• Bul. Kralja Aleksandra 67
  • 08:00h - 00:00h
  • Pop / House
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Restoran El Derecho je vaše besprekorno pravo da uživate u najboljem jer ova oaza rajskog hedonizma u maštovitim rukama kašmira u Bulevaru kralja Aleksandra 67 je mesto gde zaista možete da dodirnete nebo. Restoran El Derecho nije samo savršen to je isuviše blaga reč za ono što vas prilikom svake posete ovom prekrasnom kraljevstvu divnih emocija koje radi od 8h do 24h može dočekati. On može u isti mah da očara 200 gostiju. Restoran El Derecho ruši sve barijere i sve predrasude da smo daleko od svetskih trendova kako u ugostiteljstvu tako i u dizajnu i vrhunskoj usluzi jer u restoran El Derecho se sakrila duša sveta koja se budi svaki put kada neki bitan trenutak u vašim životima poželite da podelite sa vašim najmilijima u restoranu El Derecho, najlepšem u prestonici.

U restoranu El Derecho pred vama se otvara druga strana svih lepota sveta, ona toplija uz veliki izbor toplih napitaka, bezalkoholnih i alkoholnih pića u restoranu El Derecho ništa ne robuje običnosti pa ni meni: „Engleski doručak”, „Omlet po vašem izboru” , specijaliteti sa piletinom, teletinom i biftekom, zatim mediteranska kuhinja: paste, rižoto, salate... Pića koja su slađa nego nektar, ceđeni sokovi, najkvalitetnija vina Srbije i mediterana, veliki izbor koktela i specijaliteta kuće. Osetićete da baš ovde pripadate, ovom sofisticiranom, odmerenom i nekako neobično dragom svetu koji nežno i ljupko zrači iz restorana El Derecho koji je pravo otkrovenje u ugostiteljskom životu Beograda i vrhunski doživljaj u vašem. U restoranu El Derecho sve je osmišljeno vrhunski, sve je mnogo više nego lepo i u dekoraciju je uloženo mnogo, mnogo mašte i kreativnosti, u svakom delu restorana El Derecho oseća se prava umetnička ruka, mirna i precizna, a u nameri da vas osvoji iznad svega nadahnuta, a takvi su i doživljaji koje nudi božanstveni restoran El Derecho.

Restoran El Derecho je kao san koji sanjate budni, idelean za sve trenutke koje želite da upamtite svadbe, rođendane, proslave, idelan je za poslovne razgovore. U restoranu El Derecho idelan je svaki razgovor i nekako posebno prijatan, enterijer je fenomenalan za koktel večeri koje su već postale tradicija u nesumljivo najelegantnijem restoranu u Beogradu, restoranu El Derecho, mestu na kom ćete konačno pronaći sebe i otkriti svoje skrivene sklonosti ka neobično lepom i božanstveno prefinjenom, u enterijeru restorana preovlađuju zemljane boje koje su tako elegantno obogaćene najkvalitetnijim drvetom i kamenom, da će već na prvu posetu rasplamsati vašu maštu i poigrati se vašim ukusom. Sala i bašta su opremljeni sa po tri „plazma” televizora, a u bašti ima i jedan video bim. Luksuzni separei od kamena i drveta, odvojeni deo za pušače, prijatno mesto za predah, beg od svakodnevice, šarmantno koketiranje sa osećajem nirvane sve to i još mnogo više je restoran koji ćete obožavati vaš El Derecho, vaše pravo da sebi priuštite samo najbolje, jer El Derecho je najbolji zato što ga takvog i zaslužujete.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran El Derecho
Average rating:  
 0 reviews

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran El Derecho