• Kej Oslobođenja bb (kod hotela Jugoslavija)
    Beograd, Zemun
  • 09:00h - 23:00h (vikendom do 02:00h)
  • Lounge / Starogradska
  • 130 Ljudi
  • Pet friendly

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Restoran Druga Priča, se nalazi u ulici Kej oslobođenja bb, na Zemunskom keju iza hotela Jugoslavija, između restorana Žabar i palačinkarnice Keops.

Druga Priča ima preukusnu hranu, koja u potpunosti opravdava naziv restorana.

Pića koja ćemo uparivati sa specifičnom hranom su ili vino porodice Poznanić (već poznata Dara i Talian),ili vrhunska Svetska vina na akcijama, kao i najneobičnija Pale ale piva  i mnoga druga interesantna pića .

U Drugoj Priči će se uvek potruditi da vas ubede da probate nešto njihovo posebno.... Srpski suši, Piccu Giccu, domaći sušeni paradajz, mini Tatarski biftek, taljatele sa dimljenim smuđem u sosu od vina "Talian", najbolji biftek u državi ili....smuđ iz naše bašte.

Šta reći....

Vrhunski profesionalni muzičari na tamburama, uz dodatne zvuke zavodljivog klarineta, učiniće da vam vikend bude za pamćenje.

Muzičari sviraju petkom i subotom od 22h-02h, a kod nas ste uvek bezbedni, nema nekulturnih gostiju.

Kako opisati ovaj restoran a da ovaj tekst ne zvuči kao svi ostali.... "Ambijent je topao, domaćinski. Gosti neće da idu kući...nikad".

Enterijer je sastavljen od taštinih stolica, preko stolica od baba Dare do najnovijih stolica sa kojih možete i da padnete... a i ako vam se to desi, nikada nas, u svakom slučaju nećete zaboraviti.

Za enterijer se u isto vreme može reći i da je minimalistički.

Naime, nešto što svuda u svetu ima neprocenjivu vrednost?

TRADICIJA.

Ovaj restoran će napisati skromnu rečenicu o istoj, ali ona će za mnoge goste biti dovoljno velika i jasna.

Priča je krenula od babe Jagode davne 1968. godine, sa čuvenim restoranom Romantika, preko oca vlasnika još čuvenijeg restorana Žabar 1998. godine, do Druge Priče koja od 2013' malim uspešnim koracima gazi ka prelepoj budućnosti.

Organizujemo svakakve vrste događaja,a da pri tome nikada ne vraćamo i ne razočaramo naše stalne goste ("U devojačkom srcu i kod dobrog domaćina uvek ima mesta")

Slogan zaposlenih u restoranu, a smislila nam ga je naša omiljena i voljena Violeta je "DOZVOLITE DA VAS RAZMAZIMO".


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Druga Priča