• Karađorđeva 75
    Beograd, Sava Mala, Savski venac
  • 07:00h - 23:00h
  • Pop
  • 200 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Restoran Departman smešten na Savamali, nalazi se u samom srcu dobrog prestoničkog provoda, i  predstavlja urbano gradsko mesto za izlazak. U restoranskoj kuhinji pripremaju se svetski ali i domaći gastronomski specijaliteti, a pažljivo uređen enterijer odiše stilom svetskih restorana. 

Ovo mesto je sjajno za svakodnevne prilike, poslovni ručak, ili piće sa prijatelijma, a takođe je podobno i za večernji izlazak i to vikendom, kada se ovde organizuju sjajne svirke. Kako biste i sami osetili odličnu atmosferu neminovno je da posetite ovaj lokal. 

Rezervacija online brzo i lako 

Lounge bar Departman poseduje kapacitet za 200 ljudi, ali kako biste posetili ovaj lokal kada se organizuje neka od svirki neophodno je da rezervišete svoje mesto na vreme.

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno napraviti rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, uz koju se možete upoznati sa čarima prestoničkog noćnog života. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje otvara mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Prostor sa stilom po meri svakog gosta 

Restoran Departman odlikuje vrhunski enterijer, te je svaki kutak ovog lokala izrađen u skadu sa vodećim standardima u dizajnu enterijera. Restoran je uređen tako da odgovara potrebama različitih gostiju, te da svaki posetilac ode zadovoljan iz Departmana. 

U kuhinji koja radi punom parom tokom čitavog radnog vremena pripremaju se najbolji specijaliteti internacionalne ali i domaće kuhinje, a na karti pića nalazi se selekcija alkoholnih, ali i velika ponuda bezalkoholnih pića. 

Adresa, radno vreme i parking lokala

Departman se nalazi na adresi Karađorđeva 75, na Savamali, a radno vreme lokala je 07:00h - 23:00h. Ono što je važno napomenuti za goste koji planiraju da dođu svojim vozilom jeste da je parking obezbeđen, te će moći da uživaju u provodu bez brige o autu. 

Posetite ovaj restoran i otkrijte zašto važi za jedan od najurbanijih restorana u Beogradu


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Departman