• Dušana Jovanovića 4
    Beograd, Voždovac
  • 08:00h - 00:00h
  • Pop / Starogradska
  • 80 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Restoran Dash's. Popularni elitni prestonički bar Dash's je za sve ljubitelje kvalitetnog provoda i hedonizma otvorio i restoran italijanske kuhinje, sa istim nazivom. S obzirom da je lociran u mirnom delu Voždovca, u ulici Dušana Jovanovića br 4 nedaleko od Farmaceutskog fakulteta i novog naselja Stepa Stepanović, pogodan je za vaš predah od burnog prestoničkog života. U restoranu Dash's moći ćete svim čulima da se prepustite maksimalnom uživanju u specifičnosti ovog vrhunskog mesta. Enterijer restorana Dash’s veoma je prepoznatljiv, a kao i istoimeni bar, izdvaja se po svojim arhitektonskim rešenjima. Unutrašnji deo lokala poseduje 80 mesta, a ambijent je idealan.

Restoran Dash's uređen je tako da možete uživati u komfornom spoju udobnog modernog nameštaja i pažljivo kreiranog osvetljenja. Svetskom izgledu restorana Dash's dodatno doprinosi i sjajna bašta od dva nivoa koju krasi jedinstvena fontana uređena u japanskom stilu, napravljena od stakla na tri nivoa. Bašta koja je bogata cvećem i poseduje preko 100 sedećih mesta, idealna je za razne vrste korporativnih ili bilo kojih drugih proslava. Specijaliteti italijanske kuhinje koji oslikavaju kreativnost vrhunskih kuvara sa dugogodišnjim iskustvom, ostaviće vas bez daha.

Sve ono što budete okusili u restoranu Dash's ostaviće vas bez daha, a oduševiće vas i uslužnost profesionalnih konobara, kokteli najboljih barmena i koktel majstora, kao i provod koji je uvek po vašoj meri. Restoran Dash's nudi uživanje u specijalitetima italijanske kuhinje i bogatoj ponudi svih vrsta pića. Okrepite se dobrim doručkom ili se počastite raznovrsnim predjelima, salatama, pastama, pizzama ili slanim palačinkama za ručak. Možete se počastiti i kvalitetnim desertom po izboru, u vidu sladoled kupa, kolača ili možda slatkih palačinki.

Na vama je da odlučite, a sigurni smo da ćete uživati u svakom bogatim zalogaju iz kuhinje restorana Dash's. Muzika u restoranu žanrovski je usmerena na pop i starogradsku muziku, koja je uvek u izvođenju velikih muzičkih profesionalaca koji svoj posao obavljaju sa puno ljubavi, kao uostalom i svi koji su okupljeni oko ovog sjajnog restorana.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Dash’s