• Omladinskih brigada 16a
    Beograd, Novi Beograd
  • 08:00h - 00:00h
  • Lounge
  • 180 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Restoran Durmitor izgrađen je 1993. godine, u centru poslovnog sveta na Novom Beogradu i vremenom je dobio izgled koji ima danas. Zbog proširenja obima posla, vlasnici su morali da prošire i kapacitet, a tokom godina menjao se i izgled restorana.

Danas je ovaj objekat uređen potpuno u skladu sa čuvenom, istoimenom, crnogorskom planinom, a vrhunski specijaliteti pozicioniraju ga visoko na gastronomskoj mapi prestonice. Zbog svega toga ne čudo što restoran Durmitor Beograd noću svrstava među lokale koje morate posetiti kada ste u Beogradu. 

Restoran Durmitor rezervacije - online brzo i lako

Restoran Durmitor poseduje kapacitet od 180 mesta, a s obzirom na to da uvek vlada velika zainteresovanost za ovaj popularni restoran rezervacija je obavezna kako biste imali svoje mesto i kako biste uživali u svim čarima koje ovaj restoran nudi. 

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u Durmitor restoranu.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Restoran Durmitor menu - hrana koja se služi u restoranu

Cene i kvalitet su srazmerni, dok su porcije ogromne. Namirnice stižu direktno iz Crne Gore, a rakija sa porodičnog placa. Specijalitet kuće je smočani kačamak, pravljen prema domaćoj recepturi njihovih baka. Najtraženije jelo je teletina ispod sača, a osim toga, na meniju se nalazi i deset kuvanih jela koja se menjaju sezonski. 

Dešava se da kolenice i pihtije gosti traže usred leta. Jelo po kome je restoran Durmitor prepoznatljiv je i jaretina ispod sača. Raštan sa ovčjom steljom takođe se izdvaja iz ponude, kao i njeguški popeci i njeguški stek. 

Namirnice poput pršute i sira stižu iz Sjenice, a čuveni su i po domaćem hlebu koji sami proizvode. Odnedavno na meniju se nalazi i hleb od heljdinog brašna namenjen damama koje su na dijeti.

A uz domaće specijalitete, najbolje ide domaća rakija. Rakija koja se služi u Durmitoru stiže direktno sa njihovog porodičnog placa, i u ponudi se nalazi nekoliko vrsta poput viljamovke, kajsije, šljive i dunje. Osim u rakiji, gosti najčešće uživaju i u dobrom domaćem vinu

Opis Durmitor restorana koji ćete voleti

Glavni “krivac” za enterijer koji ima Durmitor restoran je mladi arhitekta Mladen Paunić, koji je prema instrukcijama vlasnika prostor uredio u duhu Durmitora. Motiv poljskog cveta prožima se kroz čitav enterijer, a pečat svega je ručno rađeni drveni luster koji krasi centralnu salu njihovog restorana.

Posebnim načinom obrade drveta stvoren je izgled starine, a dobitna kombinacija kamena, cigle i drveta stvara prijatnu atmosferu. U lokalu se nalaze i motivi s Hilandara na sta su vlasnici posebno ponosni. 

U restoranu Durmitor radi uigran tim od četrdeset zaposlenih, a da bi sve išlo glatko, među njima postoji određena hijerarhija. Ljubav prema poslu je najvažnija, dok sujeta nikako nije dobrodošla.

Restoran Durmitor Beograd - lokacija na kojoj se nalazi 

Durmitor restoran smešten je na Novom Beogradu, u ulici Omladinskih brigada 16a. Ovo popularno mesto nalazi se u prometnom delu gradu, pa svi oni koji požele da svrate lako mogu pronaći poznati restoran.

Durmitor restoran parking u neposrednoj blizini

Važna informacija za sve one koji odluče da sopstvenim automobilom posete Durmitor restoran na Novom Beogradu jeste ta da ne postoji privatni parking za goste restorana, ali posetioci bez problema mogu naći parking mesto na ulici u neposrednoj blizini lokala. 

Radno vreme Durmitor restorana u Beogradu

Bez napora nema uspeha. Restoran Durmitor radi svakog dana od 8h ujutru do ponoći, osim nedeljom, kada svi zaposleni odmaraju i skupljaju energiju za narednu sedmicu.

Rezervacije su neophodne jer je restoran uvek pun, čemu u prilog govori činjenica da je jedan sto rezervisan tri puta u toku dana. Zato dođite što pre i uverite se u posebnost ovog mesta.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Durmitor
Average rating:  
 1 reviews
 by Ruza

Ovde slavim svaki svoj rodjendan i ne znam sta bih pre pohvalila. 100% najbolji u gradu.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Durmitor