK 25. Jul
Chill All Day

PETAK 26. Jul
Chill All Day

SUBOTA 27. Jul
Chill All Day

NEDELJA 28. Jul
Chill All Day

PONEDELJAK 29. Jul
Chill All Day

Restoran Dardaneli je najnoviji restoran na beogradskoj ugostiteljskoj sceni i predstavlja pravo osveženje. Koncept koji je u svetu već uzeo maha, stigao je i u našu prestonicu, a restoran Dardaneli je jedan od njegovih najboljih predstavnika.

Radi se o restoranskom trendu koji kombinuje vrhunski gastronomski užitak sa sjajnim noćnim provodom. To znači da kada izađete na večeru, ne morate da menjate lokal kako biste uživali u noćnom životu Beograda i nastupima omiljenih izvođača.

Tako Dardaneli predstavlja mesto za hedoniste koji uživaju u gurmanskim specijalitetima, za ljude sa ukusom i one koji žele kvalitetan provod i ne pristaju na manje.

Ovde možete probati najrazličitija jela kreativnih i iskusnih majstora kulinarstva. Somalijer će vam pomoći da ih uparite sa čašom dobrog vina sa dugačke vinske liste kako bi užitak bio kompletan.

Sa ovako inovativnim pristupom i sjajnim muzičkim nastupima poznatih izvođača pop i rok muzike koji nas očekuju, nema sumnje da će restoran Dardaneli na Slaviji brzo postati jedan od omiljenih mesta za uživanje u dobrim zalogajima i ludom provodu.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Dardaneli