• Kej Oslobođenja bb (kod hotela Jugoslavija)
    Beograd, Zemun
  • 09:00h - 23:00h (vikendom do 02:00h)
  • Lounge / Starogradska
  • 130 Ljudi
  • Pet friendly

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Restoran Druga priča, se nalazi na Zemunskom keju, iza hotela Jugoslavija, između restorana Žabar i palačinkarnice Keops. Poznato je da ovaj restoran ima preukusnu hranu, koja u potpunosti opravdava naziv restorana. Kako opisati ovaj restoran a da ovaj tekst ne zvuči kao svi ostali.... “Ambijent je topao, domaćinski. Gosti neće da idu kući...nikad”.

Restoran Druga priča rezervacije - online brzo i lako

Restoran Druga priča Beograd ima kapacitet od oko 130 mesta, a s obzirom na veliku popularnost ovog sjajnog restorana, rezervacije su obavezne. Kada su u pitanju Restoran Druga priča rezervacije, putem korisničkog Call centra ili online, možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u ovom sjajnom baru.

Kada je u pitanju Restoran Druga priča Beograd noću vam nudi i mogućnost online rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je u android i iOS verziji aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Restoran Druga priča jelovnik

Restoran Druga priča nudi gastronomski užitak za svako doba dana, u kojem će gosti neizmerno uživati. Kada je u pitanju restoran Druga priča jelovnik sadrži po nešto za svakoga. U Drugoj Priči će se uvek potruditi da vas ubede da probate nešto njihovo posebno... Srpski suši, Piccu Giccu, domaći sušeni paradajz, mini Tatarski biftek, taljatele sa dimljenim smuđem u sosu od vina “Talian”, najbolji biftek u državi ili… smuđ iz naše bašte.

Pića koja ćemo uparivati sa specifičnom hranom su ili vino porodice Poznanić (već poznata Dara i Talian), ili vrhunska svetska vina na akcijama, kao i najneobičnija Pale ale piva  i mnoga druga interesantna pića, koja će zadovoljiti svačiji ukus.

Opis restorana Druga priča koji ćete voleti

Enterijer restorana je sastavljen od taštinih stolica, preko stolica od baba Dare do najnovijih stolica sa kojih možete i da padnete... a i ako vam se to desi, nikada nas, u svakom slučaju nećete zaboraviti. Za enterijer se u isto vreme može reći i da je minimalistički.

Naime, ovaj restoran u sebi ima nešto što svuda u svetu ima neprocenjivu vrednost? To je TRADICIJA.

Priča je krenula od babe Jagode davne 1968. godine, sa čuvenim restoranom Romantika, preko oca vlasnika još čuvenijeg restorana Žabar 1998. godine, do Druge Priče koja od 2013. godine malim uspešnim koracima gazi ka prelepoj budućnosti.

Atmosfera u popularnom restoranu

Vrhunski profesionalni muzičari na tamburama, uz dodatne zvuke zavodljivog klarineta, učiniće da vam vikend bude za pamćenje. Muzičari sviraju petkom i subotom od 22h do ranih jutarnjih časova, a kod nas ste uvek bezbedni, nema nekulturnih gostiju.

Organizujemo svakakve vrste događaja, a da pri tome nikada ne vraćamo i ne razočaramo naše stalne goste. Jer kao što čuvena izreka kaže: “U devojačkom srcu i kod dobrog domaćina uvek ima mesta”.

Restoran Druga priča Zemun - lokacija na kojoj se nalazi

Druga priča restoran nalazi se u beogradskoj opštini Zemun, a adresa na kojoj je smešten je Kej Oslobođenja bb. Nedaleko odatle nalazi se i hotel Jugoslavija, pa je veoma lako pronaći ovaj popularni restoran u koji rado svraćaju mnogobrojni gosti.

Parking kod atraktivnog restorana

Ono što bi trebalo napomenuti kada je Druga priča restoran u pitanju jeste da ovaj objekat nema svoj privatni parking. Ali svi dragi gosti ovog restorana koji sopstvenim automobilom odluče da posete Drugu priču mogu slobodno parking mesto potražiti na uličnom parkingu koji se nalazi ispred restorana.

Radno vreme Druga priča restorana

Druga priča restoran otvoren je svakog dana, a radno vreme svim danima, osim subote, je od 10 sati do 23 sata. Subotom, u danu kada najviše ljudi i dolazi u ovaj restoran i kada se organizuju muzičke večeri, Druga priča radi do 1 časa iza ponoći.

Ovo je jedan od onih beogradskih restorana koji se svojom atmosferom, bogatom ponudom i ljubaznim osobljem izdvaja iz mase i veoma brzo, nakon samo jedne posete, postaje omiljeno mesto za provođenje slobodnog vremena. Dođite i uverite se u zašto je Druga priča restoran Beograd pravo mesto za vas!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Druga Priča
Average rating:  
 1 reviews
 by martina

Najbolja hrana, a imaju i odlicno vino!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Druga Priča