• Tadeuša Košćuška 63
    Beograd, Stari grad
  • 12:00h - 02:00h
  • Pop
  • 120 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Restoran Džumbus predstavlja možda najbolji put da se bogata srpska gastronomija predstavi na jedan savremen način, a da ona ne izgubi na autentičnosti. Najbolje specijalitete našeg podneblja restoran Džumbus pruža svojim gostima, u modernom ruhu, i u skladu sa svetskim trendovima

Restoran Džumbus rezervacije - online brzo i lako

Kapacitet restorana Džumbus je 120 mesta, a s obzirom na to da uvek vlada velika zainteresovanost za ovaj popularni restoran rezervacija je obavezna kako biste imali svoje mesto i kako biste uživali u svim čarima koje ovaj restoran nudi. 

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u Džumbus  restoranu.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Jelovnik Džumbus restorana - hrana koja se služi

Restoran Džumbus pruža svojim posetiocima luksuzni ambijent na obali Dunava i pruža vam priliku da uživate u pripremanju roštilja u Teppanyaki stilu i da probate najbolje domaće rakije na -10°C u jedinstvenom Rakia Ice baru. 

Na raskošnoj vinskoj karti nalazi se više od 100 najkvalitetnijih vrsta vina. Maštoviti koktel bar je priča za sebe, a izbor cigarilosa i tompusa zadovoljiće i najprobirljivije hedoniste.

Vrsni poslastičari restorana Džumbus potrudili su se da svaki obrok bude završen kako dolikuje, izvanrednim domaćim kolačima. Posebno preporučuju krempite i kolač od urme.

Džumbus restoran - opis ambijenta koji pleni

Sa svojih 120 mesta i velikom, lepo uređenom baštom, restoran Džumbus predstavlja optimalan ambijent za proslave, za izlazak sa društvom, a možda je i najbolji porodični restoran u Beogradu

U prilog tome govori i činjenica da se iza restorana Džumbus nalazi jedna od najpopularnijih igraonica za decu. To posebno raduje sve roditelje koji mogu na miru da uživaju u raznovrsnim gastronomskim specijalitetima i ćaskanju sa prijateljima, dok se njihovi mališani zabavljaju u posebnom delu.

U restoranu Džumbus Beograd se predstavlja i veoma interesantnim organizovanjem tematskih večeri, a svakog vikenda zagarantovan je odličan noćni provod uz zvezde beogradske klupske scene.

Restoran Džumbus Beograd - lokacija na kojoj se nalazi

Restoran Džumbus se nalazi u samom centru Beograda, u opštini Stari grad. Adresa Džumbus restorana je Tadeuša Košćuška 63. Prava oaza mira u prestonici, te stoga ne čudi zbog čega Džumbus Beograd noću svrstava među beogradske restorane koje obavezno morate posetiti.

Džumbus restoran - parking u neposrednoj blizini 

Za sve one koji odluče da posete restoran Džumbus sopstvenim automobilom trebalo bi napomenuti da ovaj restoran nema svoj parking, ali se u neposrednoj blizini restorana nalazi javni parking gde svi gosti mogu bezbedno ostaviti svog četvorotočkaša.

Radno vreme Džumbus restorana

Ukoliko je vaše interesovanje u restoranu Džumbus hrana, restoran je otvoren svakog dana, a radno vreme od ponedeljka do petka je od 12:00 do 02:00 ujutru, dok je vikendom restoran otvoren od 11:00 pa sve do 02:00

Dođite i uverite zbog čega je Džumbus restoran izbor svih onih koji žele da uživaju u dobrom društvu, vrsnim specijalitetima, prijatnom ambijentu i odličnoj večernjoj zabavi. 

Dobro došli u restoran Džumbus, vaše novo omiljeno mesto!

restoran dzumbus promoterka drži rakiju

restoran dzumbus rakija

restoran dzumbus kuhinja

restoran dzumbus kuvar

hrana u restoranu dzumbus

jelo u restoranu dzumbus

cevapi u restoranu dzumbus

hrana iz restorana dzumbus

restoran dzumbus poslastica

restoran dzumbus torta

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Džumbus
Average rating:  
 1 reviews
 by Jasna

Top mesto!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Džumbus