• Jurija Gagarina 20d
    Beograd, Novi Beograd
  • 08:00h - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • Pop
  • 180 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Restoran Despacito je realtivno skoro otvoren restoran visoke kategorije na Novom Beogradu, koji je za jako kratko vreme uspeo da postane jedan od omiljenih restorana svih Beograđana, kako onih sa Novog Beograda, tako i ljudi iz svih drugih delova grada. Despacito restoroan je smešten u prestižnom naselju A blok, nedaleko od Delta City-a, na ćošku zgrade u ulici Jurija Gagarina 20d, i okrenut je baš ka ulici Jurija Gagarina, sa koje je lako i uočljiv.

Restoran Despacito

Obzirom da se u tom kraju nalazi veliki broj stambenih zgrada i solitera, ali isto tako i veliki broj poslovnih objekata i kompleks Airport City, jasno je da Despacito restoran koji je pogodan za ispijanje pića i za ručkove preko dana, kako za porodično opuštanje, tako i za poslovne sastanke. Uveče od četvrtka do nedelje restoran Despacito organizuje i muziku uživo, pa se tim danima na neki način pretvara u mesto sa klubskom atmosferom, ali sa svim sedećim mestima na kojima može uz dobru svirku i da se lepo večera. Što je odlična alternativa dobrom provodu, ali u malo laganijem i komfornijem ritmu.

Restoran Despacito

Interesantna činjenica je ta da mnogi pišu restoran Despasito sa slovom s umesto c. Bilo da je Despasito ili Despacito, odličan provod na ovom mestu je nešto što je uvek zagrantovano.

Restoran Despacito A blok rezervacije - Lako i brzo do mesta

Zbog velike popularnosti koje uživa Despacito restoran rezervacije su obavezne, i savetujemo da ih što pre napravite. Zahvaljujući našem korisničkom Call centru to možete učiniti veoma jednostavno i brzo, bilo pozivanjem, bilo slanjem poruka, na jedan od dva svima dobro poznata broja telefona: +381 63 33 33 44 i +381 63 34 34 33, kao i online.

Izuzetna pogodnost za sve goste je i ta što je za restoran Despacito Beograd Noću omogućio rezervisanje i preko aplikacije koja postoji i u iOS, i u Android izvedbi. A ovakav vid rezervisanja preko aplikacije pruža korisnicima dodatne priviegije koje mogu da ostvare unovčavanjem sakupljenih poena.

Restoran Despacito

Opis kojim pleni Despacito restoran

Veliki trud i novac su uloženi u izradu enterijera koji odiše elegancijom, u kombinaciji modernog nameštaja i savremenog osvetljenja. To zajedno čini restoran Despacito idelnim za svaki vid okupljanja i druženja.

Restoran Despacito

Kapacitet koji poseduje Despacito je 180 ljudi. Sva mesta u ovom restoranu su sedaća i pružaju udoban komfor. Za rezervisanje su mogući stolovi različitih veličina, pa su tako gostima na raspolaganju stolovi za od 2 osobe pa sve do 25 osoba za velika društva. Što je velika retkost među popularnim restoranima u Beogradu. A za one koji vole intimniju atmosferu, tu je i vip deo koji je odvojen paravanom, i u njega se može smestiti do 20 osoba.

Za sve one kojima smeta duvanski dim restoran Despacito je obezbedio i nepušački deo kapaciteta 60 sedećih mesta.

U toplim letnjim mesecima Despacito je za goste pripremio predivnu prostranu baštu punu zelenila.

Despacito meni - Vrhunska jela i karta pića

Despacito je internacionalni restoran. U ponudi su doručak, hladna predjela, topla predjela, supe, čorbe i potaži, paste i rižoto, glavna jela, obrok salate, salate, stekovi i riba, kao i deserti. Kuhinja radi svakog dana do 23:30h, što pruža mogućnost večere i kadu su svirke. Pored izvrsne hrane koja budi sva čula Despacito restoran nudi i jako bogatu vinsku kartu sa mnošvom besprekornih vina. Ljubazno osbolje restorana Despacito vam je uvek na raspolaganju oko sugestija i lakšeg odabira jela, i toga koje vino najbolje ide uz to jelo. Pored svega navedenog restoran Despacito cenovnik je tako formirao da je on ipak zadržao prihvatljive cene, i hrane, i pića.

Restoran Despacito

Muzika koja se sluša i radno vreme restorana

Preko dana Despacito restoran upotpunjuje prijatnu atmosferu laganom ambijentalnom muzikom. Dok, četvrtkom, petkom, subotom i nedeljom, kao što smo već rekli, možete uživati u živim svirkama kvalitetnih muzičara i bendova.

Restoran Despacito

Despacito Beograd lokacija na kojoj se nalazi restoran i parking

Restoran Despacito se nalazi u A bloku, na strani veoma prometne ulice Jurija Gagarina, tačna adresa restoran je Jurija Gagarina 20d. Ono što je u današnje vreme prava retkost u prestonici jeste posedovanje parkinga, a Despacito restoran ne da ga nema, već ima svoj sopstveni parking za čak 50 automobila koji je potpuno besplatan za sve goste. Tako da ako se odlučite da ga preko dana posoetite to možete učiniti sopstvenim autobilom bez bojazni da nećete imati na kojem mestu da parkirate svog četvorotočkaša. Dok pak ako u posetu restorana dolazie uveče kada je svirka, savetujemo da to učinite nekim od alterantivnih vidova prevoza, kao što je taksi ili car go, kako biste mogli da uživate i u alkoholnim pićima koje Despacito nudi.

Sve ovo što smo vam naveli je samo deo sadržaja koji pruža restoran Despacito Beograd, a kako biste osetili potpuni užitak i atmosferu, pozovite nas za rezervaciju, i pravac u Despacito A blok.

Restoran Despacito

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Despacito
Average rating:  
 30 reviews
 by milica

Nedelja je dan za Despacito! Filip i Sanja naprave super atmosferu

 by Petra

Super smo se provele proslog vikenda!

 by Sanja

Sve preporuke!

 by Veljko

Subotom smo uvek ovde! Odlicna klopa i odlican izbor vina!

 by Nadica

Bila prosle nedelje sa prijateljicama na rucku! Sve preporuke!

 by Cvetko

Lepa prica definitvno!

 by Lidija

Odusevile smo se enterijerom!

 by Koki

Svakog cetvrtka smo ovde! Top prica za opustanje pred vikend

 by Ceki

Svirke su im super! Bili smo sva 4 dana!

 by Goran

Bili i odusevili se! Hrana za 10ku, ljubaznost takodje a muzika prelepa!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Despacito