• Dušana Jovanovića 4
    Beograd, Voždovac
  • 08:00h - 00:00h
  • Pop / Starogradska
  • 80 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Popularni elitni prestonički bar Dash's je za sve ljubitelje kvalitetnog provoda i hedonizma otvorio i restoran italijanske kuhinje, sa istim nazivom. S obzirom na to da je restoran Dash lociran u mirnom delu Voždovca, pogodan je za vaš predah od burnog prestoničkog života. Restoran Dash’s je od svog osnivanja do danas zaradio epitet jednog od najelitnijih restorana beogradske gastronomske scene.

Dash restoran rezervacija - online brzo i lako

Restoran Dash’s Beograd ima kapacitet za oko 80 ljudi, a s obzirom na ogromnu popularnost ovog restorana, rezervacije su obavezne. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u ovom sjajnom restoranu.

Kada je u pitanju restoran Dash Beograd noću vam nudi i mogućnost online rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je u android i iOS verziji aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Restoran Dash Beograd - raj za hedoniste

U restoranu Dash's moći ćete svim čulima da se prepustite maksimalnom uživanju u specifičnosti ovog vrhunskog mesta. Sve ono što budete okusili u restoranu Dash's ostaviće vas bez daha, a oduševiće vas i uslužnost profesionalnih konobara, kokteli najboljih barmena i koktel majstora, kao i provod koji je uvek po vašoj meri.

Restoran Dash Beograd nudi uživanje u specijalitetima italijanske kuhinje i bogatoj ponudi svih vrsta pića. Okrepite se dobrim doručkom ili se počastite raznovrsnim predjelima, salatama, pastama, pizzama ili slanim palačinkama za ručak. Možete se počastiti i kvalitetnim desertom po izboru, u vidu sladoled kupa, kolača ili možda slatkih palačinki.

Opis predivnog restorana Dash  

Stilski opremljena unutrašnjost restorana i predivna bašta su ono što krase Dash restoran. Bašta bogata cvećem poseduje preko 100 sedećih mesta, idealna je za razne vrste korporativnih ili bilo kojih drugih proslava. Specijaliteti italijanske kuhinje koji oslikavaju kreativnost vrhunskih kuvara sa dugogodišnjim iskustvom, ostaviće vas bez daha, a užitak je pojačan prelepim delom grada u kojem se restoran nalazi.

Enterijer Dash’s restorana

Enterijer restorana Dash’s veoma je prepoznatljiv, a kao i istoimeni bar, izdvaja se po svojim arhitektonskim rešenjima. Unutrašnji deo lokala poseduje 80 mesta, a ambijent je idealan za uživanje. Restoran Dash's uređen je tako da možete uživati u komfornom spoju udobnog modernog nameštaja i pažljivo kreiranog osvetljenja.

Muzika u restoranu Dash’s

Restoran Dash’s pored sjajne usluge, predivnog ambijenta i gastronomskih specijaliteta svakog vikenda gostima nudi živu muziku, koji se savršeno slažu uz raznovrsne koktele iz bara ovog restorana. U Dash’s restoranu možete pronaći svoje utočište od gradske gužve, a pritom obezbediti sebi kvalitetan provod koji pruža intimu.

Muzika u restoranu žanrovski je usmerena na pop i starogradsku muziku, koja je uvek u izvođenju velikih muzičkih profesionalaca koji svoj posao obavljaju sa puno ljubavi, kao uostalom i svi koji su okupljeni oko ovog sjajnog restorana.

Lokacija Dash’s Beograd

Restoran Dash’s Beograd se nalazi u ulici Dušana Jovanovića br. 4. Lociran u mirnom, intimnom delu Voždovca, nedaleko od Farmaceutskog fakulteta i novog naselja Stepa Stepanović, Dash’s Beograd je pogodan za vaš odmor od uzavrelog prestoničkog života. Sjajna lokacija je samo jedan od razloga zašto mnogi Beograđani strancima preporučuju ovaj, a ne druge beogradske restorane.

Dash’s restoran - parking

Kada je u pitanju parking, Dash’s restoran se nalazi u tihom delom Voždovca pa je moguće da svi oni koji dolaze sopstvenim automobilom koriste ulični parking. Naravno, ukoliko planirate da se u ovom predivnom restoranu provedete uz čašicu ili dve, poželjno je da u restoran dođete alternativnim sredstvom prevoza, gradskim prevozom ili taksijem.

Dash restoran Beograd - radno vreme

Dash restoran Beograd radi svakog dana, u periodu od 08:00h do 00:00h. Vikend je rezervisan za kvalitetnu pop i starogradsku muziku, a svakog dana možete da uživate u specijalitetima bogate ponude restorana Dash’s. Uz Beograd noću, rezervišite svoje mesto na vreme i uživajte u predivnom i opuštajućem ambijentu ovog restorana!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Dash's
Average rating:  
 1 reviews
 by Nina

Prelep ambijent, osoblje ljubazno. Uvek rado dodjem na rucak sa porodicom.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Dash’s