• Karađorđeva 2-4
    Beograd, Stari grad
  • 10:00h - 00:00h (vikendom 14:00h - 02:00h)
  • Pop
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Restoran Druga Piazza utvoren je u aprilu 2014 godine na temeljima filozofije restorana La Piazza (Vračar).

Lokacijski se nalazi na jednoj od najprestižnijih beogradskih lokacija zvanoj „Beton hala“. Novina koju nosi pored jedinstvene pice koja je nasledje svog starijeg brata je i pica peć na drva koja je ručni rad majstora Djape (koji je sagradio pizza peć i u restoranu La Piazza) je i sektor premijum mesa koju pažljivo bira i selekcionira renomirana firma iz Palmanove Jolanda De Colo sa vlasnikom Brunom Pesotom i kuvarom Giulianom Lorenzonom koji je i stručni saradnik restorana Druga.

Mesa ne bi bila takve finalizacije da nije tu i specijalna peć Mibrasa na ćumur koja postiže temperaturu do 450 stepeni i samim tim daje jedinstven način pečenja.

Kapacitet restorana je 90 sedećih mesta sa 70 stolica u bašti koja ima predivan pogledna reku.

Radno vreme radnim danima od 10 – 24h, a vikendom od 14 – 02h.

Restoran Druga Piazza usled dugogodišnjih saradnji sa regijom ima privilegiju da jedini nosi plaketu „Ovde se jede friulanski“ koju je dodelio Giovanni da Pozzo predsednik privredne komore Udina. Inače ovakvu nagradu po prvi put regija daje restoranu izvan iste sto je poseban kuriozitet i priznanje.

Restoran nosi i plaketu „Ospita Italiana“ koju dodeljuje ministarstvo turizma Italije, a daje se autentičnim restoranima van teritorije Italije koji gaje tradiciju i kulturu Italije.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Druga Piazza