• Strahinjića Bana 66
  • 09:00h - 01:00h
  • Lounge
  • 60 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Restoran Duomo nalazi se u jednom od najprijatnijih delova starog Beograda, na Dorćolu u ulici Strahinjića Bana 66a.

U samom središtu ovog najpoznatijeg beogradskog kraja za izlaske, dočekaće vas prijatna i ušuškana atmosfera restorana Duomo, gde vas već u prvih par trenutaka obuzima duh prave Italije.

Bilo da svratite na kratki espresso, probate nešto iz tradicionalne italijanske kuhinje, ili vam je samo potrebno da se opustite uz osvežavajući Bellini, Rossini, Negroni ili Aperol Spritz aperitiv, sve to možete pronaći u ovom šarmantnom, malom Beogradskom restoranu. Naravno, opuštenost je glavni adut restorana Duomo, koji je obogaćen listom autentičnih italijanskih koktela, preko antipasti (predjela), do glavnih jela serviranih na tradicionalan, italijanski način, po originalnoj recepturi pravih italijanskih majstora. Sve to zajedno čini da doživite pravu dozu šarma italijanske “dolce vita” u ovom restoranu.

Restoran Duomo se može pohvaliti najboljom ponudom autentičnih italijanskih pizza, spremljenih u specijalnoj peći na drva. Kuvari koriste originalne sastojke, tako da se i pravi italijanski gurmani u ovom restoranu osećaju kao kod kuće. Pored raznovrsnih pizza, poput pizze sa govedjim karpaćom, restoran Duomo se sa ponosom moze pohvaliti i velikim izborom pasti, salata, kao i pažljivo osmišljenom vinskom kartom.

Ukoliko ste ljubitelj rižota, ovde ćete naići na nekoliko zanimljivih kombinacija poput rižota sa spanaćem ili italijanskom pančetom. Za kraj, slobodno se prepustite desert listi, koja će vam na najbolji mogući način učiniti da poverujete da je “dolce vita” zaista moguć i probajte neke od klasičnih italijanskih torti kao što je zuppa ingleze ili sicilijanska kasata.

Od ranog proleća do kasne jeseni, od ranog jutra do kasne večeri, skrivena bašta restorana Duomo je otvorena za sve vas koji želite sa uživate u ukusima i mirisima italijanske kuhinje. Za one koji vole užurbanost i duh najposećenije beogradske ulice i za one zauzete radne ljudi koji bi samo svratili na brzi espreso i nekoliko dragocenih trenutaka sa prijateljima. Inovativni koncept grejanja zasnovan na principu infracrvenog zagrevanja čini baštu idealnim mestom za uživanje čak i u hladnim danima.

Restoran Duomo je najukusnija i najoriginalnija pizza. Duomo je romantična večera u šik ambijentu i uz čašu kvalitetnog vina. Duomo je susret prijatelja upotpunjen laganom, kvalitetnom hranom i kolačima. Duomo je profesionalna usluga kakvu zaslužuju njegovi gosti. Duomo je prijatna bašta u kojoj provodite opuštajuće trenutke sa porodicom, prijateljima, saradnicima ili sami. Duomo je dah Italije usred Beograda. Sve to je restoran Duomo.

Ono što je jako bitno je to da ukoliko ne možete doći do restorana ili jednostavno želite da u specijalitetima italijanske kuhinje uživate kod kuće, da vam restoran Duomo može dostaviti spremljenu hranu na željenu adresu.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Duomo
Average rating:  
 1 reviews
 by Teodora Marinkovic

Prelepa hrana, super restoran 🙂


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Duomo