• Jelene Mioč 1
    Beograd, Zvezdara
  • 09:00h - 23:00h (nedeljom do 22:00h)
  • Starogradska
  • 100 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

 Đerdan restoran - mesto najlepše domaće trpeze. Izvanredan položaj, prijatan ambijent, autentična atmosfera kućne topline, diskretan šarm, sklad starih dobrih tradicija srpskih domaćina i modernih ugostiteljskih vremena – odlike su restorana Đerdan koje ga čine prijatnim kutkom za Beograđane ali i njihove mnogobrojne goste.

Restoran Đerdan rezervacije - online brzo i lako

Kapacitet restorana Đerdan iznosi 100 mesta, a s obzirom na to da uvek vlada velika zainteresovanost za ovaj popularni beogradski restoran rezervacija je obavezna kako biste imali svoje mesto i kako biste uživali u svim čarima koje ovaj restoran nudi. 

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u Đerdan restoranu.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Restoran Đerdan jelovnik - hrana koja se služi

Prvoklasna domaća kuhiinja osvaja originalnim predjelima, raznovrsnim kuvanim jelima, svim specijalitetima sa roštilja uz obilne i kvalitetne porcije, jelima po porudžbini i raznim drugim gurmanlucima. Restoran Đerdan sa ponosom predstavlja jela spremljena prema retkim i originalnim receptima, čija će vas raznolikost ukusa, sigurni smo, prijatno iznenaditi. 

Tu su i jela koja predstavljaju prepoznatiljiv gurmansko-gastronomski pečat ovog restorana poput čuvenog specijaliteta “Đerdan“, rebaraca na kajmaku ili svinjskog filea na srpski način… delo su veštih ruku naših vrhunskih kuvara spremnih da u svakom trenutku odgovore i najdelikatnijim željama naših brojnih gostiju radih da se prepuste gastronomskom uživanju…

Karta pića u Đerdan restoranu

Da bi gastronomski užitak u našem restoranu bio kompletan i na najvišem nivou, u ponudi imamo široku lepezu alkoholnih i bezalkoholnih pića koja zadovoljavaju sve zahteve naših gostiju… Bogat je izbor domaćih i stranih pića – zastupljene su sve vrste žestokih pića i aperititva, vrhunske vrste piva, probrana vina poznatih vinogorja i podruma, topli i hladni napici… 

Restoran Đerdan u ponudi ima mnoga probrana vina iz poznatih vinogorja i podruma, vinska karta je koncipirana tako da zadovilji kriterijume i ispuni očekivanja i najprobirljivijih ljubitelja vina.

Opis popularnog restorana Đerdan na Zvezdari

Restoran Đerdan je mesto gde redovno dolaze mnogi poslovni ljudi, diplomate, umetnici, a karakteristično je što je Đerdan restoran omiljeno mesto i za porodična okupljanja poznatih beogradskih ugostitelja i vrhunskih kuvara. 

Svi ljubitelji sjajne atmosfere, prijatnog i toplog ambijenta i vrhunske tradicionalne kuhinje sa zadovoljstvom posećuju Đerdan, gde tokom čitavog dana mogu uživati u sjajnom ugođaju i prijatnim zvucima starogrdske muzike. 

Đerdan je idealno mesto za intimna druženja, porodična okupljanja, poslovne ručkove, koktele, romantične večere, rođendanska i druga manja slavlja.

Ukoliko želite da iskusite pravi doživljaj srpskog gostoprimstva i da uživate u najlepšim tradicionalnim specijalitetima, onda obavezno svratite u restoran Đerdan, koji će sigurno postati vaše novo omiljeno mesto u Beogradu. 

Restoran Đerdan Beograd - lokacija na kojoj se nalazi 

Đerdan restoran smešten je na Zvezdari, u ulici Jelene Mioč broj 1. Nedaleko od samog centra grada, a opet dovoljno daleko od gradske vreve - lokacija ovog restorana kao da je stvorena za opušteno uživanje u najboljem ugođaju. 

Parking kod Đerdan restorana 

Za sve drage goste koji planiraju da posete Đerdan sopstvenim automobilom treba naglasiti da restoran ne poseduje privatni parking, ali ispred samog objekta dostupan je ulični parking gde svi vozači mogu ostaviti svoj automobil dok uživaju u najlepšoj atmosferi i najukusnijim specijalitetima. 

Radno vreme restorana Đerdan

Đerdan svoja vrata za posetioce otvara svakoga dana u periodu od 09:00h do 23:00h, dok je tokom nedelje radno vreme do 22 sata. Sasvim dovoljno vremena da provedete najlepše trenutke u ovom restoranu. 

Dođite i uverite se zbog čega je Đerdan jedan od beogradskih restorana kojima se prestonica ponosi i zašto je ovo mesto gde dolaze svi oni koji žele samo najbolje gastronomsko iskustvo. 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Đerdan restoran
Average rating:  
 1 reviews
 by Andjela

Izvrsna hrana


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Đerdan restoran