• Tadeuša Košćuška 63
    Beograd, Stari grad
  • 12:00h - 02:00h
  • Pop
  • 120 Ljudi

Program restorana

SUBOTA 23. Mart
Nenad Cvijetić od 21:00h

PONEDELJAK 25. Mart
Strana lagana/jazz/soft rock/pop vokal od 12:00h do 02:00h

UTORAK 26. Mart
Strana lagana/jazz/soft rock/pop vokal od 12:00h do 02:00h

SREDA 27. Mart
Strana lagana/jazz/soft rock/pop vokal od 12:00h do 02:00h

ČETVRTAK 28. Mart
Akustika Balkanto Bend

PETAK 29. Mart
Davor Jovanović od 21:00h

Restoran Džumbus predstavlja možda najbolji put da se bogata srpska gastronomija predstavi na jedan savremen način, a da ona ne izgubi na autentičnosti. Najbolji specijaliteti našeg podneblja u restoranu Džumbus pred gostima se pojavljuju u modernom ruhu, u skladu sa svetskim trendovima.

Restoran Džumbus u svom luksuznom ambijentu na obali Dunava pružiće vam priliku da uživate u pripremanju roštilja u Teppanyaki stilu i da probate najbolje domaće rakije na -10°C u jedinstvenom Rakia Ice baru. Na raskošnoj vinskoj karti nalazi se više od 100 najkvalitetnijih vrsta vina. Maštoviti koktel bar je priča za sebe, a izbor cigarilosa i tompusa zadovoljiće i najprobirljivije hedoniste.

Vrsni poslastičari restorana Džumbus potrudili su se da svaki obrok bude završen kako dolikuje, izvanrednim domaćim kolačima. Posebno preporučuju krempite i kolač od urme.

Sa svojih 120 mesta i velikom, lepo uređenom baštom, restoran Džumbus predstavlja optimalan ambijent za proslave, za izlazak sa društvom, a možda je i najbolji porodični restoran u Beogradu. U restoranu se organizuju muzičke tematske večeri, a svakog vikenda zagarantovan je odličan noćni provod uz zvezde beogradske klupske scene.

Dobro došli u restoran Džumbus, vaše novo omiljeno mesto.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Restoran Džumbus

Mapa - Restoran Džumbus