• Karađorđeva 2-4
    Beograd, Stari grad
  • 10:00h - 00:00h (vikendom 14:00h - 02:00h)
  • Pop
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Restoran Druga Piazza otvoren je u aprilu 2014 godine na temeljima filozofije restorana La Piazza koji se nalazi na Vračaru. Druga Pizza otvorena je na jednoj od najporestižnijih beogradskih lokacija, popularnoj Beton hali. Otkrijte jedinstven ukus Italije na savskoj obali i posetite restoran Druga Piazza. 

Restoran Druga Piazza rezervacije - online brzo i lako

Restoran Druga Piazza poseduje kapacitet od 150 mesta, a s obzirom na to da za ovaj popularni restoran uvek vlada velika zainteresovanost, kako biste imali svoje mesto i uživali u specijalitetima italijanske kuhinje koje restoran Druga Piazza nudi - rezervacija je obavezna.

Napravite svoju rezervaciju već danas putem korisničkog Call centra na brojeve 063 33 33 44 ili 063 34 34 33,  ili online i tako obezbedite sebi priliku da u prijatnom ambijentu i uz uslužno osoblje doživite nezaboravno gurmansko iskustvo na mestu kao što je restoran Druga Piazza.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Restoran Druga Piazza - italijanski kutak u Beton hali 

Autentični ambijent restorana Druga Piazza učiniće da se osećate kao da ste zakoračili u resotran u centru Rima. Druga Piazza je restoran koji nudi užitak svim čulima, oduševiće vas i estetski i gastronomski. 

Od svog starijeg brata, restorana La Piazza, nasledila je jedistveni recept za picu, ali je Druga Piazza Beton Hala uvela novinu u vidu pica peći na drva  koja predstavlja ručni rad majsotra Đapea.

Restoran Druga Piazza ima privilegiju da jedini nosi plaketu “Ovde se jede friulanski” koju je dodelio Giovanni da Pozzo predsednik privredne komore Udina. Inače ovakvu nagradu po prvi put regija daje restoranu izvan iste sto je poseban kuriozitet i priznanje.

Restoran nosi i plaketu “Ospita Italiana” koju dodeljuje ministarstvo turizma Italije, a daje se autentičnim restoranima van teritorije Italije koji gaje tradiciju i kulturu Italije.

Šta se nalazi na meniu restorana Druga Piazza

Osim jedinstvenih pica pravljenih po specijalnoj recepturi najboljih pica majsotra, u restoranu Druga Piazza ćete imati priliku da probate premijum komade mesa koju pažljivo bira i selekcionira renomirana firma iz Palmanove Jolanda De Colo sa vlasnikom Brunom Pesotom i kuvarom Giulianom Lorenzonom koji je i stručni saradnik restorana Druga.

Kapacitet restorana je 90 sedećih mesta sa 70 stolica u bašti koja ima predivan pogled na reku.

Druga Piazza Beton Hala - parking za goste

Ukoliko želite da svojim vozilom dođete do restorana Druga Piazza važna informacija je da se možete parkirati na velikom parkingu u okviru Beton hale, gde se parkiraju svi gosti mnogobrojnih kafića i restorana u tom delu.

Druga Piazza Beograd - radno vreme restorana

Ukoliko želite da sebi priuštite jedinstveni gastronomski užitak, i probate neke od najboljih italijanskih specijaliteta to možete uraditi  radnim danima od 10 – 24h, a vikendom od 14 – 02h. Restoran Druga Piazza Beton Hala čeka na vas! 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Druga Piazza
Average rating:  
 1 reviews
 by Ivan Stojic

Ovde jedem moju omiljenu pastu. Moja devojka obozava ovaj restoran 🙂


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Druga Piazza